تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 119 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1185

نام تاپيک: اا معرفی مودم های Adsl اا

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خب عزیز شما وقتی یک مودم داری نیاز نیست خود رو درگیر یک AP کنی و یک اداپتور وایرلس بگیری کافیه.
    برند DLINK با پورت USB حدود 20 تومنه و PCI حدود 27,8 تومن.linksys هم حدود 32,3 تومن. البته این بیشتر به شیر با یک دستگاه به درد می خوره.به صورت Adhoc هم ببندیش راحتتره.
    ممنون اما من میخوام با چند تا دستکاه بهش وصل شم یعنی موبایل و psp و pc و .... نه فقط یه دستگاه برای همین به نظرتون چی بگیرم یه مودم DLINK 2640U سفارش دادم برام بیاره که بزارم جای این مودم حدود 53 تومن اگه چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید بگیرم تا این نرفته مودم و بگیره ممنون میشم بگید

پروفشنال khore mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

اگه همون AM602 رو پیدا کردی البته با گارانتی معتبر بخر(بدون گارانتی 99% چینی و تقلبیه الان تو بازار.)

اگه نبود یا اینکه می خوای خیالت راحت باشه نسل جدید AM602 مودم x-13 هست که مودم خیلی خوبیه و مخصوص مناطق خاور میانه و ایران ساخته شده.قیمتش هم خوبه.36.7 تومن.
    ]

ممنون،داداشم رفته بود یه فروشگاه برای خرید ایسوس،طرف بهش خندیده بود!!!
    فکر کنم بخاطر همون چینی بودنشه!
    طرف بهش اینو پیشنهاد داده بود: D-LINK 2500
    نظرتون چیه؟
    Last edited by khore mobile; 11-08-2010 at 19:01.

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

آقامن دوستم فردا میخواد یه مودم وایرلس بگیره من بهش ASUS 604g رو پیشنهاد دادم. بنظرتون خوبه، الان شاتل رو چی بیشتر را میده ؟
    چون یه مدتیه آمار مودمها رو ندارم نمیدونم الان عرف چیه تو بازار. ممنون میشم اگه مدل خوب با قیمت معقول میدونین بهمراه قیمتش معرفی کنین .

داره خودمونی میشه komeyl67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان.
    ازکجا اسوس اصلی بخریم؟ حتما برای اصل بودن باید انلاین از نمایندگیهاشون خرید؟
    من دوست دارم خودم برم از بازار بخرم.(تهران)

اگه نباشه جاش خالی می مونه salarhiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون اما من میخوام با چند تا دستکاه بهش وصل شم یعنی موبایل و psp و pc و .... نه فقط یه دستگاه برای همین به نظرتون چی بگیرم یه مودم DLINK 2640U سفارش دادم برام بیاره که بزارم جای این مودم حدود 53 تومن اگه چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید بگیرم تا این نرفته مودم و بگیره ممنون میشم بگید
    نه عزیز همین 2640مودم/روتر خیلی خوبیه و در ایران بهترین ساپورت رو همین D-Link داره. فقط مودم قبلیت بی استفاده میشه!!
    این AP دقیقا مناسب کارته.فقط گارانتی یادتون نره که تو مودم خیلی خیلی مهمه.Easy و خود Dlink گارانتی های معتبرش هستن.مبارک باشه!!
    Last edited by salarhiv; 13-08-2010 at 19:13.

6. این کاربر از salarhiv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

]

ممنون،داداشم رفته بود یه فروشگاه برای خرید ایسوس،طرف بهش خندیده بود!!!
    فکر کنم بخاطر همون چینی بودنشه!
    طرف بهش اینو پیشنهاد داده بود: D-LINK 2500
    نظرتون چیه؟
    اینم مودم خیلی خوبیه,و خرید خوبی خواهد بود.اما من اگه رو اسوس تاکید بیشتری دارم فقط به خاطر ساپورتش توسط همه ی شرکت های ایرانیه( در صورت مشکل بعدا نمی تونن عذر و بهونه بیارن که مودمتون ناسازگاره!!)

البته اینم بگم که الان 95% درصد مودمهای داخل ایرا ساختچینه(تقریبا همه ی مارکها),البته اینا از خود شرکت های اصلی هستن و منظور من از چینی یه تعداد مودم تقلبی هست که وارد بازار شده(با مارک های D-Link و ASUS ,البته بیشتر مودمای قدیمیه اسوس مثل همون AM-602 )
    در هر صورت در کنار asus-x13 مودم D-Link 2500 انتخاب خوبی هست. فقط کارانتی اصلی یادتون نره.
    ASUS- رهنمون و دالای و فراژه و Dlink هم Easy و دی لینک.
    Last edited by salarhiv; 13-08-2010 at 19:12.

8. 3 کاربر از salarhiv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقامن دوستم فردا میخواد یه مودم وایرلس بگیره من بهش ASUS 604g رو پیشنهاد دادم. بنظرتون خوبه، الان شاتل رو چی بیشتر را میده ؟
    چون یه مدتیه آمار مودمها رو ندارم نمیدونم الان عرف چیه تو بازار. ممنون میشم اگه مدل خوب با قیمت معقول میدونین بهمراه قیمتش معرفی کنین .
    برای یه مودم وایرلس همین مدل خوبه.چون شاتل از مودمهای ASus بدون مشکلی پشتیبانی میکنه,البته بعلاوه ی Biliton و level one که کمتر کسی سراغشون میره.همون مدل خوبیه.البته یکم تو بازار کم شده و باید بگردی تا حدودی دنبالش!!

سلام دوستان.
    ازکجا اسوس اصلی بخریم؟ حتما برای اصل بودن باید انلاین از نمایندگیهاشون خرید؟
    من دوست دارم خودم برم از بازار بخرم.(تهران)
    شما هم میی تونی بری پاساژ ایران و پایتخت طبقه ی زیر هم کف. مهم نیست از کدوم مغازه یا فروشگاه بخری مهم اینه که با گارانتی های معتبر باشه که در پست قبل گارانتی های اسوس رو نوشتم.

Last edited by salarhiv; 13-08-2010 at 19:29.

10. 2 کاربر از salarhiv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما هم سه تا انتخاب داری عزیز:
    1.اگه فقط می خوای دوتا سیستم رو لینک کنی و کاربر خونگی هستی قویا بهت پیشنهاد می کنم که یه مودم روتر combo که یک پورت usb و یک پورت اترنت داشته باشه استفاده کنی که یک سیستمت رو با usb و اون یکی رو با اترنت به مودم وصل کنی.در این مورد مودم جدید asus-x 13 رو با قیمت 36.7 تومن جواب کارت رو میده.

2.یک مودم روتر با 4 پورت اترنت بگیری که هم می تونی هر دو سیستمت رو با ااترنت وصل کنی و هم میتونی در اینده روش حساب باز کنی. مودم روتر asus am604 یا قیمت 43.4 تومن مناسبته.

3.می تونی یک مودم روتر وایرلس(access point )بگیری که به صورت وایرلس هم بتونی از لبتاپ یا موبایل ازش استفاده کنی که یکم کارتو پیچیده تر میکنه و لی خوب دیگه محدودیتی نداری.اینجا هم با این قیمت DLink 2640U رو بهت پیشنهاد میکنم.

بازم میگم اگه همون اولی مناسب کارته اون بهتره.
    مثلا این دومی که گفتی چجوری وصل میشه؟
    چه کابلایی باید بگیرم خودش کابل داره؟
    مادربوردم intel dg33fb هستش
    قبلا از این فقط یه مودم یو اس بی و یک اسپلیتر وصل کردم! نمیدونم چجوریاست!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مثلا این دومی که گفتی چجوری وصل میشه؟
    چه کابلایی باید بگیرم خودش کابل داره؟
    مادربوردم intel dg33fb هستش
    قبلا از این فقط یه مودم یو اس بی و یک اسپلیتر وصل کردم! نمیدونم چجوریاست!
    این دومی یک مودم/روتره و باید برای اتصال از کابل اترنت استفاده کنی.
    اگه قبلا این کارو نکردی پیشنهاد میدم یک مقاله از بخش اموزش بگیر و مرحله مرحله برو جلو.
    خودش کابل نداره.شما باید به هر تعداد و فاصله ای که می خوای سیستم ها رو شیر کنی کابل اترنت بگیری.که من cat5 رو پیشنهاد میکنم.سر هر کابل هم یک سوکت میخوره که یکیش به روتر و دیگری به اترنت مادربرد وصل میشه.
    مادربرد شما هم یک کارت شبکه ی اترنت انبرد داره که می تونی ازش استفاده کنی.

13. این کاربر از salarhiv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این دومی یک مودم/روتره و باید برای اتصال از کابل اترنت استفاده کنی.
    اگه قبلا این کارو نکردی پیشنهاد میدم یک مقاله از بخش اموزش بگیر و مرحله مرحله برو جلو.
    خودش کابل نداره.شما باید به هر تعداد و فاصله ای که می خوای سیستم ها رو شیر کنی کابل اترنت بگیری.که من cat5 رو پیشنهاد میکنم.سر هر کابل هم یک سوکت میخوره که یکیش به روتر و دیگری به اترنت مادربرد وصل میشه.
    مادربرد شما هم یک کارت شبکه ی اترنت انبرد داره که می تونی ازش استفاده کنی.
    فعلا نمیخوام شیر کنم ولی بعدا شاید کردم!
    پس از بازار فقط مودم asus am 604 بخرم با کابل اترنت؟
    تلفظ اترنت چجوریه؟ به پینگیلیسی مینویسم ببین درسته؟ eternet (منظورم تلفظه نه املاش)
    من از آسیاتک adsl دارم و همونطور که گفتم مادربوردمintel dg33fb
    راستی به اسپلیتر هم نیاز هست؟ فقط به یه گوشی وصل میکنم (پس شد یک سیستم و یک گوشی تلفن)
    خیلی پیچیدست نصبش؟ آسیاتک این مودم رو ساپورت میکنه؟ (مقاله هم پیدا نکردم)
    Last edited by Miss P30WORLD; 16-08-2010 at 04:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •