تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 156 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

داره خودمونی میشه mehran_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام
    من هم این مشکل زود خالی شدن باطری را داشتم به طوری که اگر گوشی چهار خط باطری را داشت باید قید کار کردن با گوشی کنار می گذاشتم تا این که باطری گوشی n95 8g اورجینال را خریدم وروش انداختم البته نه به این سادگی ( همان طور که میدانید باطری n95 8g ضخیم تر از باطری خود گوشی است که در صورت جا اندازی باعث می شود درب گوشی بسته نشود) که من با ایجاد تغییراتی توانستم از باطری n95 8g استفاده کنم.
    حال می توانم به جراات بگم گوشی با این باطری از نظر دوام نگهداری شارژ از آنچه تصور کرد بیشتره
    با آزمایشی که از باطری گرفتم به این صورت که نور صفحه را در 100% قرار دادم ویک فیلم حدود 80 دقیقه را باز کردم و به تلوزیون وصلش کردم که بعد از اتمام فیلم به نظر شما باید چقدر از باطری را مصرف میکرد؟
    جوابش اینه که هیچ خطی از باطری کم نشود جل الخالق!
    و برای باز تر شدن مطلب زمانی که باطری فقط یک خط داشت و روشنایی صفحه در100% و صدای گوشی هم در 100 گذاشتم توانست حدودا 26 دقیقه از یک فیلم را پخش کنه که بعدش پیامlow battery را داد.
    اگر سوالی بود در خدمتم
    ممنون از محبت تون که جواب دادین ولی منم همچین کاری کردم، یعنی با کمک یکی از دوستان یه باطری از تو پک یه n95معمولی خریدم ولی بازم هیچ فرقی نکرده یعنی با این باطری هم فقط نصف روز شارژ دارم و اینکه کلاً قید آهنگ و فیلم رو که باید بزنم. چرا پس مال من این جوری هست؟ ممکنه ایراد از گوشی باشه ؟

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

ممنون از محبت تون که جواب دادین ولی منم همچین کاری کردم، یعنی با کمک یکی از دوستان یه باطری از تو پک یه n95معمولی خریدم ولی بازم هیچ فرقی نکرده یعنی با این باطری هم فقط نصف روز شارژ دارم و اینکه کلاً قید آهنگ و فیلم رو که باید بزنم. چرا پس مال من این جوری هست؟ ممکنه ایراد از گوشی باشه ؟
    تا اونجایی که من میدونم باطری n95 معمولی مشکلش کمتر از N96 نیست.

باید یه جوری از باطری N95 8G استفاده بشه.

داره خودمونی میشه mehran_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم باطری n95 معمولی مشکلش کمتر از n96 نیست.

باید یه جوری از باطری n95 8g استفاده بشه.

تو اطلاعات فنی گوشی نوشته 4.5ساعت زمان پخش ویدئو ولی تو پست قبلی دوست ما نوشته 26 دقیقه این اصلاً قابل قبول نیست که

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

....
    زمانی که باطری فقط یک خط داشت و روشنایی صفحه در100% و صدای گوشی هم در 100 گذاشتم توانست حدودا 26 دقیقه از یک فیلم را پخش کنه که بعدش پیامlow battery را داد.
    اگر سوالی بود در خدمتم
    تو اطلاعات فنی گوشی نوشته 4.5ساعت زمان پخش ویدئو ولی تو پست قبلی دوست ما نوشته 26 دقیقه این اصلاً قابل قبول نیست که
    وقتی باطری یک خط داشته 26 دقیقه پخش کرده که خیلی عالیه.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام
    من هم این مشکل زود خالی شدن باطری را داشتم به طوری که اگر گوشی چهار خط باطری را داشت باید قید کار کردن با گوشی کنار می گذاشتم تا این که باطری گوشی n95 8g اورجینال را خریدم وروش انداختم البته نه به این سادگی ( همان طور که میدانید باطری n95 8g ضخیم تر از باطری خود گوشی است که در صورت جا اندازی باعث می شود درب گوشی بسته نشود) که من با ایجاد تغییراتی توانستم از باطری n95 8g استفاده کنم.
    حال می توانم به جراات بگم گوشی با این باطری از نظر دوام نگهداری شارژ از آنچه تصور کرد بیشتره
    با آزمایشی که از باطری گرفتم به این صورت که نور صفحه را در 100% قرار دادم ویک فیلم حدود 80 دقیقه را باز کردم و به تلوزیون وصلش کردم که بعد از اتمام فیلم به نظر شما باید چقدر از باطری را مصرف میکرد؟
    جوابش اینه که هیچ خطی از باطری کم نشود جل الخالق!
    و برای باز تر شدن مطلب زمانی که باطری فقط یک خط داشت و روشنایی صفحه در100% و صدای گوشی هم در 100 گذاشتم توانست حدودا 26 دقیقه از یک فیلم را پخش کنه که بعدش پیامlow battery را داد.
    اگر سوالی بود در خدمتم
    باتری رو چه جوری جا کردی؟؟؟؟ به بدنه ی گوشی آسیب نرسید؟؟؟ وزن گوشی چه قدر بیشتر شده؟؟؟؟
    اگه می شه از باتری قوی تر به این راحتی استفاده کرد ، چرا نوکیا این باتری ضعیف رو روش گذاشته؟؟؟؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم باطری n95 معمولی مشکلش کمتر از n96 نیست.

