تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 51 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 508

نام تاپيک: ✦ مبــاحــث مــرتــبــط بــا دانــشــگاه غــیــر انــتــفــاعــی

در آغاز فعالیت kermoo_22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید به تمام برو بچ تاپیک

اگه لطف کنید ممنون میشم جواب سوالم رود بدبد چون واقعا مشکل دارم و فکرم شدیدا درگیره
    و سوال : من رتبه ام در گروه زبان های خارجی منطقه 2 (18000) شده ((البته با خجالت زیاد)) و کشوری 43000 شدم و پیام نور و غیر انتفاعی فقط قبول شدم که در زیرگروه 1 که مترجمی و ادبیات زبان باشه 15000 شدم میخواستم ببینم با این رتبه دانشگاه غیرانتفاعی مفید قم (مترجمی)قبول می شم؟؟؟پیام نور قم چطور؟؟؟
    فقط ممنون میشم که دوستان محبت کنند و جوابم بدند با کمال تشکر

کسی نیست کمکم کنه؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید به تمام برو بچ تاپیک

اگه لطف کنید ممنون میشم جواب سوالم رود بدبد چون واقعا مشکل دارم و فکرم شدیدا درگیره
    و سوال : من رتبه ام در گروه زبان های خارجی منطقه 2 (18000) شده ((البته با خجالت زیاد)) و کشوری 43000 شدم و پیام نور و غیر انتفاعی فقط قبول شدم که در زیرگروه 1 که مترجمی و ادبیات زبان باشه 15000 شدم میخواستم ببینم با این رتبه دانشگاه غیرانتفاعی مفید قم (مترجمی)قبول می شم؟؟؟پیام نور قم چطور؟؟؟
    فقط ممنون میشم که دوستان محبت کنند و جوابم بدند با کمال تشکر

کسی نیست کمکم کنه؟
    فکر نمیکنم امیدی باشه

3. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتید که معماری ایوانکی میخوانید میخواستم ازتون خواهش کنم اگه میشه استادای خوب تو هر درس رو با ذکر نام درس و نام استادای خوبش به من بگید البته تو مقطع کارشناسی نه کاردانی چون من احتمال بسیار زیاد اونجا قبول میشم و میخواهم با استادای خوب کلاس بردارم.منتظر جوابتون هستم اگه امکانش هست با یه پیغام شخصی به من بگید.ممنون

داره خودمونی میشه sha2ow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

با سلام
    خوب جواب آزاد که اومده.منتظر دولتی ام.
    پارسال شرکت کردم اما فقط رفع تکلیف.تازه کارت پیام نور و غیر انتفاعی هم نگرفته بودم.آزادم بیخیال بودم.
    امسال بعد از کلی خر خونی دوباره شرکت کردم اما وقتی نتیجه ها را دیدم فکم افتاد رو زمین.در کل کنکور خیلی نامرده.

من به جز مهندسی نرم افزار حاضر نیستم تو هیچ رشته ی دیگه درس بخونم.(منظورم شدت علاقه بود)
    خوشبختانه فعلا نرم افزار نجف آباد را آوردم.و به احتمال زیاد نرم افزار شیخ بهایی را هم میارم.

تو یه تاپیک دیگه این سوال را پرسیدم،اینجا هم می پرسم.آخه از صفحه ی اول تمام پست ها را خوندم و دیدم بیشتر موضوع این تاپیک دعوا سر آزاد و غیر انتفاعی بود.

لطفا دوستانی که نظرشون نجف آباده با دلیل و همین طور دوستانی که رو شیخ بهایی تاکید دارند دلایلشون را برای این انتخاب اینجا اعلام کنند.لطف می کنید راهنمایی کنید.

خوب هردوشون نرم افزار اند و از لحاظ رفت و آمد هم مشکلی نیست(یعنی خوابگاه نمی خوام) و اگر آزاد بهتر بود یه جوری هم با شهریه کنار میام.

پس فقط ملاک من میشه دانشگاهها و مدرک و امکانات(مخصوصا سرعت و کیفیت اینترنت).

با توجه به چیزایی که خوندم در کل مدرک غیر انتفاعی معتبر تره اما آزاد نجف آباد هم کم دانشگاهی نیست و تا اونجایی که من میدونم مدرکش (بیشتر ارزشش) واقعا خوبه.حتی با دانشگاه های دولتی رقابت میکنه.

مدرک خیلی دم دست هم همین مسابقه 4 .تا حالا خیلی از نجف آباد شرکت کننده داشته.حتی تو یک قسمتش که جالب بود دانشجو نجف آباد اول شد و دانشجوی شریف دوم.

از لحاظ استخدام هم اکثر جا ها آزمون میگیرند.من این مجتمع فولاد خودمون را که مطمئنم میگم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شیخ بهایی هم اگر تو ایران از بهترین ها نباشه حد احقل تو اصفهان که هست.من خودم هیئت علمی کامپیوتر شیخ بهایی را با اصفهان مقایسه کردم .4 5 تایی از استاداشون یکیند. وگروه کامپیوترش وا قعا قویه.

حتی تو مسابقات روبوکاپ چین مقام اول را گرفته.

کد:
    انتخاب کار سختیه.
    بسیار سپاس گذار میشم اگر نظراتتون را بگید و اینکه پیشنهاد شما کدام یکیه؟

با تشکر

داره خودمونی میشه asroma08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام
    پارسال شرکت کردم اما فقط رفع تکلیف.تازه کارت پیام نور و غیر انتفاعی هم نگرفته بودم.آزادم بیخیال بودم.
    امسال بعد از کلی خر خونی دوباره شرکت کردم اما وقتی نتیجه ها را دیدم فکم افتاد رو زمین.در کل کنکور خیلی نامرده.

