تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 96 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 953

نام تاپيک: FIFA Manager 09

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض دقت کنید!!!

راستی اون دوستانی که بازی منیجر ساخت سگا رو توصیه میکنند احتمالا یا بازیش نکردند یا فیفا منیجر رو بازی نکردن. حتی لایسنس یه باشگاه درست و حسابی رو هم نداره!!!اصلا منیجر نیست بیشتر یه شبیه ساز تاکتیکی تمرینیه.هر کس بخواد من dvd رو یراش مجانی میفرستم اما فکر نمیکنم به پول پست دادن براتون بیارزه!!!
    دوستانی هم میگن 09 هیچ فرقی نسبت به 08 نداره و بهمین دلیل ترجیح میدن 08 رو دوباره بازی کنن. واقعا جای تعجب داره!! اگه فرقی نداره لااقل دیتا بیسش 1 سال جدیدتره! البته به نظر من تنها ایرادش حذف داد و بیداد کردن مربی در گزینه text mode است.
    راستی در هیچ کدوم از گزینه های match play لازم نیست برای یک تعویض بیست تا کلیک کنی و هیچ دنگ و فنگی نداره!
    با سلام به همه دوستان

من هم فوتبال منیجر سگا رو بازی کردم و هم فیفا منیجر 08 و 09

اولا که شک نکنید که فیفا منیجر 08 از 09 خیلی بهتره. تنها نقطه ضعف بدیهی و طبیعی اون دیتابیس قدیمیشه. من از اظهار نظر دوستانی که معتقدند 09 از 08 بهتره واقعا متعجبم!!!
    09 فقط در 2 مورد از 08 بهتره: 1. دیتابیس جدید 2. گرافیک 3d بازی و چهره بازیکنان

در بقیه موارد که خیلی بیشتر از این دو مورد هستند 08 به طور واضحی بهتره. از جمله این موارد میشه به صفحه line up و منوهای بازی اشاره کرد و موارد بسیار ریز دیگه که با بازی کردن هر دو بازی متوجه میشید. در یک کلام 08 بسیار خوش دست تر از 09 است. برای مثال در 09 شما در صفحه Line up نمی تونید تمام تیم اصلی و ذخیره هاتون رو ببینید و همیشه مجبورید با scroll موس بالا و پایین برید و ضمنا دیگه مثل 08 رنگ بازیکنان اصلی و ذخیره و خارج از لیست با هم فرق نمی کنه تا تشخیصشون راحت باشه.
    خیلی از این موارد هست که فقط خوره ها کشف می کنند.

در ضمن فوتبال منیجر به جز قسمت 3d و گرافیک بازی در بقیه قسمت ها از فیفا منیجر بهتره.

در ضمن اگه به حرفای من شک دارید و به حرف دوستان عاشق فیفا منیجر 09 اعتقاد دارید حتما یه سر به سایت های معتبر نقد بازی بزنید و ببینید که نمره کدوم بازی ها بیشتره!!!

برای نمونه برید به
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که معتبرترین سایت بازیه و یا
    کد:
    که میانگین نمره تمام سایت های معتبر نقد بازی رو می زنه و ببینید نمره 08 بالاتره یا 09؟؟!!!

اگه حوصله ندارید برید من میگم که نمره 08 خیلی از 09 بالاتره و نمره فوتبال منیجر از هر دو بالاتر!!!!

امیدوارم دوستان با فکر بیشتری اظهار نظر کنن و دوستای دیگه رو گمراه نکنن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض دقت کنید!!!

با سلام به همه دوستان

اولا که شک نکنید که فیفا منیجر 08 از 09 خیلی بهتره. تنها نقطه ضعف بدیهی و طبیعی اون دیتابیس قدیمیشه. من از اظهار نظر دوستانی که معتقدند 09 از 08 بهتره واقعا متعجبم!!!

در بقیه موارد که خیلی بیشتر از این دو مورد هستند 08 به طور واضحی بهتره. از جمله این موارد میشه به صفحه line up و منوهای بازی اشاره کرد و موارد بسیار ریز دیگه که با بازی کردن هر دو بازی متوجه میشید. در یک کلام 08 بسیار خوش دست تر از 09 است. برای مثال در 09 شما در صفحه Line up نمی تونید تمام تیم اصلی و ذخیره هاتون رو ببینید و همیشه مجبورید با scroll موس بالا و پایین برید و ضمنا دیگه مثل 08 رنگ بازیکنان اصلی و ذخیره و خارج از لیست با هم فرق نمی کنه تا تشخیصشون راحت باشه.

در ضمن فوتبال منیجر به جز قسمت 3d و گرافیک بازی در بقیه قسمت ها از فیفا منیجر بهتره.

در ضمن اگه به حرفای من شک دارید و به حرف دوستان عاشق فیفا منیجر 09 اعتقاد دارید حتما یه سر به سایت های معتبر نقد بازی بزنید و ببینید که نمره کدوم بازی ها بیشتره!!!

برای نمونه برید به
    کد:
    کد:
    که میانگین نمره تمام سایت های معتبر نقد بازی رو می زنه و ببینید نمره 08 بالاتره یا 09؟؟!!!

اگه حوصله ندارید برید من میگم که نمره 08 خیلی از 09 بالاتره و نمره فوتبال منیجر از هر دو بالاتر!!!!

3. این کاربر از mahday8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Silva's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من که تقریباً 6 سال فیفا منیجر رو دنبال می کنم امسال 3D Match بازی خیلی ضعیف شده !
    رنگ چمن بازی سبز فسفری با خطهای راه راه مسخره که بد جور چشم رو میزنه و همه ی استادیوم ها هم چمن یک شکلی دارند
    در کل همه چیز خوب به نظر میاد مخصوصاً منو ها ولی 3D Match حال من یکی رو گرفت بر عکس 08 که خیلی باهاش حال کردم .

منم مثل خودت 6 ساله دارم بازی میکنم و باهات موافقم ، وقتی فهمیدم بعد از یه فصل اخراج میشی یه جورایی خوشحال شدم که مجبور نیست بازی کنم ، واقعا این 3D-Match بازی حالمو گرفت

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجیبه واقعا، من این پچ شماره 1 رو می خوام نصب می کنم، میگه اول بازیو ببند بعد اجراش کن! در حالی که اصلا بازیو باز نکردم! ری استارت کردم تا ویندوز اومد بالا زدم بازم همینو گفت!

کسی راهنمایی نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با پست بعدی ادغام شد.
    Last edited by Mehdi_ah; 26-01-2009 at 04:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عجیبه واقعا، من این پچ شماره 1 رو می خوام نصب می کنم، میگه اول بازیو ببند بعد اجراش کن! در حالی که اصلا بازیو باز نکردم! ری استارت کردم تا ویندوز اومد بالا زدم بازم همینو گفت!

کسی راهنمایی نداره؟
    چرا اپدیت 1؟مطمئن نیستم با اون فایل کرک رازور کار کنه.اپدیت 2 رو نصب کن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

برای نمونه برید به
    کد:
    کد:

اولا سلام دوست عزیز! خدمت شما و سایر دوستان عرض کنم من نه عاشق سینه چاک fm09 و نه هیچ بازی دیگه ای نیستم ولی اگه بخوای یه لیست بلند بالا از مزایای 09 نسبت به 08 بزای شما و همه دوستان تهیه می کنم تا باعث تنویر افکار بشه.
    1.تنوع در انتخاب تاکتیک های متنوع چه فردی و چه گروهی
    2. البته شاید اینو دیگه همه بدونن ولی در 09 شما وقتی 2 بازی در کمتر از 2 روز دارید میتونید در قسمت Calender بازی دوم تیمتون رو یک روز به تعویق بندازید.و یا بازی اول رو یک روز جلوتر.
    3.امکان انجام بازی دوستانه در حین کمپ تمرینی
    4.امکان برنامه ریزی برای کمپ تمرینی
    5.متجاوز از 50 کمپ تمرینی در 5 قاره
    6.اضافه شدن چند مود جدید به Silverware
    7.حذف شدن امکان exchange player های غیرواقعی و عجیب
    8.قیمت های واقعی بازیکنان(خودم تو 08توی تیمم 3 تا بازیکن بالای 30 سال داشتم که market value بالای 80bn$ داشتند.مگه ممکنه؟اگه تو 09 ممکن شد یه عکس هم واسه من بفرستید)
    9. شما اپدیت 2 رو نصب کن میبینی که رنگ بازیکنان ذخیره و اصلی فرق داره.
    10.در مورد text mode هم که اصلا لازم به توضیح نیست که زمین تا اسمون از 08 بهتره( با انواع متن های غیر تکراری و تحلیل جالب بازی)
    11. روابط بین بازیکنان(که در 07 بود ولی در 08 حذف شد)
    12.امکان افتتاح مغازه های زنجیره ای بین المللی(تو 08 بود؟؟؟)
    13.بطور کلی قسمت Marchandise حداقل 11 گزینه جدید داره!
    14.قسمت staff بطور کلی عوض شده و هیچ شباهتی به 08 نداره
    15.در قسمتdress room chemistry چند گزینه جدید به صحبت با بازیکنا اضافه شده
    16.وقت خرید بازیکنان چند مورد جدید به advantage و disadvantage اضافه شده و حذاقل 3 مورد release clause جدید و جالب
    ...