باید یه جوری از باطری n95 8g استفاده بشه.
    مگه باتری های 95 و 96 یکی نیستند؟؟؟ خرید یکی و گذاشتن جای یکی دیگه که مشکلی رو حل نمی کنه.

7. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

من نسخه Trial چند تا بازی انگیج از جمله ONE و Asphalt رو نصب کردم و هیچ مشکلی در اجرا نداشت.

سنگین ترین بازیهای انگیج از نظر گرافیکی چی هستن که تستشون کنم ؟

9. این کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت aflaton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

باطری n95 معمولی هیچ فرقی با باطری n96 نداره هر دو 950MA ظرفیت دارند من در پستم به باطری N95 8GB اشاره کرده بودم که ظرفیتش 1200MA است
    و اما چگونه از باطری استفاده کردم
    وسایل مورد نیاز:
    1-باطری N95 8GB اورجینال
    2-سمباده شماره صفر
    3-پولیش رنگ بدنه اتومبیل
    4-چسب نواری 5 سانتی نازک
    5-موکت بر با تیغه نو
    6-پنبه
    در اولین مرحله اگر به بدنه پشت گوشی نگاه کرده باشید یک پلاستیکی به شکل H در قاب گوشی چسبانیده شده که شما باید آن را به آرامی بردارید با این کار 0.1mm به فضای پشت گوشی اضافه نمودید
    در دومین مرحله کارمان با باطری است که برچسب کاغذی دور باطری را از قسمتی که به هم چسبیده شده باز می میکنیم با این کار 0.05mm از ضخامت باطری کم می شود
    توجه : بعد برداشتن دور کاغذی باطری به صورت یک تکه فلز دیده میشود واگر این گونه باطری را در گوشی قرار دهید گوشی روشن نمیشه پس حتما در پشت باطری قسمتی که به بدنه گوشی در تماس هست از چسب نواری بصورت یک لایه وآن هم بایستی تمامی پشت باطری را بپوشانند استفاده شود قسمت بالایی باطری نیازی به چسب زدن نیست
    دیگر با قسمت پایینی باطری کاری نداشته باشید و میریم به قسمت بالایی باطری اگر با انگشتتان بر روری سطح باطری بکشید حس می کنید که قسمت پلاستیکی با سطح باطری بلندتر است که باید با موکت بر این قسمت اضافی را با احتیاط کامل وبه آرامی برداریید و مواظب باشید که نوک تیغه موکت بر قسمت فلزی باطری نخورد چون احتمال سوراخ شدن سطح باطری وجود دارد این لایه برداری را تا هنگامی که با سطح فلزی باطری برابر نشده ادامه دهید با این کا ر 0.07mm از ضخامت باطری کم میشود بعد از هم سطح شدن قسمت پلاستیکی با قسمت فلزی کارمان با باطری به اتمام رسید
    سومین مرحله : دوباره به قاب پشت گوشی برمیگردییم با برداشته شده لایه پلاستیکی در دو طرف قاب دو شیار تو رفتگی دیده می شود این دو شیار با طول باطری برابر است که باطری را در داخل این شیار ها قرار میدهید وتنظیم میکنید سپس با مداد جای قرار گرفتن باطری را علامت گذاری میکنید بعد باطری را کنار می گذارید و با سمباده صفر شروع به سمباده زدن قسمت جا گیری باطری میکنید این کار را با حوصله انجامش دهید در هین سمباده زدن مواظب باشید بیرون از قسمت علامت زده بیرون نروید برای راحتی کار می توانید در قسمت بالای و پایینی از نوار چسب به صورت چند لایه استفاده کنید سمباده زدن را آن قدر ادامه دهید تا با سطح شیارها برابری کنه سپس نوار چسب ها را برادرید و با تمیز نمودن سطح باطری را در گوشی قرار دهید و درش رو ببندید اگر دیدید به خوبی چفت نمیشه دوباره سمباده بکشید تا نتیجه مطلوب حاصل شود
    در قسمت بالایی گوشی دور شیار دوربین نگه دارندهای سفید رنگ هستند که مربوط به پایه گوشی است و احتمالا دو عدد از این نگهدارندها در هنگام سمباده زدن از قاب گوشی جدا شوند که می توانید از چسب قطرهای استفاده کنید
    مرحله ای آخر: بعد از اتمام کار قسمت سمباده زده شده کدر شده و از زیبایی کار کاسته می شود که از پولیش برای از بین بردن خراشیدگی ها استفاده کنید

11. 3 کاربر از aflaton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من نسخه trial چند تا بازی انگیج از جمله one و asphalt رو نصب کردم و هیچ مشکلی در اجرا نداشت.

سنگین ترین بازیهای انگیج از نظر گرافیکی چی هستن که تستشون کنم ؟
    این چندتا صفحه رو که خوندم دیدم شما خیلی زحمت کشیدی
    انواع تست های مختلف و انجام دادی و نتایجش و اینجا گذاشتی
    یه جورایی تنها کسی که صاحب این نوع گوشی هست و داره این تاپیک و میگردونه خودت هستی
    گفتم یه تشکری ازت کرده باشم ، خسته نباشی

بابت این تست آخر در مورد بازی هم ممنون ، یه کم خیالم راحت شد و بیشتر تشویق شدم به خرید
    باطری n95 معمولی هیچ فرقی با باطری n96 نداره هر دو 950ma ظرفیت دارند من در پستم به باطری n95 8gb اشاره کرده بودم که ظرفیتش 1200ma است
    وسایل مورد نیاز:
    1-باطری n95 8gb اورجینال
    2-سمباده شماره صفر
    3-پولیش رنگ بدنه اتومبیل
    4-چسب نواری 5 سانتی نازک
    5-موکت بر با تیغه نو
    6-پنبه
    در اولین مرحله اگر به بدنه پشت گوشی نگاه کرده باشید یک پلاستیکی به شکل h در قاب گوشی چسبانیده شده که شما باید آن را به آرامی بردارید با این کار 0.1mm به فضای پشت گوشی اضافه نمودید
    در دومین مرحله کارمان با باطری است که برچسب کاغذی دور باطری را از قسمتی که به هم چسبیده شده باز می میکنیم با این کار 0.05mm از ضخامت باطری کم می شود
    توجه : بعد برداشتن دور کاغذی باطری به صورت یک تکه فلز دیده میشود واگر این گونه باطری را در گوشی قرار دهید گوشی روشن نمیشه پس حتما در پشت باطری قسمتی که به بدنه گوشی در تماس هست از چسب نواری بصورت یک لایه وآن هم بایستی تمامی پشت باطری را بپوشانند استفاده شود قسمت بالایی باطری نیازی به چسب زدن نیست
    دیگر با قسمت پایینی باطری کاری نداشته باشید و میریم به قسمت بالایی باطری اگر با انگشتتان بر روری سطح باطری بکشید حس می کنید که قسمت پلاستیکی با سطح باطری بلندتر است که باید با موکت بر این قسمت اضافی را با احتیاط کامل وبه آرامی برداریید و مواظب باشید که نوک تیغه موکت بر قسمت فلزی باطری نخورد چون احتمال سوراخ شدن سطح باطری وجود دارد این لایه برداری را تا هنگامی که با سطح فلزی باطری برابر نشده ادامه دهید با این کا ر 0.07mm از ضخامت باطری کم میشود بعد از هم سطح شدن قسمت پلاستیکی با قسمت فلزی کارمان با باطری به اتمام رسید
    سومین مرحله : دوباره به قاب پشت گوشی برمیگردییم با برداشته شده لایه پلاستیکی در دو طرف قاب دو شیار تو رفتگی دیده می شود این دو شیار با طول باطری برابر است که باطری را در داخل این شیار ها قرار میدهید وتنظیم میکنید سپس با مداد جای قرار گرفتن باطری را علامت گذاری میکنید بعد باطری را کنار می گذارید و با سمباده صفر شروع به سمباده زدن قسمت جا گیری باطری میکنید این کار را با حوصله انجامش دهید در هین سمباده زدن مواظب باشید بیرون از قسمت علامت زده بیرون نروید برای راحتی کار می توانید در قسمت بالای و پایینی از نوار چسب به صورت چند لایه استفاده کنید سمباده زدن را آن قدر ادامه دهید تا با سطح شیارها برابری کنه سپس نوار چسب ها را برادرید و با تمیز نمودن سطح باطری را در گوشی قرار دهید و درش رو ببندید اگر دیدید به خوبی چفت نمیشه دوباره سمباده بکشید تا نتیجه مطلوب حاصل شود
    در قسمت بالایی گوشی دور شیار دوربین نگه دارندهای سفید رنگ هستند که مربوط به پایه گوشی است و احتمالا دو عدد از این نگهدارندها در هنگام سمباده زدن از قاب گوشی جدا شوند که می توانید از چسب قطرهای استفاده کنید
    مرحله ای آخر: بعد از اتمام کار قسمت سمباده زده شده کدر شده و از زیبایی کار کاسته می شود که از پولیش برای از بین بردن خراشیدگی ها استفاده کنید
    بابا ایول
    کدوم شهر هستی؟ سفارش قبول نمیکنی؟ :پی

اما اگه نوکیا میومد خودش یه باطری استاندارد بهتری برای این گوشی میداد که احتیاجی به این کارها نباشه خیلی خوب می شد(مثل مشکل n95 معمولی که تو 8 گیگ حلش کرد)

اینجور که بر میاد و دوستان میگن که گوشی باگ زیاد داره ، احتمال اینکه یه نسخه دیگه(موزیک ادیشنی یا با هر اسم دیگه ای) که این مشکلات و نداشته باشه به بازار بده بعید نیست

-------------

راستی دوستان آخرین قیمت توی تهران و ندارن؟

13. این کاربر از Nikolas_95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

باطری n95 معمولی هیچ فرقی با باطری n96 نداره هر دو 950ma ظرفیت دارند من در پستم به باطری n95 8gb اشاره کرده بودم که ظرفیتش 1200ma است
    وسایل مورد نیاز:
    1-باطری n95 8gb اورجینال
    2-سمباده شماره صفر
    3-پولیش رنگ بدنه اتومبیل
    4-چسب نواری 5 سانتی نازک
    5-موکت بر با تیغه نو
    6-پنبه
    در اولین مرحله اگر به بدنه پشت گوشی نگاه کرده باشید یک پلاستیکی به شکل h در قاب گوشی چسبانیده شده که شما باید آن را به آرامی بردارید با این کار 0.1mm به فضای پشت گوشی اضافه نمودید
    ممنون !

من ترجیح میدم گوشیم رو از لحاظ فیزیکی دستکاری نکنم.مخصوصا تغییراتی که قابل ترمیم نباشه مثل سمباده زدن !
    من اکثر اوقات به شارژ دسترسی دارم و تا حالا از لحاظ شارژ اذیت نشدم.

این چندتا صفحه رو که خوندم دیدم شما خیلی زحمت کشیدی
    انواع تست های مختلف و انجام دادی و نتایجش و اینجا گذاشتی
    یه جورایی تنها کسی که صاحب این نوع گوشی هست و داره این تاپیک و میگردونه خودت هستی
    گفتم یه تشکری ازت کرده باشم ، خسته نباشی

بابت این تست آخر در مورد بازی هم ممنون ، یه کم خیالم راحت شد و بیشتر تشویق شدم به خرید
    قربانت !

فقط یه چیزی !!!
    N96 هنوز هک نشده و نمیشه بازیهای انگیج رو روش نصب کرد.
    به خاطر بازی کردن بهتره n96 نگیری یا حداقل منتظر بمونی ببینی هک میشه یا نه.

15. این کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •