سلام
postal code چیه؟
تو یاهو!
نمیشه فهمید...
مگر اینکه خود شخص بهت ایمیل بزنه ببینی اسم و فامیلیش را چی نوشته که اینم خودت میدونی صد در صد درست نمیتونه باشه.
کد پستیه!
مهم نیست، هر چی دوست داری وارد کن... 1 تا 5 را وارد کن اگر اشتباه گرفت 1 تا 9 (یادم نمیاد چند رقمی میتونه باشه)
خیلی خوبه للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل لللللللللل
بچه ها سلام همانطور که میدونید در طی 24 ساعت نمیتوان لا اکانت جی میل بیش از 100 ایمیل ارسال کر چگونه میشود این مشکل را رفع کرد یا چه ایمیل سروری قابلیت ارسال به بیش از 100 ایمیل در 24 ساعت را پشتیبانی میکند
با تشکر
بچه ها سلام همانطور که میدونید در طی 24 ساعت نمیتوان لا اکانت جی میل بیش از 100 ایمیل ارسال کر چگونه میشود این مشکل را رفع کرد یا چه ایمیل سروری قابلیت ارسال به بیش از 100 ایمیل در 24 ساعت را پشتیبانی میکند
با تشکر
لطفا جواب بدين چون خيلي برام مهمه. من مدت يك سال نتونستم اي ميلم رو چك كنم . حالا بسته شده . از هلپ ياهو كمك گرفتم اسم اي دي و رمزعبور ميخاد و كد كشور رو . همه رو درست ميره ولي كلمه رمزي رو كه موقع ثبت نام پرسيده يادم نيست . اسم يك حيوون خانگي كه يادم نيست چي زدم واسه همين قفلش كرد. بعد 24 ساعت هم كه از قفل در اومد بازم من اين مشكلو دارم چطور دوباره به اي ميلم دسترسي پيدا كنم . نميخام اي ميل جديد بسازم. مسنجرم هم باز بود ولي وقتي اي دي ام قفل كرد به اونم نميتونم برم . راه حل چيه ؟
سلام
تو اينباكس ياهو ميل من حدود هفت هزار ايميل هست كه ميخوام همشونو با هم پاك كنم . كسي ميدونه چطوري ؟
ممنونم
يا علي
با سلام
آيا راهي هست كه فهميد ايميل فرستاده شده در ياهو ،خوانده شده است يا خير؟
ممنون
سلام
من میخوام با ایمیل سایت خودم عکس بفرستم
اما هر کاری میکنم عکس رو تو ایمیل مقصد نشون نمیده و لینک عکس دیده میشه
میخوام عکس رو وقتی پیغام باز میشه نشون بده
مرسییییییییییییی
آیا راحی برای فرستادن عکس از طریق ایمیل وجود داره به جز اتچ کردن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)