شهرام جان ممنون, اسپلیتر رو از کجا میشه تهیه کرد؟
راستی اگه بخوام از سپنتا به یه سرویس دهنده دیگه سوئیچ کنم چقدر طول میکشه تا خط رو از رانژه در بیارن؟ آدم رو علاف نمیکنن یا اینکه بخوان بپیچونن؟
شهرام جان ممنون, اسپلیتر رو از کجا میشه تهیه کرد؟
راستی اگه بخوام از سپنتا به یه سرویس دهنده دیگه سوئیچ کنم چقدر طول میکشه تا خط رو از رانژه در بیارن؟ آدم رو علاف نمیکنن یا اینکه بخوان بپیچونن؟
از بازار میتونی بخری
در مورد اون سوالت باید بگم که ربط زیادی به سپنتا نداره
بستگی به مخابراتتون داره چون به نفعه شرکت هست که هرچه زودتر خطتت رو جمع کنن وگرنه باید ماهانه 3هزارتومن بابت آبونمان به مخابرات بپردازه
مرسی عزیز..
برای خرید اسپلیتر حتما" باید رفت بازار؟ تو تلفن فروشی ها نمیشه گیر آورد؟
بپر دم مغازه کامپیوتر خونتون داره مطمئن باش
سلام دوستان گرامی تایپینگ خوابیده نه البته سپنتا هیچ وقت مشکلی نداشته که تایپینگش بالا باشه
من تو این 3 ماه که حسابی با این 256 رفتیم تو دانلود حسابی و کلی دانلود کردیم((دل اون کسائی که اینترنت حجمی دارن بسوز
)) با تورنت بدون هیچ مشکلی یا 1 بار قطعی
اقا یک سوال ببنید من الان تا سقف 70 داره میرسه من اگر با این مقدار موجودی بخر رایگان حساب میشه یا بعدا پول باید بپردازم
بای
یا حق
من شاید بخوام از سپنتا برم شاتل.. مودم عوض که نباید بشه؟
چرا میخوای از سپنتا بری؟
مگه چه ایرادی داره؟
دوست عزیز شما از این شرکت چه سرعتی دارید؟
از اینترنتش راضی هستند؟
منم مثه شما دانلودم زیاده.به نظرم میتونم با این شرکت دانلود کنم بدون اذیت کردن اینترنت؟
سلام به شمادوست عزیز شما از این شرکت چه سرعتی دارید؟
از اینترنتش راضی هستند؟
منم مثه شما دانلودم زیاده.به نظرم میتونم با این شرکت دانلود کنم بدون اذیت کردن اینترنت؟
من 256 گرفتم
بله من واقعا راضی هستم کلا با تورنت سرعتی حدود 26 و 27 بعضی مواقع نوسان داره ولی بازم خوب مثلا 800 mb حدود 1 شب (مثلا از 12 تا صبح)تموم
با راپید و idm خیلی سرعت عالی سرعت به 40 میرسه حدود اگر درست بگم 800mb حدود 6 ساعته میشه تمام کرد.
کلا قطی تا الان نداشتم که اذیتم کنه
چون شاتل خیلی کلاس داره!
نه ولی گذشته از شوخی چون من دانلود خیلی زیاد ندارم و احتیاج به اینترنت نامحدود ندارم احساس میکنم قیمتهای شاتل با توجه به شرایط من برام بهتر باشه. البته فعلا" در حد حرف هست شاید موندم همینجا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)