دوست عزيز چه اطلاعاتي ميخواي؟؟؟
داخل سايت ايرانخودرو نوشته !!!!! چرا اونجا نميري ؟؟؟
اگه در مورد ترمز ميخواي هم abs داره هم ebd ترمزش هم واقعا حرف نداره !!!
دوست عزيز چه اطلاعاتي ميخواي؟؟؟
در پست بالایی پست شما، یعنی نقلی که در زیر اومده اطلاعاتی که شما میخوایید هست.
این دیگه چه سمندیه؟
![]()
Last edited by mershio; 28-11-2008 at 13:29.
این از اون مدل هایی که هیچ وقت تولید نشد و نمیشه البته نوشته پشتش سورن جالبه دو در هم هست ولی سورن الان یه ماشین مثلا لوکس و بزرگ هست .
البته abs های سمند رویه دو چرخه متاسفانه یعنی اینطوری بوده مگه جدیدا تغییر داده باشن کلا abs هم دارین تا abs مثلا abs های 206 تیپ 5و6 به مراتب بهتر از سمند و حتی زانتیا هست من سمند رو تست نکردم ولی abs که رویه 206 هست اصلا قابل مقایسه با زانیتا نیست رو 206 خیلی خیلی هوشمندتره .دوست عزيز چه اطلاعاتي ميخواي؟؟؟
Last edited by milky way; 28-11-2008 at 14:26.
با سلام تا اونجایی که من خبر دارم سمند ال ایکس سال جدید با موتور ملی جدید ارائه میشه که من یک عکس ازش دارم میزارم تو این تاپیک
همانطور که من میدونم سمند سال جدید که ال ایکس میباشد از موتور ملی بهره میبره که یک موتور شانزده سوپاپ پایه گاز سور هست . من یک عکس از اون دارم میزارم
abs سمند lx عالیه... شخصا ده بار تست کردم. رو هر سطحی یه جور ترمز میگیره. مثلا روی زمین خیس ضربات پدال ترمز زیر پات رو خوب حس میکنی یا روی زمین خاکی و سر کاملا هوشمند عمل میکنه. اما یه سوال ... من هر چی سعی کردم با سمند lx دستی بکشم نشد. وقتی در حال حرکت دستی رو میکشی انگار نه انگار فقط نم نم ماشین رو نگه میداره. میخوام بدونم کلا اینجوریه یا دستی این ماشین مشکل داره ...
تعجب میکنم طرحهای به این قشنگی رو تولید نمیکنن اونوقت طرح های مسخره ای مثل سمند سورن فعلی رو تولید کردن. چراغ عقبش رو یه کم انحنا دادن اینم شد طرح ؟ به نظر من عقب ماشین باید خیلی قشنگ باشه... مثل همین عکس که راضی کننده س...
![]()
این سمند سورنه؟؟؟؟؟
پس اینی که الان توی بازار هست چیه؟؟؟
چقدر قشنگه این!!!!میشه کمی اطلاعات درباره این ماشین بذارین
ببر دستی سمندت رو بده ریگلاژ کنن
اون موقع دستی بکش حالشو ببر!!!
نه ترمزش واقعا خوبه abs
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)