من به جز مهندسی نرم افزار حاضر نیستم تو هیچ رشته ی دیگه درس بخونم.(منظورم شدت علاقه بود)
    خوشبختانه فعلا نرم افزار نجف آباد را آوردم.و به احتمال زیاد نرم افزار شیخ بهایی را هم میارم.

تو یه تاپیک دیگه این سوال را پرسیدم،اینجا هم می پرسم.آخه از صفحه ی اول تمام پست ها را خوندم و دیدم بیشتر موضوع این تاپیک دعوا سر آزاد و غیر انتفاعی بود.

لطفا دوستانی که نظرشون نجف آباده با دلیل و همین طور دوستانی که رو شیخ بهایی تاکید دارند دلایلشون را برای این انتخاب اینجا اعلام کنند.لطف می کنید راهنمایی کنید.

خوب هردوشون نرم افزار اند و از لحاظ رفت و آمد هم مشکلی نیست(یعنی خوابگاه نمی خوام) و اگر آزاد بهتر بود یه جوری هم با شهریه کنار میام.

با توجه به چیزایی که خوندم در کل مدرک غیر انتفاعی معتبر تره اما آزاد نجف آباد هم کم دانشگاهی نیست و تا اونجایی که من میدونم مدرکش (بیشتر ارزشش) واقعا خوبه.حتی با دانشگاه های دولتی رقابت میکنه.

مدرک خیلی دم دست هم همین مسابقه 4 .تا حالا خیلی از نجف آباد شرکت کننده داشته.حتی تو یک قسمتش که جالب بود دانشجو نجف آباد اول شد و دانشجوی شریف دوم.

از لحاظ استخدام هم اکثر جا ها آزمون میگیرند.من این مجتمع فولاد خودمون را که مطمئنم میگم.

کد:
    شیخ بهایی هم اگر تو ایران از بهترین ها نباشه حد احقل تو اصفهان که هست.من خودم هیئت علمی کامپیوتر شیخ بهایی را با اصفهان مقایسه کردم .4 5 تایی از استاداشون یکیند. وگروه کامپیوترش وا قعا قویه.

کد:
    انتخاب کار سختیه.

با تشکر
    معمولآ بین مدرک ازاد و غیرانتفاعی همیشه دعوا هست اما اعتبار دانشگاه نجف اباد از هر غیرانتفاعی بیشتره . کلآ 2-3 تا دانشگاه ازاد بیشتر نداریم که همچین وضعیتی داره
    امکانات نجف اباد بخصوص برای رشته های کامپیوتر فوق العادس ! به جرات میشه گفت که نجف اباد از نظر فضا دانشگاه و امکانات با بهترین دانشگاههای دولتی میتونه رقابت داشته باشه و فقط مشکل همون ازاد بودنش هست
    توی شیخ بهایی استاد کاردست و معروف هست اما به هرحال توی غیرانتفاعی ها چند تا استاد تازه کار که از طرف سازمان انتخاب میشن بطور ازمایشی کار میکنند تا بعد از چند سال تجربه به دانشگاه برن
    تنها برتری شیخ بهایی اینه که هزینه اش نصفه تقریبا . البته تعریفش رو هم زیاد شنیدم !
    در ضمن نرم افزار نجف اباد از رشته های قدیمی و جا افتاده ی این دانشگاه هست
    Last edited by asroma08; 09-09-2009 at 21:35.

7. این کاربر از asroma08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sha2ow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

ممنون از شما
    دوستان اگر کس دیگه ای نظری داره لطفا بگه تا من بتونم مقایسه کنم.
    با تشکر

در آغاز فعالیت kermoo_22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم

پيش فرض

کسی میدونه آخرین رتبه قبول شده در دانشگاه غیرانتفاعی مفید قم رشته مترجمی (حضوری) تو سال 87 و 86 چی بوده ؟
    متشکرم از دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_sh_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

با سلام

کد:

کد:
    انتخاب کار سختیه.

با تشکر
    دوست عزیز به نظر من اگه شیخ بهایی قبول شدی حتما برو .این دانشگاه تو محله بهارستان اصفهان است و از نظر کیفی خیلی بالاست تازه مدرکش هم وزارت علوم هست ولی اگه یه موقعی شیخ بهایی قبول نشدی همون نجف آباد رو برو البته من خودم غیرانتفایی سپاهان اصفهانم و راضی هستم ولی نجف آباد هم خیلی سطحش بالاست پسر داییم اونجاست خیلی راضیه.

11. این کاربر از shahriar_sh_2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

علوم کامپیوتر شیخ بهایی چطوره / ؟ اطلاعات بدین لطفا
    با مهندسی نرم افزار نجف آباد مقایسش کنین
    کدوم بهتره از هر نظر مقایسه اش کنین.ممنون
    Last edited by attractive_girl; 09-09-2009 at 21:33.

13. این کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asroma08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علوم کامپیوتر شیخ بهایی چطوره / ؟ اطلاعات بدین لطفا
    با مهندسی نرم افزار نجف آباد مقایسش کنین
    کدوم بهتره از هر نظر مقایسه اش کنین.ممنون
    it , شهرسازی و رشته های کامپیوتر شیخ بهایی رو خیلی تعریفش رو شنیدم
    منم مثه شما همدردم
    موندم برم نجف اباد یا برم شیخ بهایی

15. این کاربر از asroma08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •