آخرین درایور همین 275.33 هست دیگه درسته؟
آخرین درایور همین 275.33 هست دیگه درسته؟
آخرین درایور 275.50 هست که ورژن بتا هست
سلام به همه دوستان
من کارت گرافیکم 5200 fx هستش الان win7 نصبیدم ولی پنجره هاش شیشه ای نیست،نمیدونم میگه کارتت ساپورت نمیکنه،چون ندارم که بنصبم،حالا شما میتونین درایور ش رو یهم بدین؟(32بیت)
خیلی ممنون،خیلی
سلام دوستان و اساتید محترم دنبال یک درایو کارت گرافیک fx 6200 256 m b جیفرس Nvidia
میگردم رفتم برای دانلود از ادرسی که تو سایت بود ولی خطا می ده چطوری میتونم دانلودش کنم با تشکر
برای ویندوز
windows 7 32 bit
Last edited by 4121355; 17-08-2011 at 14:15. دليل: اون کارت گرافیک رو انداختم دور
سلام دوستان
من کارت گرافیکم GeForce GTS 250 oc هستش. بی زحمت آخرین درایورش رو برام بذارید.
خودم که نمی تونم سایت NVIDIA رو باز کنم !
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
یادم رفت بگم، ویندوزم هم 7 هستش و 32 بیتی.
Windows 7 32 bit 280.26حجم دانلود 100 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Windows 7 64 bit 280.26حجم دانلود 137 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
یه سیستم خسته ی قدیمی تو مرکز کارآموزی ما هست که خیلی قدیمیه..کارت گرافیکشم آنبورد نیست
احتمال 90 درصد جی فورس ولی خیلی قدیمی.
نمیتونم بقل کیسو باز کنم..میخواستم ببینم درایوری هست که بصورت عمومی بتونه کارتای قدیمی رو نصب کنه چون ورژنش قدیمیه مشکل دارم..
حدس میزنین چی باشه اسم سری درایورش..؟
ممنون
یکسری سیدی هست که کلی درایور تو خودش جاداده شما میتونید ازاین نوع سیدی ها استفاده کنید مثل driver pack solution![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)