نه عزیزم سواله!!
مشکل من تو کارت گرافیکه . میخواستم بدونم با 7300 gt اجرا میشه یا نه!!
نه عزیزم سواله!!
مشکل من تو کارت گرافیکه . میخواستم بدونم با 7300 gt اجرا میشه یا نه!!
در سطح پایینی اجرا میشه.رمت چنده؟
من نميدونم سيستم مورد نياز اين بازي رو براي كجا ميخواستم يكي پيدا كردم كه حداقل 7800 gt ميخواست .
دقيق نميدونم
تا اینجا که من بازی کردم به نظرم این بهترین ماشین.باهاش 215 تا رفتم.
![]()
اخه مساله فقط سرعت نیست
در کنار اون handling و همچنین توانایی ماشین در offroad حرکت کردن خیلی مهمه
باید اکثرا ماشین هایی رو انتخاب کرد که متعادل بین این 3 تا باشه
بازي خوبيه.اما من دهنم با آسفالت تو خيابون يكي شد سر يه مسابقه!همينجوري تو صحرا خير سرم ميونبر زدم اول هم بودم حالا كي مسابقه تموم ميشه؟خدا ميدونه.هي روندم هي روندم يكم مونده بود تموم شه يه گردباد كه افسارش در رفته بود اومد با خاك يكسانم كرد حالا كي حال داره دوباره مسابقه بده تو همچين مسير هايي؟
بابااااا.عادت میکنی.من که عادت کرده ام.فکر کنم الان که تو مپ 9 هستم واسه هر مسابقه یه 1 ساعتی وقت میذارم.![]()
دوستان دو تا عکس گذاشتم.عکس اول مال گردباد.پیشنهاد میکنم شدیدا این مرحله رو برید.از کوها سنگ میریزه جلوتون یا یهو به ماشین جلوتون سبز میشه.
عکس:
این یکی رو هم همینجوری گذاشتم.یه مرحله خیلی باحال بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته منم با شما موافقم کنترل یک ماشین بسیار مهمه که احساس طبیعی بودن بیشتری رو به شما بده
در این بازی مثل بقیه سبکهای racing هر ماشینی کنترل متفاوتی داره به نظر من تا حدود زیادی این مورد رو بازی سازان رعایت کردن چون شرکت codmaster تجربه خیلی خوبی در سبک رالی قبل نشون داده بود که این بازی هم موفقیت خودشو کسب کرده![]()
سلام دوستان!
مثل اينكه با يكي از مسخره ترين باگهاي چند سال اخير تو بازي FUEL مواجه شدم ...
از 21 چك پوينت دو تاش مونده بود و فقط يك نفر جلوم بود كه داشتم از اون هم سبقت ميگرفتم كه ديدم يهو غيب شد سريع نقشه رو نگاه كردم ديدم به صورت پيچي داره حركت ميكنه و رسيد به جايي كه تو عكس ميبينيد ، حالا عجيب تر اينكه پايان خط اونجاست كه دورش خط كشيدم ولي اون ماشينه ببينيد كجا رفته !! آخرش هم اونو اول حساب كردن منو دوم ... WTF
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)