شما این اپدیت را دانلود کنید و نصب کنید تا مشکلتون حل بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما این اپدیت را دانلود کنید و نصب کنید تا مشکلتون حل بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من اینو که میریزم تو فلش بعد میزنم به کنسول یه بار ریست میکنم وقتی میاد بالا انگار نه انگار چی کار کنم؟
دو حالت وجود داره:
1:شما فایل اپدیت را درست روی فلش نریختید.
2:شما یک بار این اپدیت را انجام دادین. مثلا بر روی یک بازی بوده و شما اون اپدیت را اجرا کردین.
ممنون
من فایلو دانلود کردم.
لطفا بگین دقیقا چجوری باید بریزمش رو فلش؟(یا cd؟)
ممنون میشم
یا حق
- فایلی که دانلود کردید را استخراج یا extract کنید.
- فایلی به اسم SystemUpdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی CD یا کول دیسک کپی کنید.
- کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه.
من زنگ زدم مغازه فروشنده xbox که ازش خریدم آخه بازی هارو نمیاره
گفت بیارش اینجا باید آپدیت شه
من الان اومدم تو این تایپیک گرگیجه گرفتم انقدر لینک آپدیت دیدم
آخرین آپدیت کدوم من DW کنم بریزم برای این وامونده
که دیگه نرم به مغازه داره پول بدم واسه آپدیت
تشکر.
دو نوع اپدیت وجود داره:
1: داشبورد که خودتون هم میونید انجام بدین:
2: اپدیت درایو: که این اپدیت کار هر کسی نیست و اگه وارد نباشین قادر به انجامش نیستین برای همین برای انجام این اپدیت توصیه میشه دستگاه را بدین بیرون تا براتون اپدیت کننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتي ما بخواي مفقط آفلاين بازي كنيم
در ابتدا كه كنسول رو ميخريم چه چيز هايي نياز به آپديت داره تا بتونيم آفلاين بازي كنيم ؟
اپدیت داشبورد + اپدیت جدید درایو برای اجرای بازیهای ....wave 4 , 5 ,6
سلام
دوست عزیز من یه سوالی واسم پیش اومده ، اینکه اگه کسی بخواد آفلاین فقط بازی کنه ، آپدیت داشبورد که خب مشکلی نیست ، آپدیت درایو کیفیت کارش چجوریه ؟
یعنی مثلا هر xbox درایوهای مخصوص خودش رو داره ؟! یعنی بین Arcade و Elite فرق میکنه ؟!
بعد از آپدیت درایو همه نوع بازی ای که تا امروز اومده رو میشه بازی کرد ؟
و در آخر هم اینکه آموزش خاصی برای آپدیت درایو تو نت موجود هست ؟! ( ترجیحا فارسی باشه )
ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)