من ازین بازی خوشم نیامد زاویه دوربین خوب نبود
من ازین بازی خوشم نیامد زاویه دوربین خوب نبود
Last edited by rsh; 14-11-2008 at 02:07.
بازی کوتاه هم باشه واقعا ارزش 2 تومن رو داره 100 در 100 بگیر مطمئن باش پشیمون نمیشی
من از west game گرفتم اصلا مشکلی نداشت کرکش هم اینترنتی نیست
یه ذره ادامه میدادی نظرتون عوض میشد
کسی نمیدونه من اینجا باید چیکار کنم؟!!
اون دستگاه جلویی هم روش نوشته Pull Down ( دورش خط کشیدم ) ولی کاری نمیکنه!!!
![]()
دوست من روی دستگیره پایینی در حالیکه راست کلیکو گرفتی دکمه F رو بزن و دستگیره رو بکش پایین![]()
Last edited by skhammari; 14-11-2008 at 09:45.
king-hitler2 دستت درد نکنه ردش کردم همچنین شما skhammari
کینگ بعد از اینکه ردش کردم به خودم خندم گرفت ده بار گفتی و ما ....
آقا این بازی ارزش بازی کردن داره یا نه ؟
اگه از بازی های ترسناک و هیجانی خوشت میاد به نظر من این بازی تو این سبک جزو بهترین هاست ( اگه خوشت نمیاد هم بگیر چون شاید مثل من که از بازی های ترسناک متنفر بودم ولی اینو که بازی کردم عاشقش شدم بشی)
Last edited by skhammari; 14-11-2008 at 14:02.
دوست عزيز Isaac بيچاره هم از محيط واهمه داره و با احتياط حركت ميكنه ، هم كند بودن گيم پلي و هم نحوه ي حركتش به اين خاطر هست . درضمن بايد هر محيطي كه وارد ميشي براي مهمات و Credit و ... بگردي و هم اينكه براي كشتن دشمنا بايد قطع عضو كني نه اين كه به هر طرفش زدي بميره و بري دنبال بعدي ...Mehdy.z
با سلام به همگی
منم بازی رو یکی دو روزه گرفتم و دارم بازی می کنم بازی خوبیه فقط به نظر من هم دوتا عیب داره:
یکی اینکه شخصیتی که ما باهاش بازی میکنیم نحوه ایستادن و راه رفتنش مثل معتادا می مونه
انگار که یه دو سه روزیه چیزی نخورده بنده خدا که یکم ضد حاله
دوم اینکه سبک بازی یکم کنده منظورمو که می فهمید یعنی اینکه اگر سرعت بازی رو یه چیزی حدود 10تا 15 درصد بیشتر می کردند مطمئنا هیجانش خیلی بیشتر می شد
ولی در کل بازیه با حالیه و برای سرگرمی برای دوستان پیشنهادش می کنم![]()
__________________________________________________ _____________________
قابل توجه دوستاني كه نميدونن ؛ وقتي جعبه هايي مثل عكس زير ديديد بهش شليك كنيد چون ازش جايزه در مياد
يه سوال هم من دارم : وقتي يكي از اون موجودها ميپره روي ما و ميندازه مارو زمين ديگه حتما كارمون ساختست يا ميتونيم با زدن دكمه اي پرتش كنيم اونور ؟؟؟؟
آقای من یک سیو از بازی دارم
کجا باید کپی کنم
آقا کسی سیو بازی را تا مرحله هشتم داره
سیو من پریده است
لطف کنید یه نفر سیو بازی و اینکه کجا باید کپی شود را به ما بدهد و بگوید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)