راستی من یه سوالی تو ذهنم بود ، چرا تاکسی های ایران رو بدون عوارض گمرکی نمیکنن ؟!
راستی من یه سوالی تو ذهنم بود ، چرا تاکسی های ایران رو بدون عوارض گمرکی نمیکنن ؟!
حجم موتور 1645 Cm3سلام
حجم،قدرت،گشتاور و مصرف سوخت موتور ملی(ef7)چه قدره؟
چون شرکتهای خصوصی وارد میکنن واسه همین سود داره.
سلام دوستان
کسی نیست من رو کمک کنه؟؟!!!
آیا خودرو پراید وانت توی بازار اومده یا نه؟؟اگر اومده چنده؟؟
چه نوع وانتی رو معرفی می کنید واسه کارهای تقریبا سبک و ارازن قیمت باشه؟؟/
با تشکر
بای
فقط در حد نمونه ساخته شده کلیپشم موجود بود یک زمانی پیکان !!!!! مزدا هم خوبهنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی به ذهنم رسید اونم اینکخ وقتی کولر رو روشن میکنیم ، دور موتور ماشین فقط در حد 500 تا میره بالا ، پس چرا اینقدر در مصرف سوخت تاثیر داره ؟ آیا سوخت بیشتری میسوزه تا همون توان قبلی رو ارائه بده ؟
سلام دوستان
معاینه فنی رو بعد از چه مدت باید بگیریم ؟
من مرداد 87 یه ماشین گرفتم و تقریبا بعد از دو سال 24000 کیلومتر باهاش روندم .
الان لازمه براش معاینه بگیرم ؟
استفاده از کولر بدلیل اینکه مستقیم قدرتشو از موتور میگیره باعث میشه چند اسب از قدرت ماشین فدای کولر بشه و اگه شما بخوای با همون شتاب و سرعت قبلی حرکت کنید مسلما سوخت بیشتری لازمه. چیزی بین 10 تا 20 درصد افزایش پیدا میکنهیه سوالی به ذهنم رسید اونم اینکخ وقتی کولر رو روشن میکنیم ، دور موتور ماشین فقط در حد 500 تا میره بالا ، پس چرا اینقدر در مصرف سوخت تاثیر داره ؟ آیا سوخت بیشتری میسوزه تا همون توان قبلی رو ارائه بده ؟
اگر برای سلامت خود ماشین میگید خب هر ماشینی باید هر چند ماه یه بار یه بخشهای ازش چک بشهسلام دوستان
معاینه فنی رو بعد از چه مدت باید بگیریم ؟
من مرداد 87 یه ماشین گرفتم و تقریبا بعد از دو سال 24000 کیلومتر باهاش روندم .
الان لازمه براش معاینه بگیرم ؟
ولی گرفتن معاینه فنی برای ماشین هر سال ضروریه و فکر میکنم نگرفتنش جریمه داره
هر ماشین از موقع تحویلش 2 سال نیاز به گرفتن معاینه فنی نداره
توی تهران فکر میکنم هر ماشین 1 سال یکبار و در شهرستانها هر 6 ماه یکبار باید مورد بازدید قرار بگیره![]()
منظور از بیشترین گشتاور در فلان درو در دقیقه چیه ؟
الان ماشین مدل جدید دو دفرانسیل داریم ؟ بجز شاسی بلندها
منظور از OFF road چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)