اگه درايو شما از اين مكشي ها هست كه شكاف دارن
خيلي زود خراب ميشن
ضمن اينكه درايور نوري نوت بوك ذاتا ضعيفه و بايد باهاش مدارا كني
سعي كن حتما ديسك مغوب بذاري داخلش
سي دي كثيف و خشدار هم اپتيك رو خراب مي كنه
اگه درايو شما از اين مكشي ها هست كه شكاف دارن
خيلي زود خراب ميشن
ضمن اينكه درايور نوري نوت بوك ذاتا ضعيفه و بايد باهاش مدارا كني
سعي كن حتما ديسك مغوب بذاري داخلش
سي دي كثيف و خشدار هم اپتيك رو خراب مي كنه
درود
2 عدد سوال:
- این 1530 ما هیچ شبکه وایرلسیو Detect نمیکنه!! کسی این موردو نداشته؟ (dell wireless 1395 wlan minicard)
- میخام وین 7 نصب کنم ولی قبلش میخام هاردو به حالت دیفالت در یارم (فقط درایو c و recovery ) شنیده بودم dvd مدیا دایرکت این کارو میکنه! حالا سوال : درایو recovery فرمت نمیشه با media direct؟؟!
سپاس
media direct کارش این نیست.یه برنامه است که برای کارهای تماشای media استفاده میشه.یه ابزاری هست تو درایو d یا همون درایوی که اطلاعات ریکاوری رو داره,باید از اون استفاده کنید.
سلام دوستان.
دوستان من هر کاری میکنم باز هم مشکل فارسی توی ویستا حل نمیشه!
چندتا پروژه rational rose دارم که توی اونها فارسی نوشتن که نمیتونم اونها رو بخونم.لطفا راهنمائی کنید.
ممنون.![]()
سلام دوستان
لپ تاپ dell xps 1530
وقتی سیستم رو روشن میکنم lcd اصلا روشن نمیشه اما چراغ پاور سیستم روشن میمونه هر چقدر منتظر میمونم انگار نه انگار .
شب خاموش کردم اما صبح روشن نشد
ممنون میشم جواب بدین
اخه من همه کارام رو با این سیستم انجام میدم اگه دو سه روز بخواد اینجوری بمونه من تمام کارام میمونه .
باید پایان نامه رو تحویل بدم.چیکار کنم.
ممنون از دوستان که جواب ندادین!
خودم مشکل رو حل کردم.![]()
کممممممممک فوری ؟
سلام من تازه لپ تاپ 1530 گرفتم یه DVD کینگ گذاشتم تو دیویدی رام اما اصلا اجرا نکرد ,حالا در نمیاد ؟؟؟؟
DVD کاملا سالم است لب تاپ هم تازه گرفتم , چجوری DVD رو در بیارم ؟ نمیخام باز بشه ؟ کمک
کسی از دوستان با DVD Writer لپتاپ 1530 مشکل نداشته ؟ آخه ماله من موق رایت DVD رو میسوزونه و رایت نمیکنه .
برای خوندن یت رایت سی دی هیچ مشکلی نداره ، فقط رایت دی وی دی .
لطفا راهنمایی کنید .
با سلام خدمت تموم دوستای گلم
دو تا مشکل داشتم . امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه .
مشکل اول :
دی وی دی رایتر لپ تابم خراب شد . هر دیسکی میزارم توش چه DVD و چه CD خود به خود اونارو میده بیرون . اصلا اجازه نمیده سی دی یا دی وی دی داخل بمونه . حالا باید من چیکار کنم ؟ ببرم تعمیر ؟ الان حدود 1 ساله که گرفتم . از همه چیزش راضیم هیچ مشکلیم ندارم باهاش فقط این دی وی دی رایتر بد جوری اعصابم رو خراب کرده . ممنون میشم منو راهنمایی کنین .
مشکل دوم :
حالا من رفتم و یک دی وی دی رایتر سونی اکسترنال گرفتم . عالی کار میکنه . فقط نمیتونم از داخل داس بوتش کنم و باهاش دی وی دی های بوتم رو اجرا کنم . اگه میشه یکی در این مورد هم کمکم کنه . میرم داخل ستاپ دی و ی دی رام رو هم بوت میکنم ولی تصور میکنم فق دی وی دی رایتر اصلی خودش بوت میشه و کاری به کار دی و ی دی رایتر اکسترنال نداره .
با سپاس فراوان از همه شما .
با سلام.
مثل اینکه مدیریت محترم این فروم رو گذاشته به امون خدا.
یک مشکل جدی با لب تابم دارم. اونم اینه که تمام سی دی هایی که میخوام رایت کنم میسوزونه. ولی با دی وی دی اصلا مشکلی ندارم و قشنگ رایت میکنه . خواهش میکنم کمکم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)