مرسی عثمان جان
سلام.میشه یکی خیلی ساده توضیح بده چه جوری میشه lyric رو با d2 دید؟
در ضمن یه سوال دیگه : من نمیدونم حافظه دستگاه پر بود یا چیز دیگه... وقتی زدم ضبط کنه نشون میداد تا 1.5 ساعت ضبط میکنه .وقتی از 1.5 رد کرده بود save نکرده بود...(چرا؟؟؟)همین جوری من 2 تا کلاسمو نتونستم ضبط کنم.اولیشو نمیدونستم از 1.5 رد شده .سر کلاسم به هوای اینکه داره ضبط میشه درسو گوش نکردم .دومیشم از کلاس رفتم بیرون برا حذف و اضافه .فکر میکردم داره ضبط میکنه کارم طول کشید برگشتم دیدم بیشتر از 1.5 ساعت شده ضبط نکرده و در نتیجه این ساعتم پرید.....
راهی هست براش تنظیم کنیم چیزی که ظبط میکنه تو مموری ذخیره کنه؟ نه تو حافظه خودش...؟
اولا برای دیدن لیریک باید با برنامه ی Lyric Maker که همراه JetAudio هست زمان بندیشو درست کنی و Save کنی. اون وقت اگه بریزی رو D2 میتونی لیریکو ببینی. البته عملکردش خیلی خوب نیست. نمیدونم تو firmware جدیدش مشکلاش رفع شده یا نه.
در مورد ضبط صدا هم فکر کنم باز مشکل نرم افزارشه. اگه میتونی قبل از این که پر شه stop کن. ظاهرا مموری دستگاه پر میشه اون وقت جا نمیمونه واسه پردازش. اگه میخوای هم میتونی یه مموری کارت بگیری (اگه نداری) و آهنگاتو بریزی رو مموری از اون ور فضای بیشتری داری واسه ضبط.
نه هر کار کردم زیرنویس فارسی اجرا نکرد بی مرام!! البته یه مدلی میشه زیرنویس ریخت و دید ولی با یه فونت خیلی ریز و ناخوانا نشون میده!!! آقا دمتون گرم اگه کوچکترین راهی در این زمینه به ذهنتون رسید به من بگید خیلی نیاز دارم!
اتفاقا هنور کابلشو نگرفتم ، بیام تهران میگیرم.
تنظیمات صدا نداره!؟؟ از تصویر خیلی خفن ترم داره! کیفیت صداشم تو ویدئو خیلی خوبه...... اصلا حرف نداره، ماههههههه
375 گرفتم
آره سفیدشم خوشگل بود ولی سیاهش بیشتر بدلم نشست!!!
مموری دارم.خالی هم هست .حالشو ندارم وصل کنم به کام÷یوتر .
درست کردن زمان بندی یعنی چی؟با jet audio لیریک درست کردم ریختم روش نشون نداد.کجا باید بریزم؟یا شایدم اون جوری که باید درست کنم نکردم .میشه بگید چجوری زمان بندیش با آهنگ هماهنگ میشه؟
به هر حال ممنون.
وقتی تو قسمت edit tag رفتین تو lyric باید run lyric maker رو بزنین تا برنامه ش باز شه. بعد لیریکو paste یا import میکنین. بعد از این که play کردین میتونین هر خط از آهنگو با یه تیک زدن sync کنین. من خودم یه بار این کارو کردم ولی امروز هر کاری کردم نمی شد.
الان داری سعی می کنی زیرنویس با چه فرمتی بریزی ؟ ... فارسی یا انگلیسی؟
o2 ظاهرا فقط از فرمت srt حمایت می کنه .. بذارش کنار فایل ویدئویی ... دقیقا با همون نام ... (a.srt و a.avi) ...
البته مثلا mkv ها و اونایی که زیرنویس داخل خود فایل اصلیه رو هنوز ساپورت نمی کنه ...
سلام
شما کیفیت ضبط صدا رو در چه حدی گذاشتی؟
درواقع شما با انتخاب کیفیت ضبط میزان زمانی که رکورد میشه رو تعیین میکنی مثلا با کیفیت 128 میتونی بیشتر از 4 ساعت ضبط کنی.
البته ممکنه مشکلت از پر شدن حافظه هم باشه برای اینکه ببینی چقدر حافظه داری میتونی بری تو settings و بعد information اونجا میزان حافظه نشون داده میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)