سلام
به تالار های P30World خوش اومدی.امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم
به احتمال قوی گوشی تون مشکل سخت افزاری داره؛ در اسرع وقت اونو به نمایندگی نوکیا برده و یا به دست یه تعمیرکار خبره بسپرین![]()
سلام
به تالار های P30World خوش اومدی.امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم
به احتمال قوی گوشی تون مشکل سخت افزاری داره؛ در اسرع وقت اونو به نمایندگی نوکیا برده و یا به دست یه تعمیرکار خبره بسپرین![]()
با عرض سلام خدمت همه دوستان
من یه گوشی مدل n73 دارم چند وقتیه که حسابی کلافم کردم چون خیلی زود شارژ می شه و خیلی زود هم شارژش تموم می شه از گوشیم راضی هستم ولی اینکارش شدیداً کلافم کرده قابل ذکر هستش که گوشیم رو به یک تعمیرگاه مجاز بردم و بهم گفتن یه چیزش آمپر کشی داره و برام درستش کردن اما بازم مشکل شارژ دارم لازم به ذکر هسنش که قبل از تعمیرش حتی باطری نو گذاشتم اما هنوز اون مشکل رو داشت کسی می تونه بهم بگه مشکل این گوشی چیه ؟
پیشاپیش از همتون تشکر می کنم
.
سلام
دوست عزیز احتمالا مشکل از آی سی شارژ باشه.
اگه که عوض کردن احتمالا جنس خوب نبوده و مشکل داره.
خیلی ممنون
ولی شما تعمیر کار خوب سراغ دارین؟ احتمالاً چقدر خرج قراره دستم بزاره؟
والا ما از وقتی چشم باز کردیم می رفتیم گارانتی! کلا دوران کودکی ما در گارانتی گذشت!!!( شوخی )
شما ببر گارانتی ( حتی اگر گارانتی نیست )؛ اونجا مطمون ترین جاس... حدود قیمتی هم ندارم. گوشی رو بدی بهشون خودشون برات برآورد می کنن
پیروز و شاد باشین![]()
چاکریم
آقا این گارانتی که میگی زنه یا مردمنظورم اینکه آدری چیزی.
یا حق
والا... هم مرد داره و هم زن!!!
ازینجا می تونی نشونی تمامی نمایندگی های معتبر که هم فروشگاه هستن و هم تعمیرگاه رو پیدا کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد و پیروز باشی![]()
Last edited by DariushGreat; 16-09-2009 at 16:36.
سلام N82 رفيق من يه لكه سياه رو دوربينش افتاده..اندازه يه دونه گندمه
بنظرتون سخت افزاريه؟
يا با فلشي چيزي درست ميشه؟
سلام
نه فلش می خواد؛ نه احتمالا تعمیر!
کافیه که دستمال پارچه ای نرم رو کمی نم کنه روی لنز بکشه... اگر نرفت کمی خشن تر و محکتم تر بکشه ( نترس! پارچه اگه نرم باشه خط نمی اندازه روی لتز)
به نظر من لکه برا ال سی دی هستش..سلام N82 رفيق من يه لكه سياه رو دوربينش افتاده..اندازه يه دونه گندمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)