تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 295 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ببخشید یعنی گلدیران میاد و جنس تقلبی چینی گارانتی میکنه ؟!!!!!!!!!!!!!
    عزیز دل برادر این لینک رو نگاه کنید . در ضمن یه خورده توی سرچ کردن دقت کنید البته اگر بتونبد درست سرچ کنید .لطف کنید در اصلاع رسانی هم دقت لازم را داشته باشید تا باعث گمراه شدن دیگران نشید . اوکی ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید اینجا گزینه ای واسه اضافه کردن لینک نبود واسه همین ادرس رو کپی کردم .
    اینم مشخصاتدستگاه :
    • طراحي فوق باريک ( ضخامت 35 ميليمتر )
    • خروجي 5:1 کانال
    • پخش کليه فرمتهاي : Dvd - video/dvd - r/dvd + rw/svcd/vcd audio cd/cd – r/cd – rw/mp3 cd/wma jpeg/divx dual disc (dvd/cd hybrid disc)
    • ورودي usb plus با فرمتهاي : ( mp3 , jpeg , divx )

• داراي کابل (1080 ) hdmi ( رايگان ) جهت پخش تصاوير با کيفيت full hd
    • کارائوکه
    • اسکن پيشرفته تصوير ( progressive scan )
    اخه جناب پرفشنال ، کسی که فهم خودتو بیش از دیگران میدونی ، اول برو درست جواب دادن رو یاد بگیر بعد بیا ادعای فهم بالات رو بکن . یعنی چی تو هیچ بقالی جز ایران گیر نمیاد ؟ ! مگه میخوای یه سطل ماست بخری ؟ حداقل میتونستی مثل این دوست عزیزی که پست قبلی رو داده بیای و اظهار نظر کنی نه با اون لحنی که هر کی ندونه فکر میکنه اخرته الکترونیکی . من چیزی رو که دارم میبینم قبول دارم نه تفسیر شما از وجود داشتن یا نداشتن و یا تقلبی بودن و نبودن. من یه پلیر گرفتم که محصول شرکت ال جی همراه با ثبت اسم کالا و با گارانتی شرکت وارد کننده محصولات ال جی هستش ، حالا شما اومدی و فتوا میدی که این کالا تقلبیه و مال چینه و هیچ جا همچین چیزی وجود نداره . بازم میگم من یه چیز ی رو دارم مطرح میکنم که دارم جلو چشمام میبینم ، جنابعالی اول برو تحقیقاتتو کامل کن بعد بیا با دلیل و مدرک حرف بزن . اینرو هم بگم در در فروم های خارجی هم درباره این مدل پست دیدم . در باره گوشی موبایل هم جنابعالی چند مدل از نوکیا و سامسونگ رو نام ببر که فقط تو ایرانه و دستپرورده چینه .
    خواهشا تاپیک رومنحرف نکنید. اینجا جای دعوا نیست.
    درباره ی الجی باید بگم که متاسفانه به هیچ وجه از لحاظ کیفیت قطعات و امکانات قابل مقایسه با برندهایی مثل فیلیپس و پایونیر نیست. فقط به دلیل قویتر بودن خدمات پس از فروش و فراوانی در بازار شاید خرید آن قابل توجیه باشد.
    در ضمن سامسونگ هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ خدمات پس از فروش از الجی بهتر هست .
    بنابراین الجی رو در الویت چهارم و پاینتر قرار بدید.

2. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

[quote=ghahremanimehdi;3731096]خواهشا تاپیک رومنحرف نکنید. اینجا جای دعوا نیست.
    درباره ی الجی باید بگم که متاسفانه به هیچ وجه از لحاظ کیفیت قطعات و امکانات قابل مقایسه با برندهایی مثل فیلیپس و پایونیر نیست. فقط به دلیل قویتر بودن خدمات پس از فروش و فراوانی در بازار شاید خرید آن قابل توجیه باشد.
    در ضمن سامسونگ هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ خدمات پس از فروش از الجی بهتر هست .
    بنابراین الجی رو در الویت چهارم و پاینتر قرار بدید.[/quote
    ببخشید ولی شما که با اطمینان این حرف رو میزنید میشه بگید قطعات ال جی و مثلا فیلیپس رو مقایسه کردیدکه به این نتیجه که قطعات ال جی بی کیفیت تر هستند رسیدید ؟ شما بر چه اساسی امکانات فیلیپس و یا پایونیر رو پایینتر از ال جی میدونید ؟ خواهشنا با دلیل و مدرک پست بدید . منتظر جواب قانع کننده هستم .
    ضمنا توی ایران هر کسی میدونه که بهترین خدمات رو در این چند ساله شرکت ال جی توی ایران داشته . اینو میتونید سرچ کنید تا متوجه بشید . حتی جایزه بهترین خدمات و پشتیبانی در ایران به شرکت وارد کننده و خدمات دهنده محصولات ال جی رسیده .

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

خواهشا تاپیک رومنحرف نکنید. اینجا جای دعوا نیست.
    بنابراین الجی رو در الویت چهارم و پاینتر قرار بدید.
    حق با شماست دوست عزیز من معذرت میخوام نباید به اینجا کشیده میشد....:43:

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

آقاي mansour5550 من هم از اين مدل 5996 مي خوام ولي چون هنوز تعداد پستهام کمتر از 10 ميباشد نمي تونم براتون پيغام بزارم.
    ممنون مي شوم اگر که به من هم اطلاع بدهيد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    من هم از اين مدل 5996 مي خوام ولي امکان پيغام زدن رو ندارم چون که هنوز ده تا پست نداشتم
    اگه اومد لطف کنيد به من هم اطلاع بديد ممنون ميشم(mysepidar@yahoo.com)
    ایشون آیدی یاهو دادن میتونید در مسنجر اد کنید و اعلام تمایل به خرید نمایید.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ببخشید ولی شما که با اطمینان این حرف رو میزنید میشه بگید قطعات ال جی و مثلا فیلیپس رو مقایسه کردیدکه به این نتیجه که قطعات ال جی بی کیفیت تر هستند رسیدید ؟ شما بر چه اساسی امکانات فیلیپس و یا پایونیر رو پایینتر از ال جی میدونید ؟ خواهشنا با دلیل و مدرک پست بدید . منتظر جواب قانع کننده هستم .
    ضمنا توی ایران هر کسی میدونه که بهترین خدمات رو در این چند ساله شرکت ال جی توی ایران داشته . اینو میتونید سرچ کنید تا متوجه بشید . حتی جایزه بهترین خدمات و پشتیبانی در ایران به شرکت وارد کننده و خدمات دهنده محصولات ال جی رسیده .
    شما اگر الجی رو دوست داری ، همون الجی رو تهیه کن. ما در این تاپیک تعصبی به برند خاصی نداریم بلکه با توجه به تجربیات کاربران و امکانات و کیفیت عملی دستگاهها نظر میدیم و قصدمون فقط راهنمایی هستش تا افرادی که اطلاعات کمتری دارند بتونن موقع خرید انتخاب بهتری داشته باشن .درباره ی اینکه چرا فیلیپس و پایونیر بهتر از سایر برندها هستند قبلا بحث شده.. میتونید تاپیک رو کامل مطالعه بفرمایید...در ضمن همه چیز خدمات پس از فروش و گارانتی نیست. من خودم فیلیپس رو با توجه به اینکه گارانتی محکمی هم در ایران نداره به سایر برندها ترجیح میدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sorou5h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها يه سوال
    من يه فيلم DivX گرفتم كه توش چند تا فيلمه
    فرمت فايل هاش Avi و زيرنويس فيلما srt
    دي وي دي پلير سوني دارم
    فيلمو كه ميذارم زيرنويش فارسي رو بهم نميده در صورتي كه اون فايل زيرنويس رو با نوت پد باز ميكنم فارسيه
    چي كار كنم
    subtitle رو كه ميزنم يه سري كد بهم ميده 4-5 تا كد كه اينجوريه ...1251....1253..1254و....
    من فكر كنم فارسي كدش بايد 1256 باشه
    چي كار كنم كه زيرنويس ها درست بشه ؟

داره خودمونی میشه tehran_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض کمک در مورد خرید دستگاه dvd

سلام به همگی خسته نباشید من میخوام یه دستگاه DVD بخرم تو قیمت های 80 تومن میخواستم منو راهنمایی کنید چه مدلی بخرم به این پول خوبه که زیاد منو تو مشکل نندازه Philips یا Sony یا LG به این پول کدوم مدل بهتر و خوب هست و الانم تو بازار موجوده ممنون

داره خودمونی میشه tehran_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام به همگی خسته نباشید من میخوام یه دستگاه DVD بخرم تو قیمت های 80 تومن میخواستم منو راهنمایی کنید چه مدلی بخرم به این پول خوبه که زیاد منو تو مشکل نندازه Philips یا Sony یا LG به این پول کدوم مدل بهتر و خوب هست والانم تو بازار موجوده ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام به همگی خسته نباشید من میخوام یه دستگاه dvd بخرم تو قیمت های 80 تومن میخواستم منو راهنمایی کنید چه مدلی بخرم به این پول خوبه که زیاد منو تو مشکل نندازه philips یا sony یا lg به این پول کدوم مدل بهتر و خوب هست والانم تو بازار موجوده ممنون
    دوست عزیز اگر تاپیک رو از اول مطالعه نمایید به جواب میرسید چون بحث کلی در همین رابطه است...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و عرض احترام به سروران mehdimdi و vafa1353

من در مورد ال جی معرفی شده توسط دوستمون یعنی مدل 9650 نه اما در مورد یک مدل پائین ترش یعنی مدل 9450 یک تجربه دارم که شاید به درد دوستان بخوره .

من اواخر سال 86 دنبال یک پلیر دی وی دی با مشخصات کامل میگشتم. که خروجی 5.1 اپتیکال داشته باشه همچنین زیرنویس رو برای فایلهای DivX جواب بده. حقیقتا" دنبال برند خوب بودم و از این مدلهای چینی ذهنیت خوبی نداشتم برای همین به فروشگاههای معتبر رفتم.

حالا قسمت جالب ماجرا :
    امکان تست دستگاههایی مثل فیلیپس و پایونیر رو نداشتم چون توی مشهد پیدا نمیشه .
    سونی و پاناسونیک پلیراشون نه خروجی اپتیکال داشت نه فلش میخورد یعنی الان هم مدلی ندارن که فلش بخوره.
    سامسونگ هم که از دوستانم بود گذاشت پلیرشو تست کنم جالب بود که تونستم زیرنویس Srt رو بصورت فارسی داخلش اجرا کنم و از این قضیه خیلی خوشحال شدم اما بعد از چند لحظه یک چیز جالب دیدم و اون این بود که زیرنویس رو بصورت چیه مینوشت یعنی مثلا" "تو خوب هستی" رو اینجوری مینوشت "هستی تو خوب" !
    بعد رفتم نمایندگی ال جی و گفتم میخوام دی وی دی خودم رو چک کنم که گفتن شرمنده باز آخرین مدل دستگاه رو نداریم ( مدل 9450 ) اما کاتالوگ فارسیش هست که توش نوشته بود زیرنویس Srt رو هم بصورت فارسی پخش میکنه . منم خوشحال از اینکه دستگاه هم فلش میخوره ( توجه کنید که این امکان رو این دستگاه اواخر سال 86 داشت) هم اپتیکال داره و هم DivX رو بصورت فارسی پخش میکنه ، دستگاه رو خریدم.

از حق نباید گذشت که واقعا" کیفیتش خوب (عالی !؟) بود و فیلمی نبود که من با فلش بذارم و اون اجرا نکنه اما فارسی رو هر کار کردم نیامد و بصورت این بود که کدینگشو نداره . پس از رفتن به نمایندگی های مختلف سطح شهر مشهد که هر کدومشون به نوعی تعجب میکردن که من تا کجا تو دستگاه دقت کردم و به چیزهایی پی بردم، آخر میگفتن شرمنده این مورد رو نمیدونیم به جای دیگه پاس میدادن که آخریشون به من یک شماره خدمات پس از فروش تهران داد .
    پس از تماس و طرح سوال که چرا با اینکه نوشته فارسی رو ساپورت میکنه اما اینطور نیست میگفتن ما نمیدونیم و گوشی رو به جای دیگه وصل میکردن که 3 یا 4 نفر مختلف که سوال رو شنیدن همین جواب رو دادن و تموم شد و با خودم گفتم این چطور خدمات پس از فروش توی پایتخته که نمیتونن جواب منو بدن .
    اما یک اتفاق جالب افتاد و موبایلم زنگ خورد و دیدم شماره تهرانه ؟! گفتم بفرمائید . گفت : شما با دستگاه ال جی تون مشکل دارین. گفتم بله و مشکل رو گفتم . اونم گفت من از مرکز اصلی تماس میگیرم و میگم که زیرنویس Sub. Idx. رو نمیشناسه و فایلهای Srt رو بصورت فارسی ساپورت نمیکنه !
    گفتم توی دفترچه اون نوشته که ساپورت میکنه .
    میدونین چی گفت ؟
    گفت : اون دفترچه رو که ترجمه کردن هر جا که کلمه انگلیسی بوده برداشتن و بجاش کلمه فارسی گذاشتن.
    یعنی به زبان ساده اینکه مثلا" به انگلیسی نوشته "Support English subtitle" بعد اینجوری ترجمه شده "زیرنویس فارسی رو پشتیبانی میکند" ! جالبه نه

به هر حال من اون دستگاه رو رد کردم. اما جدیدا" به نمایندگی ال جی رفتم و در مورد دستگاه مدل 9650 رو که دوستمون mehdimdi معرفی کرده، پرسه جو کردم و از فروشنده پرسیدم با اون مدل 9450 چه فرقی داره که میگن : جدیدتره چون دیگه مدل 9450 تولید نمیشه اما در کل فرقی نداره و چیزی اضافه تر نداره .

پس نتیجه اخلاقی (البته به نظر من)
    این مدل هم مثل مدل قبلیش DivX رو با فایل Srt فارسی پخش نخواهد کرد .

مگر دوستمون mehdimdi این مورد رو چک کنن (که روی یک فلش یک فیلم بصورت DivX با فایل Srt فارسی در کنارش و یک فیلم DivX دیگه با فایلهای زیرنویس Sub. Idx. فارسی در کنارش توی دستگاه چک کنن) و خلافشو ثابت کنن که هم لطفی به ما کردن و هم معرفی دستگاه رو کاملتر کردن

12. این کاربر از Alikafi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •