طهماسبي: براي كسب مدال بايد تمام حريفان را شكست دهم
خبرگزاري فارس: نماينده ايران در وزن 84 كيلو گرم كشتي فرنگي گفت: از قرعه خود راضي هستم، چراكه اگر مدال مي خواهم بايد تمام رقبا را مغلوب كنم.
سامان طهماسبي در گفت و گو با خبرنگار اعزامي فارس به چين، درباره وزن كشي و مشخص شدن حريفان خود اظهار داشت: مشكل وزني نداشتم و وزنم ايده ال بود، البته به لحاظ روحي به دليل ناكامي سوريان در وضعيت خوبي نيستم.
وي درباره حريف اوكرايني خود عنوان كرد: تا به حال با او كشتي نگرفته ام؛ اما كشتي گير خوبي بوده و دارنده مقام سوم جهان است. قرعه من بد نيست و راضي هستم، به هر حال براي رسيدن به مدال بايد تمام حريفان را شكست دهم.
اين نماينده ايران كه پيش از اعزام تيم به چين هم به طور نامحسوسي از امكانات گلايه كرده بود، درباره رسيدگي كميته ملي المپيك به ورزشكاران ايراني اذعان داشت: اكنون كه در مسابقات هستيم، اين حرف ها فايده اي ندارد؛ اما مسئولان، رسيدگي لازم را انجام ندادند.
وي در پاسخ به اين سئوال كه نداشتن تجربه در المپيك كار او را سخت نمي كند، گفت: المپيك فقط نام بزرگي دارد و رقبا همان هايي هستند كه در مسابقات جهاني شركت مي كنند. مدال اين مسابقات ارزش دارد و باعث مي شود اين رقابت ها متفاوت شود. كسي كه به المپيك مي آيد بايد روحيه المپيكي داشته باشد.