با سلام
خوب جواب آزاد که اومده.منتظر دولتی ام.
پارسال شرکت کردم اما فقط رفع تکلیف.تازه کارت پیام نور و غیر انتفاعی هم نگرفته بودم.آزادم بیخیال بودم.
امسال بعد از کلی خر خونی دوباره شرکت کردم اما وقتی نتیجه ها را دیدم فکم افتاد رو زمین
.gif)

.در کل کنکور خیلی نامرده.
من به جز مهندسی نرم افزار حاضر نیستم تو هیچ رشته ی دیگه درس بخونم.(منظورم شدت علاقه بود)
.gif)
خوشبختانه فعلا نرم افزار نجف آباد را آوردم.و به احتمال زیاد نرم افزار شیخ بهایی را هم میارم.
تو یه تاپیک دیگه این سوال را پرسیدم،اینجا هم می پرسم.آخه از صفحه ی اول تمام پست ها را خوندم و دیدم بیشتر موضوع این تاپیک دعوا سر آزاد و غیر انتفاعی بود.
لطفا دوستانی که نظرشون نجف آباده با دلیل و همین طور دوستانی که رو شیخ بهایی تاکید دارند دلایلشون را برای این انتخاب اینجا اعلام کنند.لطف می کنید راهنمایی کنید.
خوب هردوشون نرم افزار اند و از لحاظ رفت و آمد هم مشکلی نیست(یعنی خوابگاه نمی خوام) و اگر آزاد بهتر بود یه جوری هم با شهریه کنار میام.
پس فقط ملاک من میشه دانشگاهها و مدرک و امکانات(مخصوصا سرعت و کیفیت اینترنت).
با توجه به چیزایی که خوندم در کل مدرک غیر انتفاعی معتبر تره اما آزاد نجف آباد هم کم دانشگاهی نیست و تا اونجایی که من میدونم مدرکش (بیشتر ارزشش) واقعا خوبه.حتی با دانشگاه های دولتی رقابت میکنه.
مدرک خیلی دم دست هم همین مسابقه 4 .تا حالا خیلی از نجف آباد شرکت کننده داشته.حتی تو یک قسمتش که جالب بود دانشجو نجف آباد اول شد و دانشجوی شریف دوم.
از لحاظ استخدام هم اکثر جا ها آزمون میگیرند.من این مجتمع فولاد خودمون را که مطمئنم میگم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شیخ بهایی هم اگر تو ایران از بهترین ها نباشه حد احقل تو اصفهان که هست.من خودم هیئت علمی کامپیوتر شیخ بهایی را با اصفهان مقایسه کردم .4 5 تایی از استاداشون یکیند. وگروه کامپیوترش وا قعا قویه.
حتی تو مسابقات روبوکاپ چین مقام اول را گرفته.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انتخاب کار سختیه.
بسیار سپاس گذار میشم
.gif)
اگر نظراتتون را بگید و اینکه پیشنهاد شما کدام یکیه؟
با تشکر