من از ورژن 8.0.0.501 اینترنت سیکوریتی استفاده می کنم. مگر حتما باید ورژن خاصی باشه که کار کنه؟
من از ورژن 8.0.0.501 اینترنت سیکوریتی استفاده می کنم. مگر حتما باید ورژن خاصی باشه که کار کنه؟
دوست عزيز توصيه ميكنم يكبار كاسپر را Uninstall و سيستم خود را از وجود بخشهاي مختلف كاسپر پاك كنيد و از برنامه تميز كننده رجيستري مانند Registry Mechanic استفاده كنيد.
كاسپر را مجدد نصب كنيد و تنظيمات قسمتهايي را كه در صفحات قبل قرار داده بوديد را بصورت زير قرار دهيد.شما يك نكته اي را در صحبتهاي خود فرموده بوديد و آنهم استفاده از سريال 3 ماهه از سايت لهستاني بود كه در پست اول قرار داده بودم.ولي در تصويري كه شما قرار داده بوديد مدت اعتبار لايسنس شما حدود 50 روز بود؟!دليل اين اختلاف زماني 40 روزه چيه؟
من تصاوير مرتبط با قسمتهايي كه شما قرار داده بويد را آپلود كردم.مشاهده بفرماييد:
موارد را لطفا انجام داده و نتيجه را بفرماييد تا با كمك هم مشكل شما هم مرتفع شود.
محمد جان توصیه های مهدی عزیز رو اجرا کنید
چنانچه مشکل شما پابرجا بود گزارش سیستم خود را اینجا بگذارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ورژن 8.0.0.501 یه نسخه آزمایشی کسپرسکی است
کلید های ورژن های آزمایشی با نهایی متفاوته
شما باید نسخه 8.0.0.506 را نصب کنید
کلید جدید برای kav داری؟ از همونایی که به شرط چاقو هست!
◙
لينك دانلود جديدترين كليدها براي Kav در پست اول موجود ميباشد و ميتوانيد از لينك مربوطه دانلود نماييد.
آخه همشون رفتن تو لیست سیاه.
◙
جديدترين كليدها براي هر دو محصول آنتي ويروس و اينترنت سكيوريتي كاسپر براي ورژنهاي مختلف در پست اول جهت دانلود قرار گرفت.
سلام دوستان
یکی از دوستام سیستمشو داده بیرون واسش کاسپر ریختن. وقتی میاد آپ دیت کنه این پیغامو میده:
Apply Exsiting License key
حالا باید چی کار کنه؟
احتمالا فقط كاسپر را نصب كردن و فعالش نكردن.يعني نه Key به كاسپر دادن و نه بصورت Trial و آزمايشي آنرا فعال كردن.اين دوست شما بايد از پست اول اين تاپيك استفاده كنه و با روشهاي گفته شده محصول خودش را فعال كنه تا بتونه از آن استفاده كنه.
اکثر روش های پست اول از کار افتادن
کسی کرکی مانند اون کرکی که برای 2007 اومده بود رو نداره ؟؟ که رو 2009 کار کنه
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)