تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 151 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1508

نام تاپيک: تمامی مباحث و اخبار مربوط به Gprs ( اینترنت ) همـراه اول

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

فقط بلدن از ملت پول بگیرن .
    خودشون کمفروشی میکنن و بعد میان به مردم هم یاد میدن که کم فروشی فلان است و ....

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

آخر نگفتید gprs همراه آخر و ایرانشل چندکیلوبایت بر ثانیه سرعتش هست . به اندازه ی دایل آپ هم فکر نمیکنم باشه درسته ؟
    دایل تا 48kbps هستش.
    اینترنت موبایل توو ایران به 40kbps برسه؟!
    بابا بیخیال...
    پارسال که ایرانسل تو طرح طلاییش اینترنت رایگان داشت من به کامپیوتر وصل میکردم سرعت صفحات وب کم بود ولی سرعت دانلودم از 100 کیلوبیت پایینتر نمیومد(یادش بخیر چه کاری از سیم بدبخت کشیدیم) الان دیگه اصلا gprs برام به صرفه نیست خیلی استفاده نمیکنم ببینم سرعت چقدر ولی باید کمتر شده باشه چون اون زمان تعداد مشترکاش 4 میلیون بود ولی الان بالای 15 میلیون
    ولی سرعت بستگی به شهر داره تو شهرای کوچیک چون کاربرا کمترن سرعت بالاتره ولی تو شهرهای بزرگ مثل تهران و مشهد و... به دلیل کاربرای زیاد سرعت کمتره(که من این سرعت و که گفتم تو شهر سبزوار داشتم همون زمان مشهد که میرفتم سرعتم حول و حوش 60 کیلوبیت بود)

3. این کاربر از shamabady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

پارسال که ایرانسل تو طرح طلاییش اینترنت رایگان داشت من به کامپیوتر وصل میکردم سرعت صفحات وب کم بود ولی سرعت دانلودم از 100 کیلوبیت پایینتر نمیومد(یادش بخیر چه کاری از سیم بدبخت کشیدیم) الان دیگه اصلا gprs برام به صرفه نیست خیلی استفاده نمیکنم ببینم سرعت چقدر ولی باید کمتر شده باشه چون اون زمان تعداد مشترکاش 4 میلیون بود ولی الان بالای 15 میلیون
    ولی سرعت بستگی به شهر داره تو شهرای کوچیک چون کاربرا کمترن سرعت بالاتره ولی تو شهرهای بزرگ مثل تهران و مشهد و... به دلیل کاربرای زیاد سرعت کمتره(که من این سرعت و که گفتم تو شهر سبزوار داشتم همون زمان مشهد که میرفتم سرعتم حول و حوش 60 کیلوبیت بود)
    یعنی چیزی حدود 12 کیلو بایت درسته؟! تایید میکنم، یادش بخیر. ولی الان خیلی کم شده

5. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض بزك نمير بهار مياد كمبزه با خيار مياد؟؟؟؟

بزك نمير بهار مياد كمبزه با خيار مياد؟؟؟؟
    اين اخر سال كي ميرسه؟؟؟
    الان چند ساله اينا ميگن اخر سال
    تازه هنوز راه نيوفتاده تعرفه هاش سر به فلك ميزاره!!!

هر جا هم كم مياره تلافيشو سر ايرانسل بدبخت درمياره

mms شو نميتونه راه بياندازه مال ايرانسلو از كار مياندازن

7. 2 کاربر از gog2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

بله دقیقا همینطوره چون همراه اول اپرلتور دولتی هست زورش زیاده و نمیزاره کسی رو دستش بلند بشه . دیدید که زمانی که ایرانسل gprs ش رو راه انداخت همراه اول به ایرانسل گیر داد که تا -------- درست حسابی نداری نباید ارائه بدی بعدش هم که بحث دقیقه ای و ثانیه ای رو آورد و ایرانسل رو مجبور کرد تعرفه هاش رو گرون کنه

9. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سرعتش كه خيلي خوبه بعضي وقتها به 100كيلو هم ميرسه و از adsl و ديال اپ هم ميزنه بالا
    البته هزينش خيلي گرون شده ديگه اصلا نميسرفه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اصلا مگه جی پی آر اس ربطی به ir-tci یا mci داره؟!
    مگه فرقی می کنه که همه می گن واسه ما tci هست که وصل نمی شه؟؟؟
    فکر نکنم ربطی داشته باشه.
    سیمکارت من tci هست و مشکلی نداره.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با بروز مشكل استفاده از اينترنت همراه اول؛
    معاون شركت ارتباطات سيار خبر داد:
    ارايه برنامه‌هاي جديد براي رفع مشكلات مشتركان