ثانیا اونایی که 08 و 09 رو بازی کردن خوب میدونن که طراحی منوها کوچکترین تغییری نکرده و کاملا شبیه 08 باقی مونده.چطور 08 خوش دست تره؟
    راستی فوتبال منیجر سگا لایسنس چند تا لیگ و باشگاه رو داره؟؟؟معیار سنجش بازیکنا با هم چیه؟بودجه بندی و ترانسفر باشگاه چقدر به واقعیت نزدیکه؟نتایج بازی ها چقدر واقعیه؟چقدر احتمال داره یه تیم اکراینی قهرمان جام اروپا!!!(به قول خودشون)بشه؟
    راجع به نمرات هم عزیزان همه بدونید که در امتیاز دهی به بازیهایی مثل FIFA , NHL ,FM ,PES و سایر بازیهای سریالی و اپیزودی معمولا عنصر نو آورینسبت به نسخه قبل اهمیت زیادی داره که واضحه fm08 نسبت به 07 نو اوری های زیادی داشت و نمره بالایی کسب کرد اما fm09 بدلیل عدم نو آوری از این امتیاز محروم موند. راجع به Football manager هم معلومه جایی که شیر فلج بشه شغال پادشاه میشه!!!(به نقل از خودم آخه اصلش بی ادبی بود!!!)راستی نسخه های شاهکار!!! قبلیشو دیدید؟؟؟؟
    Last edited by Mehdi_ah; 26-01-2009 at 04:29.

9. 2 کاربر از Mehdi_ah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اولا سلام دوست عزیز! خدمت شما و سایر دوستان عرض کنم من نه عاشق سینه چاک fm09 و نه هیچ بازی دیگه ای نیستم ولی اگه بخوای یه لیست بلند بالا از مزایای 09 نسبت به 08 بزای شما و همه دوستان تهیه می کنم تا باعث تنویر افکار بشه.
    1.تنوع در انتخاب تاکتیک های متنوع چه فردی و چه گروهی
    2. البته شاید اینو دیگه همه بدونن ولی در 09 شما وقتی 2 بازی در کمتر از 2 روز دارید میتونید در قسمت Calender بازی دوم تیمتون رو یک روز به تعویق بندازید.و یا بازی اول رو یک روز جلوتر.
    3.امکان انجام بازی دوستانه در حین کمپ تمرینی
    4.امکان برنامه ریزی برای کمپ تمرینی
    5.متجاوز از 50 کمپ تمرینی در 5 قاره
    6.اضافه شدن چند مود جدید به Silverware
    7.حذف شدن امکان exchange player های غیرواقعی و عجیب
    8.قیمت های واقعی بازیکنان(خودم تو 08توی تیمم 3 تا بازیکن بالای 30 سال داشتم که market value بالای 80bn$ داشتند.مگه ممکنه؟اگه تو 09 ممکن شد یه عکس هم واسه من بفرستید)
    9. شما اپدیت 2 رو نصب کن میبینی که رنگ بازیکنان ذخیره و اصلی فرق داره.
    10.در مورد text mode هم که اصلا لازم به توضیح نیست که زمین تا اسمون از 08 بهتره( با انواع متن های غیر تکراری و تحلیل جالب بازی)
    11. روابط بین بازیکنان(که در 07 بود ولی در 08 حذف شد)
    12.امکان افتتاح مغازه های زنجیره ای بین المللی(تو 08 بود؟؟؟)
    13.بطور کلی قسمت Marchandise حداقل 11 گزینه جدید داره!
    14.قسمت staff بطور کلی عوض شده و هیچ شباهتی به 08 نداره
    15.در قسمتdress room chemistry چند گزینه جدید به صحبت با بازیکنا اضافه شده
    16.وقت خرید بازیکنان چند مورد جدید به advantage و disadvantage اضافه شده و حذاقل 3 مورد release clause جدید و جالب
    ...

