ديگه دارم عصباني ميشم. اولش بين 82 و 85 . 85 رو انتخاب كردم. 95 رو هم زدم كنار. فقط الان بد جوري بين 79 و 85 موندم.
كسي مي تونه فرق هاي اساسي و ريز اين دو تا رو بگه؟ راستي ترنزميتر اين دو تا با هم فرقي نداره كه؟ Gpsش چي؟
ديگه دارم عصباني ميشم. اولش بين 82 و 85 . 85 رو انتخاب كردم. 95 رو هم زدم كنار. فقط الان بد جوري بين 79 و 85 موندم.
كسي مي تونه فرق هاي اساسي و ريز اين دو تا رو بگه؟ راستي ترنزميتر اين دو تا با هم فرقي نداره كه؟ Gpsش چي؟
فقط فرقشون شکلش و صفحه شونه با کارت حافظه ای که روشون می دن
یه جورایی دیگه انتخاب بین این 2 تا سلیقه ای فقط
اولا آواتار جديد مبارك
----
دوما طرفهاي شهرك غرب (اگه ريزشو بخواي بلوار دريا) كجا ميشه اين دو تا موبايل رو ببينم و باهاشون كار كنم؟ نزديك ترين جاهايي كه ميشناسم يكي روبرو ميلاد نوره يكي ميدونه كاج. نزديك تر نيست؟
ان85 بهتر از ان79 هست!دلیلش اینه که تستشون کردم هر دو رو در یک زمان!یه جورایی ان79 گوشی کندی هست!هم کی پدش هم سرعتش!دخترونه هم هست!!
به نظر من 85 بگیری بهتره من هم بین این گوشی و 95 8گیگ موندم کدومو بخرم
سلام من امروز يه 85 گرفتم .ريستارت زيادي داره.بااپديت حل ميشه يا مشكل سخت افزاري داره.؟
من می خوام یک گوشی بخرم و بین خرید N85 و N95 8gig بسیار مردد شده ام تمام صفحات این تاپیک را هم خوانده ام ولی باز هم نمی دانم کدامیک انتخاب بهتری است لطفا اگر کسی با هر دو این گوشی ها کار کرده به من بگه کدامیک را بخرم بهتر است
![]()
هیچ کدوم!5800 بخر!
به نظرتون اگه N85 بگیرم مشکل ضعیف بودن صدا و دوربین اون (در مقابل N95 8gig) با آپدیت کردن حل میشه یا نه
از بین N85 و N95 8gig کدامیک بهتر است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)