تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قهرمان این فصل لیگ قهرمانان باشکاههای اروپا

راي دهنده
108. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Barcelona

58 53.70%
  • Man.United

50 46.30%
صفحه 34 از 95 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 943

نام تاپيک: تاپيك ويژه ليگ قهرمانان اروپا و جام يوفا

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

رييس يوفا براي يوونتوس آرزوي قهرماني كرد!

ميشل پلاتيني رييس اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا)، تصديق كرد از قهرماني يوونتوس در رقابت‌هاي فصل جاري جام قهرمانان باشگاههاي اروپا (چمپيونزليگ ) كه زماني پيراهن آن را بر تن كرده است، خوشحال مي‌شود. پلاتيني با صراحت به تمايل قلبي خود براي اهداي جام قهرماني چمپيونزليگ به باشگاه سابقش، يوونتوس، اعتراف كرد.
    يووه در رقابتهاي فصل جاري عملكرد درخشاني داشته از جمله با دو پيروزي برابر تيم رئال مادريد، صدرنشيني گروه هشتم در مرحله نخست را بدست آورد تا به راحتي راهي مرحله يك هشتم نهايي شود آن هم در شرايطي كه با كمترين مشكل آسيب ديدگي روبروست.
    با توجه به برگزاري فينال رقابتهاي امسال چمپيونزليگ در شهر رم، جايي كه يوونتوس آخرين بار در سال ‪ ۱۹۹۶‬جام را بدست آورد، پلاتيني بازهم آرزوي قهرماني تيم محبوبش را دارد.
    وي به روزنامه لا استمپا گفت: خيلي دوست دارم جام قهرماني را به يووه بدهم پلاتيني در ادامه به تمجيد و تعريف از آلساندرو دل پيه رو كاپيتان با سابقه و با تجربه يوونتوس پرداخته و افزود گل نخست او در جريان پيروزي ‪-۲‬ ‪ ۱‬مقابل رئال مادريد در شهر تورين، تا اين لحظه بهترين گل رقابتهاي اروپايي است.
    رييس يوفا توضيح داد: وقتي دل پيه رو دروازه ايكر كاسياس را گشود، من در تورين بودم و در آن لحظه نيم خيز بودم نه فقط به خاطر اينكه يوونتوسي هستم بلكه چون فكر مي‌كنم بهترين گل سال ‪ ۲۰۰۸‬بود.
    يوونتوس خود را مدعي قهرماني در اين فصل مي‌داند و در ماه فوريه به مصاف چلسي خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در سال 2008
    دورگبا: ناكامي در ليگ قهرمانان اروپا بدترين خاطره ام است

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم چلسي انگليس گفت: از دست رفتن عنوان قهرماني اروپا،‌ بدترين خاطره من در سال 2008 است.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديديه دروگبا در گفت و گو با كانال اول تلويزيون سوئيس گفت: در سال 2008 با رويدادهاي گوناگوني روبرو شدم. براي من هيچ اتفاقي از ناكامي در بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا ناگوارتر نبود.
    اين بازيكن افزود: در آن بازي همانند ساير هم تيمي هايم،‌ از انگيزه زيادي براي كسب عنوان قهرماني برخوردار بودم. اما فشار زياد مسابقات، مرا از جريان بازي دور كرده بود. از اين رو موفق نشدم براي تيمم كار موثري انجام دهم.
    وي اظهار اميدواري كرد با كسب قهرماني در سال نو ، او و هم تيمي هايش آن خاطره را از ياد ببرند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پلاتيني: گل دل‌پيرو به رئال بهترين گل سال بود

رييس اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) از علاقه خود براي قهرماني اين فصل يوونتوس در ليگ قهرمانان اروپا خبر داد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم يوونتوس در اين فصل از رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا عملكرد قابل توجهي از خود نشان داده است. آنها دوبار در تورين و مادريد توانستند حريف نامدار خود رئال مادريد را شكست دهند و در نهايت به عنوان تيم نخست گروه h رقابت ها راهي مرحله يك هشتم نهايي شدند.
    در حالي كه يووه اي ها آخرين قهرماني خود در ليگ قهرمانان را در سال 1996 تجربه كرده اند، ميشل پلاتيني بازي ساز اسبق يوونتوس علاقمند است تا شاهد قهرماني تيم مورد علاقه خود در اين فصل باشد.
    رييس فرانسوي يوفا دراين باره گفت: «خوشحال مي‌شوم اگر يوونتوس جام قهرماني را از دست من دريافت كند.»
    وي با اشاره با پيروزي 2 بر يك يوونتوس مقابل رئال مادريد در ديدار رفت مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا كه با گل تماشايي الساندرو دل پيرو همراه شد، گفت: «زماني كه دل‌پيرو در تورين ايكر كاسياس را با ضربه خود ميخكوب كرد، من به وجد آمده بودم، نه تنها به خاطر اينكه از هواداران يوونتوس هستم بلكه فكر مي‌كنم گل دل پيرو بهترين گل سال 2008 بود.»
    يوونتوسي‌ها در ماه فوريه 2009 در مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان به مصاف چلسي مي‌روند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يوفا به رئال مادريد اجازه استفاده از هردو بازيكن جديد خود را نداد

