شما از برنامه اي تحت عنوان Norton Removal Tool 2009 ميتونيد براي اين منظور استفاده كنيد.
شما از برنامه اي تحت عنوان Norton Removal Tool 2009 ميتونيد براي اين منظور استفاده كنيد.
آقا اول تشکر میکنم بابت راهنماییت ولی باید بگم که من اصلا نمیتونم سایت سیمانتک را چک کنم
فکر میکنم یه ویروسی چیزی گرفتم که با هیچ اکسپلورری نمیتونم سایت سیمانتک ار چک کنم
نظر شما چیه ؟
سلام به شما.
همونطور که خودتون گفتید بعضی از ویروسها اجازه دسترسی به سایتهای امنیتی نظیر Symantec,McAfee,Sophos,Kaspersky و . . . را نمیدن.
اینجا شما باید به بخش اورژانس سیستمهای آلوده مراجعه کنید و مشکل خودتون را مطرح کنید تا راه چاره پیدا بشه.
اورژانس سیستم های آلوده
همچنین آپدیتهای Norton را از طریق سایت زیر هم میتونید دانلود کنید.این سایت مرتب به روز میشه و هر روز بسته های جدید آپدیت را در اختیار شما قرار میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کرکی که در پست اول گذاشتید دائمیه یا همینطور هر روز یه ورژن ازش بیرون میاد؟
اصلا با وجود کسپرسکی کی میره سراغه نورتون؟
با سپاس
راستی از خیلی از افراد می شنوم میگن رتبه اول آنتی ویروس دست این نورتونه راست میگن
آموزش کرک نورتون به فارسی لینکش خرابه دارین بدین ممنون میشم
Last edited by MicrosoftH; 28-06-2009 at 23:17.
شما براي آگاهي از نتيجه آخرين رتبه بندي آنتي ويروسها ميتونيد به تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها مراجعه نماييد.
در مورد لينك دانلود آموزش كرك اگر دوستان آموزش را دارند لطفا آپلود كنند تا در پست اول قرار بدم.
آپدیتها NIS 2009 کجا سیو میشه می خوام ویندوز عوض کنم؟
در ضمن بعد نصب مجدد ویندوز تو چه حالتی آپدیتها رو داخل نورتون بریزم؟
ممنون
سلام.
فکر کنم در حالت عادی هم بشه آپدیت ها رو جایگزین کرد.اما بعدش یه بار Restart کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه جديد کرک Trial Reset برای محصولات Norton 2009 در لينک زير(تا اين لحظه):
Trial Reset v3.8.1NE
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان
من با اجازه و همکاری دوستمون hamilton میخوام اپدیت های این محصول رو هر روز اپدیت کنم!
پس شما هم در نبود من همکاری بفرمایید.
با تشکر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)