اگه دارین روی پیکسون بحث میکنید خدمتتون عرض کنم که این گوشی به هیچ عنوان فارسی را ساپورت نمیکنه و تنها عربی را می تونه ساپورت کنه که باید فونت عربی را برای آن نصب کنید...
اگه دارین روی پیکسون بحث میکنید خدمتتون عرض کنم که این گوشی به هیچ عنوان فارسی را ساپورت نمیکنه و تنها عربی را می تونه ساپورت کنه که باید فونت عربی را برای آن نصب کنید...
چه جوری باید فونت عربی نصب کرد میشه لطف کنی بذاری.این گوشی برادرم هست تا قبل از اینکه براش عوض کنم sms های فارسی که میومد نشون میداد ولی حالا نشون نمیده
باید گوشیت را فلش کنی و فونت عربی دار نصب کنی. بهترین کار اینه که ببری جمهوری برات اینکار را بکنند
firmware فارسي m8800 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hasanmotori; 15-05-2009 at 14:17.
سلام
من تو فروم mobilestan نرم افزاری واسه GPS گوشی دیدم که بدردبخوره.
این نرم افزارو روی گوشی خودم ریختم و جواب میده ولی زیاد پیشرفته نیست.
لینک زیر برای نرم افزارشه
لینک زیر هم نقشه تهرانهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیح :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزارو تو گوشی بریزین. نقشه تهران رو هم تو گوشی بریزین(کل فولدر که توش سه تا فایل هست)
داخل نرم افزار بشین واز قسمت "load map" به جایی برین که نقشه رو ریختین. داخل فولدر نقشه فایلی رو انتخاب کنین که پسونده ".gmi" رو داره. وقتی نقشه لود شد "start" رو بزنین. برای این کار بهتره در هوای آزاد باشی(بدون سقف).
در آخر حالشو ببرین.
یادم رفت بگم که نقشه تهران حالت زوم نداره و کیفیتشم پایینه.
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amin714; 21-05-2009 at 15:00.
سلام
داخل این لینک میتونین انواع firmware واسه گوشی pixon پیدا کنین. ولی این رو بگم که شاید مطمئن نباشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوباره سلام
میخواستم بپرسم برای فرستادن sms فارسی کسی نرم افزاره همراه اولو(mci) امتحان کرده؟ اگه آره چه جوری خوبه؟ ارزش استفاده رو داره؟
مطمئنه.
پريروز آخرين فيرموير ( M8800XXID3 ) رو ريختم و خيلي گوشي سريع شده.
گوگل مپس ورژن جديد هم روش نصبه كه نقشه جاده هاي ايران و شهر هاي اصلي رو با دقت خيلي خوبي داره.
تنها مشكلش اينه كه فارسي نداره و برنامه هاي جاوا رو نميشه روش عادي نصب كرد.
براي نقشه با كيفيت ميتوني از نقشه هاي موجود براي برنامه smartcom كه تو همين فروم هم موجود هستن استفاده كني:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بايد نقشه ها تبديل بشه كه تو موبايلستان توضيح داده شده ، تو تاپيك كا سي 910 ال جي هم راجع بهش بحث شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینو نصب کنم میشه sms های فارسی رو خوند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)