سخنگوي يوفا تاكيد كرد : در مسابقات مرحله حذفي ليگ قهرمانان اروپا، رئال مادريد بايد از بين كلاس -يان هونتلار و لاسانا ديارا دو بازيكن تازه وارد خود تنها يكي را انتخاب كند.
    به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد ، ويليام گيلارد در يك مصاحبه راديويي گفت : من بسيار متاسفم ولي مقررات بايد همانطور كه هستند رعايت شود و در نيم فصل نمي‌توان آنها را تغيير داد . اين به معناي آن است كه تنها يكي از اين دو بازيكن مي‌توانند در ليگ قهرمانان بازي كنند.
    وي در مصاحبه با راديو اوندا سرو افزود :اين مقررات مي‌تواند شامل هونتلار يا ديارا شود.
    رئال مدافع قهرماني ليگ اسپانيا كه در اين فصل با مشكل شديد مصدوميت بازيكنان و عدم آمادگي مطلوب روبرو شده در اين فصل هونتلار مهاجم هلندي را از باشگاه آژاكس و ديارا هافبك فرانسوي را از باشگاه پورتسموث انگليس به خدمت گرفته است .
    رئال اميدوار بود كه بتواند نهاد حاكم بر فوتبال اروپا را متقاعد كند تفسير ديگري از مقررات موجود داشته باشد تا بتواند از هردو بازيكن جديد خود استفاده كند .
    اين باشگاه بايد در مرحله حذفي ليگ قهرمانان به مصاف ليورپول برود.
    مقررات يوفا براي فصل ‪ ۲۰۰۸ - ۰۹‬ثبت سه بازيكن جديد را براي مرحله حذفي ليگ قهرمانان مجاز مي‌داند .
    ولي تنها يكي از اين بازيكنان جديد در صورتي كه باشگاههاي قبلي آنها درگير رقابت در اروپا باشد مي‌تواند در مرحله حذفي براي تيم جديد خود بازي كند. آژاكس و پورتسموث هردو در اين فصل در رقابتهاي جام يوفا حضور دارند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

رييس يوفا براي يوونتوس آرزوي قهرماني كرد!
    خوب پس باید منتظر یه داوری عالی تو بازی چلسی-یوونتوس بود!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مگه مثل ایران بی در و پیکره که از این کارا بکنن
    شما هم یه چیزی پروندی...

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من از اين ميشل پلاتيني اصلا خوشم نمياد. همه جا نخود هر اشه. يكي بگه اخه مرد حساب تو به عنوان رئيس يوفا نبايد اين حرفها رو بزني. فردا اگه يووه قهرمان بشه برات حرف در ميارن.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تورس: رئال مادريد را كنار مي‌زنيم

مهاجم اسپانيايي ليورپول پيش‌بيني كرد كه اين تيم رئال مادريد را از دور يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا كنار خواهد زد.

فرناندو تورس گفت: «همه ما مي‌دانيم كه قرعه رئال مادريد دشوار خواهد بود. تمايلي به صحبت در مورد اينكه كدام تيم مدعي است ندارم اما مطمئن هستم كه ما به دور بعدي رقابت ها راه پيدا خواهيم كرد.»

با اين حال، ال نينيو فاش كرد كه شخصاً تجربه خوبي از بازي مقابل رئال مادريد نداشته است. وي گفت: «زماني كه در اسپانيا فوتبال بازي مي كردم، گل هاي بسياري مقابل بارسلونا به ثمر مي‌رساندم اما برابر رئال مادريد كار برايم دشوارتر بود.»

تورس با اشاره به اينكه سال 2008 سالي پر از موفقيت براي او بوده است گفت: «از اينكه به پايان سال نزديك شده ايم كمي غمگين هستم. 9 ماه نخست براي من باورنكردني بود و در پايان با وجود اينكه به دليل آسيب ديدگي نمي توانستم در تركيب ثابت باشم، قرار گرفتن در جمع نامزدهاي بهترين بازيكن ليگ برتر، روزنامه اكيپ و بهترين بازيكن سال فيفا باعث خوشحالي است. پيش از اين هم گفته ام كه امسال بهترين سال من به عنوان يك فوتباليست حرفه اي بود. خيلي زودتر از آنچه تصور مي كردم در ليورپول جا افتادم و قهرماني در يورو 2008 پس از فصل 2008-2007 پايان بي نظيري بود.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

