(((آخریشم اضافه کردم)))
خوف شده...ههههههه شرمنده آخریو دیگه سیو نداشتم از فتوشاپ کمک گرفتم...هههههه
موفخخ و پیروز باشید دوستانه من...![]()
(((آخریشم اضافه کردم)))
خوف شده...ههههههه شرمنده آخریو دیگه سیو نداشتم از فتوشاپ کمک گرفتم...هههههه
موفخخ و پیروز باشید دوستانه من...![]()
Last edited by rezadevilmaycry; 30-11-2009 at 13:48.
شما همون عکس اولی که گذاشتی دقت کن یدونه علامت پازل قرمز رنگ روی زمین هستش
میری به روی اون نگاه می کنی به سمت دری که رمز می خواد اگه تصویر نگاه کردنتو درست کنی میبینی که
اعدادی هستند که نواقصشون مرتب میشه و یک اعدادی اونجا ظاهر میشن دقیق یادم رفته واسه همین گفتم برات توضیح بدم.ok
بابا یکی راهنمایی کامل این بازی رو بزاره!(با عکس)
آقا برای من توی بازی نوشته هایی که پیدا میکنم یا راهنمایی هایی که خود بازی میکنه کاملا سیاه است و اصلا هیچ نوشته ایی توش نیست
الان توی pick lock مشکل دارم و راهنمایی های بازی هم سیاه هست لطفا کمکم کنید چطور باید pick lock بکنم ؟ چطوری میتونم این مشکل نوشته ها رو از بین ببرم ( همه نوشته ها درسته به جز راهنمایی ها که اصلا سایه هست و انگار خالیه ) ؟
ممنون
برای من هم اکثرشون سیاه بودش
ولی زیاد کمکی برای ادامه بازی نمی کنند. شما دقیق بگو کجا هستی تا بگم برات..
اوایل مرحله سه به یه جایی میرسیم که یک آدم که بهش برق وصله و از یک جا آویزون هست در حاله پایین اومدنه و در زمین هم آب ریخته شده . یه درب هست که یک قفل بهش وصله . رمزه اون قفل را می خواستم .
با تشکر
رمز دقیق یادم نیست ولی اینو بخون شاید بتونی رد کنی..اوایل مرحله سه به یه جایی میرسیم که یک آدم که بهش برق وصله و از یک جا آویزون هست در حاله پایین اومدنه و در زمین هم آب ریخته شده . یه درب هست که یک قفل بهش وصله . رمزه اون قفل را می خواستم .
با تشکر
شما همون عکس اولی که گذاشتی دقت کن یدونه علامت پازل قرمز رنگ روی زمین هستش
میری به روی اون نگاه می کنی به سمت دری که رمز می خواد اگه تصویر نگاه کردنتو درست کنی میبینی که
اعدادی هستند که نواقصشون مرتب میشه و یک اعدادی اونجا ظاهر میشن دقیق یادم رفته واسه همین گفتم برات توضیح بدم.ok
سلام
مرحله اول چیکار کنم ؟ همون اولش موندم !!!!!! شماره ای که میفته میزنم بعد تصویر میره سمت دیگه صورتش بعد نیمیدونم چیکار کنم؟!!
دوباره شماره میاد شماره هارو بزن البته با چرخوندن موس.3 بار باید این کارو بکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)