پس بالاخره خریدی؟
مبارک باشه. فکر نکنم دیگه دلت بیاد بفروشیش. واقعا معرکست.![]()
پس بالاخره خریدی؟
مبارک باشه. فکر نکنم دیگه دلت بیاد بفروشیش. واقعا معرکست.![]()
من که دلم میاد! البته فقط با یه مدل جدیدتر از htc.....!
راستی هیچ کسی هنوز کیف HD نخریده؟
Last edited by Diego; 10-04-2009 at 20:25.
سلام !
ممنونم سلامت باشی دوست عزیز
امیدوارم
آره بالاخره ، یهو خریدمش
راستی تاپیک نرم افزار های پاکت PC کجاس ؟
از اینا هیچ کدوم تو ایران پیدا میشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز ،
من قصد خرید این گوشی را داشتم منتها قبلش چند تا سوال داشتم که خواهش می کنم کمکم کنید :
1 : امکانات مولتی مدیای این گوشی در چه حدی است ؟ با سری N نوکیا قابل مقایسه است ؟ از داخل head set کیفیت پخش mp3 چگونه است ؟
2 : امکانات کار با اینترنت این گوشی چطور است ؟ سرعت wireless خوب است ؟ سایتهای فارسی را درست نمایش می دهد ( از نظر فونت )؟
3 : میشه فایلهای ویندوز را با این گوشی از اینترنت دانلود کرد و سپس به کامپیوتر انتقال داد ؟ مثلا یک فایل rapid دانلود کرد و منتقل کرد روی laptop ؟
4 : امکان تایپ فارسی با این گوشی هست ؟
5 : سایز و وزن گوشی به نظر شما مناسب است ؟
6 : به نظر شما بین این گوشی و X1 سونی اریکسون کدام بهتر است؟
با سپاس از همکاری شما
عالی ! تو این صفحه نمایش 3.8 اینچی تماشای ویدئو ها و تصاویر خیلی لذت بخشه !
کار کردن با خفن ترین گوشی سری N هم به نظر من انقدر لذت بخش و زیبا نمیشه.
اینجا همه چیز قشنگ تر و کامل تره .
کیفیت Head Set فوق العاده است !! واسه اولین بار که با هد ستش موزیک گوش کردم باورم نمیشد
هنوز فرصت نکردم امتحان کنم2 : امکانات کار با اینترنت این گوشی چطور است ؟ سرعت wireless خوب است ؟ سایتهای فارسی را درست نمایش می دهد ( از نظر فونت )؟
بله چرا که نه !3 : میشه فایلهای ویندوز را با این گوشی از اینترنت دانلود کرد و سپس به کامپیوتر انتقال داد ؟ مثلا یک فایل rapid دانلود کرد و منتقل کرد روی laptop ؟
براحتی میشه با نرم افزار Sync گوشی یا همون طور که یه فلش رو به کامپیوتر متصل می کنیم ، اطلاعات رو با سرعت بالا جابجا کرد.
نه . ولی فکر کنم برنامه ای برای این کار باشه .4 : امکان تایپ فارسی با این گوشی هست ؟
سایز گوشی رو به معنای واقعی وقتی درست حس می کنی که گوشیو بگیری تو دستت5 : سایز و وزن گوشی به نظر شما مناسب است ؟
وزنش هم مناسیه - برای یک پاکت pc
من اصلاً از X1 خوشم نمیاد ، گوشیه خوبیه ولی من حتی یه ذره هم ازش خوشم نمیاد6 : به نظر شما بین این گوشی و X1 سونی اریکسون کدام بهتر است؟
من HD رو انتخاب کردم
با سپاس از همکاری شما![]()
کدوم یکی از مدلهای جدید تمام امکانات اچ رو دارن میشه نام ببری؟
هر چی خواستی همینجا بگو واست آپ کنم تو بخش برنامه ها برنامه درست و حسابی گیر نمیاد.راستی تاپیک نرم افزار های پاکت PC کجاس ؟
4 : امکان تایپ فارسی با این گوشی هست ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن بغل ان73 گذاشتم فقط 1.5 سانت پهن تر بود(تقریبا)5 : سایز و وزن گوشی به نظر شما مناسب است ؟
اینو از من که ایکس وان داشتم باید بپرسی.6 : به نظر شما بین این گوشی و X1 سونی اریکسون کدام بهتر است؟
صدای فوق العاده مزخرفی داره. 1100 صداش بلندتره.
اگه انگشتات مثل من بزرگه اصلا طرفش نرو چون تو مترو بخوای اس ام اس بدی بیچاره میشی
دوربینشم
به ایکس وان دارها بر نخوره نظرم رو گفتم.
منظورم مدلهای آینده بود.مثلا نسخه جدیدتر hd.![]()
اوووووووووووووووه کو تا آینده کی مرده کی زنده؟
اگه اینجوری باشه هیچ وقت نباید گوشی خرید همش باید در انتظار مدلهای جدید بود![]()
میشه لطفا شما که هر دو گوشی x1 و hd را داشتی یک مقایسه ا تفاوتهای این 2 گوشی و مزیتهای آنها بگی؟ واقعا بین این 2 گوشی موندم. البته تمایل خودم بیشتر به hd است.
با تشکر
ضعف هاش:
1_کیفیت فیلم برداری
2_شل شدن درب قسمت باطری,در صورت باز و بست کردن چند باره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)