ثانیا اونایی که 08 و 09 رو بازی کردن خوب میدونن که طراحی منوها کوچکترین تغییری نکرده و کاملا شبیه 08 باقی مونده.چطور 08 خوش دست تره؟
    راستی فوتبال منیجر سگا لایسنس چند تا لیگ و باشگاه رو داره؟؟؟معیار سنجش بازیکنا با هم چیه؟بودجه بندی و ترانسفر باشگاه چقدر به واقعیت نزدیکه؟نتایج بازی ها چقدر واقعیه؟چقدر احتمال داره یه تیم اکراینی قهرمان جام اروپا!!!(به قول خودشون)بشه؟
    راجع به نمرات هم عزیزان همه بدونید که در امتیاز دهی به بازیهایی مثل FIFA , NHL ,FM ,PES و سایر بازیهای سریالی و اپیزودی معمولا عنصر نو آورینسبت به نسخه قبل اهمیت زیادی داره که واضحه fm08 نسبت به 07 نو اوری های زیادی داشت و نمره بالایی کسب کرد اما fm09 بدلیل عدم نو آوری از این امتیاز محروم موند. راجع به Football manager هم معلومه جایی که شیر فلج بشه شغال پادشاه میشه!!!(به نقل از خودم آخه اصلش بی ادبی بود!!!)راستی نسخه های شاهکار!!! قبلیشو دیدید؟؟؟؟
    از اونجایی که با جواب بلندبالای شما مطمئنم حتی در صورتی که به ریز جزییات هم بخوام دلایل بهتر بودن 08 از 09 و فوتبال منیجر از هر دو تا رو بگم فقط بحث به درازا می کشه و راستشو بخواید وقت اینو ندارم فقط به پاراگراف آخر نوشته شما که بولد و بزرگ کردم اشاره می کنم که کاملا مشخصه که هدف وسیله رو توجیه کرده!!!
    فقط شما لطف کن و یه لینک بذار واسه تایید این موضوع که نوآوری توی امتیاز بازی ها خیلی اهمیت داره!!!! می شه لطفا بگید اینو از کجا می گید؟؟ اصلا شما نقد بلند سایت gamespot از این بازی ها و نمره هاشون رو خوندید؟؟؟ کجای نقدی که نوشته شده به نوآوری اشاره کرده؟؟؟
    gamespot صریحا گفته برای کسانی که بطور جدی علاقمند بازی مدیریت فوتبال هستند بهترین بازی فوتبال منیجره. فیفا منیجر رو به کسانی که بطور غیرجدی به مدیریت فوتبال علاقه دارند پیشنهاد کرده و championship manager رو فقط به کسانی که کرم championship manager دارن!
    نمره های این بازی ها هم به ترتیب 8.4 ، 7.5 و 6 از 10 هستند.
    میگم که بحث ما به جایی نخواهد رسید. تنها معیاری که می تونه معلوم کنه کی درست می گه مراجعه به یه مرجع معتبره که من آدرسشو دادم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

من طلبه شدم برم ببینم این فوتبال منیجر چه جوریه.آخرین شماره اون برای چه سالیه؟2009؟چند سی دی یا دی وی دی هست؟

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آپدیت 2 بدون نیاز به 1 نصب میشه؟ مسئله اینه که فایلش اصلا اجرا نمیشه، یعنی روی کلیک می کنم اصلا هیچ اتفاقی نمی افته!

بازی 3d هم همون طور که بچه ها گفتن واقعا مسخرس. چمن و مخصوصا وضع مسخره تماشاچیا منو یاد فیفا 94 انداخت!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •