چه فرقی بین premium رپید شر با free هست؟ اگه اکانت رپید شر داشته باشی در صورت دانلود همزمان چند فایل, سرعت دانلود پایین میاد یا اینکه فرقی نمیکنه چه یک فایل دانلود کنی یا چند فایل همزمان ,سرعت دانلود ثابت است؟
چه فرقی بین premium رپید شر با free هست؟ اگه اکانت رپید شر داشته باشی در صورت دانلود همزمان چند فایل, سرعت دانلود پایین میاد یا اینکه فرقی نمیکنه چه یک فایل دانلود کنی یا چند فایل همزمان ,سرعت دانلود ثابت است؟
ماه بعد گفت 20% یعنی این ماهی توشیم ولی حتما زنگ بزنین . پرداخت اینترنتی هم اگر بکنی فاکتور رو از طریق اینترنت میتونی ببنی .سرعتم خیلی بدتر شده قبلا ساخت 6 به بعد یکمی سرعت بهتر میشد ولی امروز تا الان سرعت با صبح هیچ فرقی نکرده سرعت ترنسفر من به زور به 11 کیلوبایت میرسه واقعا ناامید کنندست .
آقا من الان اصلا نمی تونم وصل شم ارور می ده فکر کنم 678 بود الان با دیال آپ اومدم
فرقی نمیکنه اما به سرعت اینترنت طرف هم بستگی داره من خودم حداکثر یک فایل رو با 120 کیلو بایت میگیرم اما وقتی 2 تا همزمان داونلود میکنم سرعت هر کدام 60 میشه یعنی جمعش 120 چون سرعت من کمه
البته این چیزا جاش اینجا نیست ولی اکانت premium بیشتر resume به درد میخوره
اوه دیوانها اینجا چه ربطی داره به اکانت رپید شر مشکل ما رو بر طرف کنید یعنی کمک کنید
انگار خرابی داتک رو کاربراشم تاثیر گذاشته!!!
من این برنامه Du meter رو نصب کردم فوق العاده است هر لحظه دقیقاً میفهمم چقدر پهنای باند دارم
فقط شما کرک این برنامه رو ندارین؟ دوره تستش تا یه هفته دیگه برای من تموم میشه
اگه کسی آدرس کرک این برنامه رو داره لطفاً بگه
توی سایت Astalavista.ms هر کرکی بخوای هست
اگرم خواستی میلتو بذار واست ورژن 3.07 build 200 با کرک رو برات بفرستم کلا کرک و برنامش 1MB نمیشه
email رو برام اف بزار تو یاهو pooria_lp
عزیز این ادرس اشتباس؟؟چرا نمیره توش؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)