سرويس gprs همراه اول كه مرحله‌ تست‌هاي فني اوليه را پشت‌ سر گذاشت، از روز 12 آبان‌ماه جاري به مشترکان سيم‌کارت‌هاي دائمي 0912 در استان تهران و ابتدا تنها در ساعات 23 تا 8 روزهاي عادي و تمام ساعات روزهاي تعطيل ارايه و طبق اعلام رسمي از روز 12 آذرماه به صورت 24ساعته ارايه شد اما مشكلي كه از همان ابتدا براي مشتركان همراه اول وجود داشت فعال نشدن اين سرويس در برخي گوشي‌ها بوده و از طرفي در صورت فعال شدن نيز برخي نمي‌توانند به راحتي از اينترنت استفاده كنند زيرا سرعت آن بسيار پايين است به‌گونه‌اي كه مي‌توان گفت امكان استفاده از سايت‌ها برايشان وجود ندارد.
    محمدمهدي عطوفي - معاون بازاريابي و امور مشتريان شركت ارتباطات سيار ايران - در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ سرعت پايين سرويس gprs براي مشتركان همراه اول گفت: بحثي كه در اين رابطه مطرح است برنامه‌هايي‌ها است ولي نبايد انتظار داشته باشيم كه مثلا مردم با استفاده از اين سرويس بتوانند برروي گوگل يك وب‌سايت باز كنند.
    وي افزود: اين كار به هيچ وجه به نفع همراه اول نيست كه چنين سرعتي را براي اين سرويس در نظر بگيرد و به اين منظور شركت ارتباطات سيارايران به زودي برنامه‌هايي را ارايه مي‌دهد كه اين برنامه‌ها مي‌تواند مشكل مشتركان را در اين زمينه حل كند.
    به گفته‌ عطوفي به صرف ديدن وب‌سايت نمي‌توان گفت كه سرعت سرويس gprs بالا است يا پايين زيرا اين دو موضوع به هم ربطي ندارند.
    اما - حميدرضا نيكوفر - عضو هيات مديره‌ي شركت ارتباطات سيار - پيش از اين درباره‌ي دلايلي كه موجب فعال نشدن سرويس gprs در برخي گوشي‌ها شده است گفته بود: مشكلات گوشي كه به ناموفق بودن ثبت‌نام براي اين سرويس منجر شد، 60 درصد، ارسال تنظيمات حدود 20 درصد، بحث پوشش مناطق مختلف تهران پنج درصد و مشكل فعال‌سازي سرويس 15 درصد بود اما مشكل ارسال تنظيمات برطرف شده و اميدواريم تمام مشكلات هفته‌ي آينده كاملا برطرف شود.
    اين در حالي است كه محمدحسين فلاح‌اصغري - معاون نظارت و مديريت شبكه‌ شركت ارتباطات سيار ايران - يادآور شده بود: در نظر داريم كه ابتدا اين سرويس را به صورت 24 ساعته فعال كنيم و آثار شبكه‌اي آن را بررسي كرده و پس از آن سرويس mms را براي همه مشتركان راه‌اندازي كنيم.

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله دقیقا همینطوره چون همراه اول اپرلتور دولتی هست زورش زیاده و نمیزاره کسی رو دستش بلند بشه . دیدید که زمانی که ایرانسل gprs ش رو راه انداخت همراه اول به ایرانسل گیر داد که تا -------- درست حسابی نداری نباید ارائه بدی بعدش هم که بحث دقیقه ای و ثانیه ای رو آورد و ایرانسل رو مجبور کرد تعرفه هاش رو گرون کنه
    کاملا درسته ، بعد این همه جلوگیری از کار ایرانسل دوباره این اپراتور سیستم ام ام اسش رو فعال کرد...
    در حقیقت همراه اول کاری نکرد جز عقب انداختن ایرانسل از بازار رقابت!وگرنه بحث --- و اینا مگه چقدر طول می کشه که 1 سال و اندی ام ام اس ایرانسل قطع شد؟!

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

من از یک روشی استفاده میکنم که فکر میکنم هزینه استفاده از GPRS مجانی میشه.چون وقتی sms میاندوره میگیرم هزینه GPRS هیچ تغییری نمیکنه و روی همون قبلی مونده و فقط هزینه مکالمات و sms میاد.سرعتش هم خیلی خوبه و جیک ثانیه هر سایتی رو باز میکنه.فعلا که هر وقت بیکارم با گوشی وبگردی میکنم.فقط میترسم آخر ماه یه دفعه بفهمند و هزینه اش رو روی قبضم بیارند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •