نمی دونم شما کجا زندگی می کنی ولی هرجا باشی توی بوشهر که من هستم نیستی چون اینجا psp با قیمت 200 تومن گیر نمیاد
یعنی فقط همین مغازه اونجاست ؟
نمی دونم شما کجا زندگی می کنی ولی هرجا باشی توی بوشهر که من هستم نیستی چون اینجا psp با قیمت 200 تومن گیر نمیاد
یعنی فقط همین مغازه اونجاست ؟
بچه ها اقای adac-data در صفحه ی 27 یا 28 گفته بود که فروشنده حرکت کوچیکی انجام داده و chicken همان اولین بار کار کرده اگر این حرکت کوچیک رو اقای adac-data یا بچه ها به من بگن ممنون میشم
ببخشید مگه تر دستی هست؟؟!!!
که یک حرکت کوچیک انجام بده و قلق داشته باشه؟
همه با یک برنامه و یک روش کپی خور میشنود.
شما برنامه ChickHen را که میخواهی نصب کنی ابتدا بیا روی عکس اول صبر کن اگه ریست شد که هیچ اگه نشد دوباره فولدر ChickHen را باز کن و سریع یکی برو پایین اگه با عکس دوم ریست شد که هیچ اگه نشد دوباره فولدر ChickHen را باز کن سریع بیا روی عکس سوم.
این عمل را تا آخرین عکس انجام بده.
اگر برنامه را درست داخل مموری ریخته باشی.مموریت خوب باشه(حالا چه اصل چه تقلبی سرعت بالا) فریمور دستگاه 5.03 باشد و همه کارها را طبق آموزش رفته باشی جلو با یکی از عکس ها باید جواب بگیری.
وقتی Restore Default Settings کردی دستگاه خاموش روشن میشه و تنظیماتی میخواهد شما تنظیمات را اگر به صورت زیر نیست به صورت زیر در بیار
مرحله اول انتخاب زبان هست(Select a language) باید روی English باشد
مرحله دوم انتخاب منطقه زمانی هست (Select a time zone) باید روی GMT +01:00 Brussels باشد.
مرحله سوم تنظیمات تاریخ و ساعت هست که بهتره تاریخ دقیق میلادی باشه
مرحله چهارم انتخاب کردن نام مستعار هست (nickname) بهتر هست تغیرش ندهی.
مرحله پنجم تائید کردن تنظیمات هست که باید X یا O بزنی (بستگی به psp یت که کدام کلید کلید به جلو رفتن هست)
Last edited by choory; 11-07-2009 at 13:54.
اقا چوری همه ی این کارارو کردم ولی بازم همه ی عکس ها دستگاه رو خاموش کردند اخه دیگه من واسه کپی خور کردن باید چی کار کنم لطفا کمکم کنید؟ عجب گیری افتادم
شما یک با از اول مو به مو توضیخ بده چه کار هایی انجام دادی.
از کدام لینک آپدیت کردی برنامه ها را از کدام لینک گرفتی تک تک فایل ها را کجا کپی کردی و....
خلاصه هر کاری کردی را مو به مو بنویس.
فکر کن داری یک آموزش مینویسی.
اقا چوری من اول پی اس پی خودم رو به ورژن 5.03 اپدیت کردم بعد برنامه ی chickhenr2 رو دانلود کردم بعد ok را زدم وبعد ادرس پی اس پی خودم رو وارد کردم و بعد همه چیز را unzip کردم {البته اول پی اس پی رو فرمت کردم بعد unzip کردم}بعد به قسمت photo-memory stick رفتم و chickhen را باز کردم روی همه ی عکس ها هم رفتم ولی همه ی عکس ها دستگاه رو خاموش کردند {البته قبل از اون یک بار restore کردم وتنظیمات رو مثل چیزی که بالا گفتی کردم}همین کار هارو کردم
حالا که همه راه ها امتحان کردی کاری که من میگم هم 2 3 بار انجام بده
وفتی رفتی رو فولدر chickhen صبر کن تا پایین سمت راست صفحه بنویسه information بعد 2 ثانیه صبر کن و وارد فولدر بشو ولی روی عکس اولی بمون
سلام ...
هنوز راهی برای هک PSP نیومده که با خاموش شدن کامل از بین نره ؟ ؟؟ یعنی پایدار باشه ؟ ؟ ؟
یه مشکل هم دارم ...
من یه PSP اسلیم دارم ولی نمیدونم چه مدلی ؟ ؟؟ آخه بعضی ها سوال میکنن که 3000 یا 2000 ؟ ؟؟ ؟![]()
بازم نشد اخه من باید چی کار کنم دیگه حوصله ام سر رفت......... :(( :((
زیر psp یه سریال هست که آخرش مدل psp رو نوشته مثل :psp2004
الان ولش کن بذار عصر یه بار دیگه امتحان کن اگه نشد ببرش یه مغازه برات درستش کنهبازم نشد اخه من باید چی کار کنم دیگه حوصله ام سر رفت......... :(( :((
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)