i900.farsi.cab
علی اقا!اینو نصب میکنم ارور میده!!!
i900.farsi.cab
علی اقا!اینو نصب میکنم ارور میده!!!
من نصب کردم و استفاده میکنم
نمیدونم مشکل از چیه...!![]()
واسه فارسی اینکارم میتونین بکنین : نصب lingvosoft dictionary ! که باعث میشه keymap فازسی بشه اینطوری میتونین sms بخونین
لیست نرم افزارا کاربردی رو تو blog اپدیت کردم نگا کنین از برنامه تایپ فارسی که اونجا هست با copy past میتونین واسه خ.ندن sms ها که سر هم نیست و چپ به راسته استفاده کنین
از امضاها تون ممنونم با microsoft تماس گرفتم فعلا که جواب دادن و گفتن دارن بررسی میکنن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه امضاها ادامه بدین..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by RealRed; 21-11-2008 at 10:54.
دوست عزیز به topic مقایسه omnia و htc diamond تو همین فروم مراجعه کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by RealRed; 21-11-2008 at 10:58.
به این جمله gsmarena در تاپیک مقایسه omnia با diamond بسنده کنیم که:
The Omnia is probably the first PocketPC that we've seen to produce impressive camera samples.
اما اولی که این گوشیو گرفتم خوشبختانه یه n95 هم دستم بود تو تاپیک مقایسه diamond و omnia توضیج دادم در کل باید بگم omnia اگه بهتر نباشه بدتر نبود واسه نمونه عکس تو blog هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من تازه واردم .
من یه i900 خریدم ازش هم راضیم اما مشکل فارسی بو که با کمک شما برو بچ با معرفت حل شد .
اما الان ورژن من (MSHJ1) است این نیاز به آپدیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
من امروز از نمایندگی مایکروتل قیمتو پرسیدم گفت 655 هزار تومان!!!! شما از کجا میگی 630 هزار؟؟؟؟؟؟
من 3 هفته پیش خریدم 652000 ..... زنگ بزن به 84220 .....
راستی این کیفیت دوربین برای منم سوال شده.. قبلا توی اینترنت وقتی دوربین رو با گوشی های دیگه مقایسه کرده بود عکساش از همه بهتر بود ولی مال من عکس های بدی میگیره.. شاید با آپدیت درست بشه......................
برای استفاده ی بهتر از دوربین لرزشگیر رو فعال کنید.
و اینکه کنتراست و سچویشن و شارپنس رو بزارید روی +3 ...
اینطوری کیفیت بهتر میشه...
اقایون یک خبر..........
نصب touch flo 2d روی امنیا که هیچ فرقی نداره با 3 دیش از نظر ظاهری..........
انگار که htc گرفتید...........اگه کسی خواست بگه تا لین بدم البته انگلیش هست..........خودم به شما توصیه نمی کنم چون سرعت امنیا رو کمی مختل می کنه در حالی که طرفدار هایه امنیا فقط سرعت می خوان
من دارم 4 تا دیگه امضا می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)