من مشکلم فهمیدم از کجاس! اینه که من اون قسمت رو زیاد میشورم و باعث شده فشار باید و چند تا جوش در یک ناحیه ایجاد بشه![]()
من مشکلم فهمیدم از کجاس! اینه که من اون قسمت رو زیاد میشورم و باعث شده فشار باید و چند تا جوش در یک ناحیه ایجاد بشه![]()
با سلام جدیدا موسسه رویان درمان جدیدی برای این بیماری کشف کرده که با استفاده از سلول های بنیادی میتونن رنگدانه های پوست رو بر گردونن البته من اطلاع کافی ندارم ولی اصلا جای نگرانی نداره مطمئن باش خوب میشی
دوستان کرمی هست برای از بین بردن جای جوش؟
اگر میشه اسمش رو بگید! و نحوه استفاده
سلام دوستان
به نظر من بد نيومد كه يك تعريفي از جوش بيان بشود:
جوشها، برجستگیهایی هستند که به خاطر بسته شدن منافذ پوست و ترشح بیش از حد چربی پوست بوجود میآیند. آنها محیط مناسبی برای رشد باکتریهای P.Acnes هستند.
جوشهای چرکی شایعترین نوع جوش هستند.
۹۰٪ جوشهای چرکی را باکتری P.Acne ایجاد میکند.
جوش شایعترین مشکل پوست در دنیاست.
تقریبا ۱/۳ مردم آمریکا گهگاهی از جوشهای چرکی رنج میبرند.[IMG]C:\Documents and Settings\Dear-User\Desktop[/IMG]
درمان آكنه
در سال 2.1 میلیارد دلار برای درمان جوش هزینه میشود. که از این میان، کرمهای با تجویز دکتر ۶۰۰ میلیون دلار، داروهای خوراکی ۶۰۰ میلیون دلار و کرمهای بدون تجویز دکتر ۹۵۰ میلیون دلار هستند.
داروهای بدون نیاز به تجویز دکتر
بو دارند.
اختراع جدیدی انجام نشده است.
موثر نیستند.
داروهای تجویزی
عوارض جانبی دارند.
معمولا گران هستند.
دوره درمان طولانی دارند.
داروهای سیستمی هستند.
اما آب لیمو که اسیدی هست و پوست رو تیره می کنه،مگه نه؟؟!؟!؟!
یکی از بدیهای صابونهای معمولی داشتن PH قلیایی هست که برای پوست بده. معمولا این ژلها و کف های مخصوص شستشوی صورت ph اسیدی دارند که برای پوست مناسبه. کلا آبلیمو برای رفع التهاب پوست چیز خوبیه. مخصوصا الان که لیموی تازه هم هست. ولی من قضیه این نمک اضافه کردن را نمی فهمم.
از آبلیو گهگاهی استفاده کردن ضرر نداره مخصوصا اگر تو دوران نوجوانی هستید و صورتتون پر جوشه.
سلام
گفتم مکان مناسبی است برای سوالم
آقا من یک لکه به اندازه 5 تومنی!افتاده روی صورتم هیچ تغییر حالتی جز رنگ نداره قهوه شده خواستم نظر شما را هم بدونم البته دکترم رفتم ولی...
سلام
منم چند ماه پیش این مشکل داشتم دلیلش هم این بود که ریش تراش زیاد به صورتم فشار میدادم که اولش قرمز میشد بعد چند دقیقه چندتا جوش میزد
فکر کنم اگه اصلاح صورتت آرام و بدون عجله انجام بدی مشکلت حل میشه
البته قبل اصلاح استفاده از کرم صورت هم تاثیر داره
.................................................. .................................................. .........
Last edited by aaaammmm87; 10-01-2010 at 21:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)