روياي حضور در رم توني: ما فوق‌العاده هستيم و مي‌توانيم همه را ببريم

مهاجم ايتاليايي بايرن مونيخ در گفت‌وگو با روزنامه ايتاليايي گاتزتا دلو اسپورت اعلام كرد، از حضور در بوندسليگاي آلمان راضي است و احساس مي‌كند در ايتاليا به سر مي‌برد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، لوكاتوني يك سال و نيم است كه در بايرن مونيخ بازي مي‌كند. او مي‌گويد در بايرن زادگاه دومش را يافته و خيال بازگشت به فوتبال ايتاليا را ندارد. آنچنان كه شايد تا پايان دوران فوتبالش و سن بازنشستگي در بوندسليگا بماند.
    توني كه در سال 2006 همراه با تيم ملي ايتاليا در جام جهاني آلمان قهرماني جهان را جشن گرفت و تا پايان ژوئن 2011 با بايرن مونيخ قرارداد دارد، گفت: «اگر بيرونم نكنند، اينجا مي‌مانم.»
    او درباره‌ي بايرن هم اظهار كرد: «آنها مراقب من هستند. وقتي گل نمي‌زنم و يا آسيب ديده هستم اين مراقبت بيشتر هم مي‌شود.»
    اين مهاجم 31 ساله درباره‌ي شهر مونيخ گفت: «برخلاف ايتاليا اين شهر رويايي، امن و تميز است. مردم در اينجا بسيار مهربان و محترم هستند.»
    او گفت خوشحال است كه هم تيمي‌هايش در جمع آتزوري گنارو گاتوزو، ماسيمو اودو خواهان حضور در بوندسليگا بودند و "اودو" راهي فوتبال آلمان شده است.
    آقاي گل فصل پيش رقابت‌هاي فوتبال دسته اول باشگاه‌هاي آلمان اظهار داشت: «در ابتدا نمي‌دانست كه در بايرن مي‌تواند خوشبخت باشد. ولي پس از سپري شدن مشكلات اوليه همه چيز روبه راه شد.»
    توني فصل پيش اگرچه با بايرن قهرماني بوندسليگا و جام حذفي آلمان را تجربه كرد ولي در جام يوفا با شكست برابر زنيت سنت‌پترزبورگ در مرحله نيمه نهايي از رسيدن به فينال آن رقابت‌ها بازماند.
    اين ايتاليايي درباره‌ي مشكلات ابتداي فصل بايرن هم گفت: «جريان جديد، بازيكنان آسيب ديده فراوان، شيوه‌هاي جديد و تغييرات گسترده همه و همه باعث بروز مشكلاتي بودند ولي ما راه خروج از اين مشكلات را يافتيم زيرا مي‌دانيم كلينزمن مربي خوبي است.»
    بايرن اگرچه فصل جاري را با ناكامي شروع كرد ولي رفته رفته خود را يافت و در پايان فصل هم امتياز با هوفنهايم، قهرمان نيم فصل نخست بوندسليگا در مكان دوم جدول جاي گرفت.
    توني در پايان گفت‌وگو با معروف‌ترين روزنامه ورزشي ايتاليا، گاتزتا دلواسپورت درباره‌ي ليگ قهرمانان اروپا نيز عنوان كرد: «ما تيم فوق‌العاده هستيم و مي‌توانيم هر حريفي را شكست دهيم.»
    او كه همانند فرانك ريبري، هافبك مسلمان و فرانسوي بايرن به موفقيت باشگاهش در اروپا خوشبين بود، افزود: «روياي من رسيدن به ديدار پاياني است كه در پايتخت ايتاليا برگزار مي‌شود. مي‌خواهم تمام توانم را بكنم تا به عنوان يك ايتاليايي با بايرن به ديدار پاياني در رم برسم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مورينيو: قهرماني اروپا و ايتاليا را مي خواهم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم اينترميلان گفت: در سال 2009 قهرماني اروپا و ايتاليا را مي خواهم.

به گزارش خبرگزاري فارس، خوزه مورينيو در گفت و گوي به مناسبت شروع سال نو 2009 با كانال اول تلويزيون سوئيس، اظهار داشت: براي سال جديد،‌ تمام هدف من كسب قهرماني است.
    وي افزود: بر اساس هماهنگي كه با باشگاه انجام دادم و با توجه به برنامه ريزي ابتداي فصل ابتدا خواهان كسب عنوان قهرماني در ايتاليا هستيم.
    وي ادامه داد: در كالچو پتانسيل اينتر از هر تيم ديگري، بيشتر است. پس بايد به مقام نخست سري A كالچو برسيم.
    مورينيو عنوان كرد: در رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا ، از انگيزه زيادي برخوردار هستيم. تلاش كردم تا اين باور براي بازيكنان اينتر جا افتد كه مي توانند براي قهرماني اروپا سعي و تكاپو كنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •