تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 394 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام مخصوصا به seymour , sastwhc
    آقا من یه چندتا سوال در مورد این سانسا دارم شکل سمت راستی 2 گیگ هست اونوقت ال سیدی داره یا نه مدلهای 100 تومنیش ال سی دی داره. مورد بعدی این دو گیگ ضبط صداش چطوره میشه باهاش یه 5 ساعتی ظبط کرد و فرمت ضبطش چیه؟ وآخرش اینکه من میخام بدونم از iriver t7 بهتره از نظر ضبط صدا و رادیو و پخش موزیک و باطری. و گارانتیش کدوم شرکته؟ ممنون اگر میشه سریع جوابم رو بدید چون امروز میخام بریم ولیعصر خرید کنم منتها نمیدونم با 50 تومن چی بخرم که ضبط صداش خوب باشه و پخش موزیکش هم همینطور.

Iriver t7
    یا کریتیو استون پلاس یا sandisk 2gig
    دو گیگ ال سی دی دارش چنده؟
    بجز سوالاتی که دوستمون جواب داد ، موند در مورد گارانتی که من پرسیدم ؛ داشت و ظاهرا پارسه بود ...

در مورد خرید ، کلیپ بسیار بصرفه به نظر میاد هم از نظر قیمت و هم کیفیت و هم از نظر حافظه ... من از نظر کیفیت هر سه رو در یک ردیف دیده ام ... رتبه اول باید بین کلیپ و استون تقسیم بشه imo...

* من اون پست رو که زدم که "بشتابید برای خرید کلیپ" ، اصلا جَو مثبتی ایجاد شد ، هم اینجا و هم فوروم دیگه و هم از طریق ای.میل و پی.ام ... به قول دوستمون، حقشه که از فروشنده اش پورسانت بگیریم!!

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض راهنمایی درباره خرید voice recorder

سلام و خسته نباشید به دوستان و ممنون از sharing timed هاتون
    سرعت اینترنت من 16.8 هست(با تشکر از مخابرات) و عملا سرچ برام مشکله دیسی های مدام رو هم به این پروسه اضافه شده در نظر بگیرید. anyway

من یه ویس رکوردر میخام برای ظبط صدای استاد یا دبیر
    بعضی از بچه ها voice recorder رو میزارن تو جیبه استاد که مطلقا مطلوب نیست
    من میخام بزارم کناره دست خودم و صدا رو ظبط کنم خواه اگر نیمکت یا صندلی اخر در فاصله هفت متری از سخنور باشم کیفیت برام مهم نیست فقط صدا رو خوب ضبط کنه که بتونم بیام خونه اینار آرشیو کنم و نگه دارم و گوش کنم یا اگه خودش هم قابلیت پخش داشته باشه
    قیمت خیلی خیلی برام مهمه مثلا اگه بیست تومنیش کارامو راه میندازه نرم دویستی رو بخرم مثلا دیدم d2 256 zfx بعید میبینم برای من نیاز باشه
    در ضمن عجله و سپاسگزار از راهنمایی هاتون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب شما اگه قرار باشه توی یه کلاسی که بهرحال سکوت محض درش نیست ، و احتمالا صدا هم تا حدی اکو میشی ، بری و از 7 متری بخوای صدا ضبط کنی ، نباید انتظار معجزه داشته باشی ...

بهرحال دوستانی بودن که با گزینه های زیر 100 تومن راضی بودن (مثلا کارای creative که با 60 تومن هم تامین میشن) ، و دوستانی هم بودن که با voice recorder راضی شدن ... شما برو سراغ گزینه دوم ... یعنی برو دنبال سری UX سونی که از 100 تومن به بالاس بر حسب حافظه ... و البته ICD سونی هم یه مدل نزدیک به 100 داره که باید از نمایندگی های سونی بپرسی که دارنش یا نه ...

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام قربان ممنون از وقت و دانشی که لطف کردید
    ببینید این کریتیو های شصت تومنی داداشم داره و اتفاقا یه بار ظبط کرده بود میگفت افتضاح بوده
    من منظور این نبوده که بیست تومن میخام هزینه کنم بلکه این مد نظرم هست که حتی المکان کمتر هزینه کنم ولی خب خیلی هراس دارم یه ویس رکوردر صد تومنی بگیرم و بدردم نخوره چون صد تومن برای من حکم یه سرمایه گزاری عظیم رو داره (بزارید به حساب بی پولی) بهرحال خیلی برام جالبه بدونم اکثریت توی دانشگاه ها بچه هایی که صدای استادو ظبط میکنن از چه مدل هایی استفاده میکنن
    ضمنا من شهرستانم و نمایندگی سونی در دسترسم
    sony.co.ir مدل هاشو دیدم ولی سر در نیاوردم کدوم قابلیت تعیین میکنه صدا با چه قدرتی ضبط میکنه؟ واقعا خرید مشکله

برای بار دوم پستمو ادیت می کنم : یاده یه ضبط ناسیونالی که داشتیم افتادم از این کوچیکیا وقتی صدا رو ضبط میکردم اگه کسی از بیرون اتاق منو صدا میزد صداش توی نوار ضبط میشد این رو به این علت میگم چون توی sony.co.ir گفته شده این واکمن ها ظبط صدا مدل ارزون و کار راه بندازن با این وضعیت این usb خیلی باید بهتر ظبط کنن نه؟ راستی این طبط از نوع sp and lp تاثیری تو قدرتمند بودن صدا داره و اینکه خلاصه من یه ویس رکوردر میخام که با ولوم بالا صدارو ظبط کنه برای کلاس درس و ویس رکوردر نزدیک خودم باشه
    Last edited by confesseur; 23-01-2009 at 00:27.

داره خودمونی میشه fabio13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قیمت ipod _ مجتمع کامپیوتر پایتخت - پنجشنبه 3 بهمن 1387

ipod نانو نسل 4

4 گیگ = 155000 تومان
    8 گیگ = 185000
    16 گیگ = 230000

ipod تاچ نسل 2

8 گیگ = 270000 تومان
    16 گیگ = 360000
    32 گیگ = 460000

پ.ن: قیمت تاچ حدود 30 تا 40 تومن نسبت به 1.5 ماه پیش افت کرده.
    Last edited by fabio13; 23-01-2009 at 10:12.

8. این کاربر از fabio13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من جوابمو هنوز نگرفتم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام قربان ممنون از وقت و دانشی که لطف کردید
    ببینید این کریتیو های شصت تومنی داداشم داره و اتفاقا یه بار ظبط کرده بود میگفت افتضاح بوده
    من منظور این نبوده که بیست تومن میخام هزینه کنم بلکه این مد نظرم هست که حتی المکان کمتر هزینه کنم ولی خب خیلی هراس دارم یه ویس رکوردر صد تومنی بگیرم و بدردم نخوره چون صد تومن برای من حکم یه سرمایه گزاری عظیم رو داره (بزارید به حساب بی پولی) بهرحال خیلی برام جالبه بدونم اکثریت توی دانشگاه ها بچه هایی که صدای استادو ظبط میکنن از چه مدل هایی استفاده میکنن
    ضمنا من شهرستانم و نمایندگی سونی در دسترسم
    sony.co.ir مدل هاشو دیدم ولی سر در نیاوردم کدوم قابلیت تعیین میکنه صدا با چه قدرتی ضبط میکنه؟ واقعا خرید مشکله

برای بار دوم پستمو ادیت می کنم : یاده یه ضبط ناسیونالی که داشتیم افتادم از این کوچیکیا وقتی صدا رو ضبط میکردم اگه کسی از بیرون اتاق منو صدا میزد صداش توی نوار ضبط میشد این رو به این علت میگم چون توی sony.co.ir گفته شده این واکمن ها ظبط صدا مدل ارزون و کار راه بندازن با این وضعیت این usb خیلی باید بهتر ظبط کنن نه؟ راستی این طبط از نوع sp and lp تاثیری تو قدرتمند بودن صدا داره و اینکه خلاصه من یه ویس رکوردر میخام که با ولوم بالا صدارو ظبط کنه برای کلاس درس و ویس رکوردر نزدیک خودم باشه
    در مورد اینکه برادرت راضی نبوده : باز به نظرم خودت بردار و تست کن ؛ حرف من هم توی پست همین بود که واقعا نظر به نظر فرق می کنه ... (چون دیده ام، اینو میگم ...)

در مورد بودجه : بهرحال با نزدیک 100 تومن گزینه های خوبی موجوده ... بنابراین شما هم که میگی محدودیت داری ، بهتره اگه تست بالایی امیدبخش نبود ، بیای روی همون سری UX به نظرم ...

در مورد سونی ها و درک کیفیت : این یکی از مشکلات (یا بهتره بگیم ویژگی های) voice recorder هاست ... یعنی معیار دقیقی واسه سنجش کیفیتشون نداریم ، و باید به ریویوهای موجود یا تجارب کسانی که بهشون اعتماد داریم تکیه کنیم ... یه جورایی شبیه بحث هدفون ها ، یعنی نمیشه صرفا براساس چار تا پارامتر فنی گفت : قطعا این یکی بهتر از اون یکیه ...

در مورد ضبط قدیمی ات : خیلی از ریکوردهای ارزون تر همونطورن که گفتی ... یعنی صدای زمینه رو بیش از اون چیزی که نیاز داریم ضبط می کنن...اما میشه با قطعیت خوبی گفت که در هر حالت ، voice recorder ها بهتر از mp3 player ها (که شما با لفظ usb ازشون یاد می کنی خواهند بود)

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام بچه ها بویژه sastwhc , seymour عزیز
    من امروز یه سانسا کلیپ 2 گیگ خریدم 53 تومن. این اولین تجربم با ام پی تری پلیره. خب صدای خوبی داره ولومش نرمال و های داره. رادیو اف ام داره و ضبط میکنه. و ضبط صدا هم داره راستش من برای ضبط صدا رفتم دنبال پلیری که خوب باشه منتها ضبط صداش عالی نیست ولی بجاش کیفیت خود دستگاه خوبه. منم که همیشه نمیخام صدا ضبط کنم. فوقش پایین بود یه نمه با نرمافزار صدا رو تقویت میکنم منتها ترنسند دو گیگ بود تو یه مغاز دیگه تست کردم اون کیفیت ضبط صداش به نظرم خوب بود البته تو مغاز بود و سر و صدا هم بود. ولی سانسا رو تو خونه تست کردم کیفیت ضبط صداش متوسط هست.

یه چیزی من تو ال سی دیش دیدم یه خط باریک در قسمت بالا ال سیدی که به چشم هم نمیاد و از چپ به راست داخل ال سی دی هست.خش نیست تو خود ال سیدیش که چی و راست کنی معلوم میشه میخاشستم ببینم بچه های دیگه هم که این sansa clip 2 gig رو دارن همین خط رو می بینن. البته فکر کنم یه جور جدا کننده هست چون دو سوم پایین ال سی دی رنگ آیکون ونوشته ها آبی است و یک سوم السی دی زده و این خط تو این مرز هست.

اکولایزر داره بعد تنظیم برای ضبط صدا نداره. تنظیم بک لایت و روشنایی داره. پلی لیست هم مثل اینکه داره.خبیش هم اینه که کیفیت صداش بالاست راستی یه بار هم تو همون ساعت اول فریز کرد!!!! نمیدونم تو دستم زیاد بود گرم کرد. چینی هم هست . من برگ گارانتی تو جعبش ندیدم.

یک مورد دیگه اندازش خیلی کوچیکه تو عکس آدم فکر میکنه چقدر بزرگ هستش.به اندازه طول و عرض یه جعبه قوطی کبریت.
    حالا کیف یا بازو براش گیر میاد اونم با این سایز!

اگر سوالی بود در خدمتم در ضمن سوال من رو هم اگر تونستید و این دستگاه رو داشتید جواب دید.
    Last edited by aria irani; 27-01-2009 at 22:56.

13. 2 کاربر از aria irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راستی باید یه ذره بین هم باهاش بخرید ینم محض شوخی ولی دستگاه خوبیه.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فریمور جدیدش هم Ogg و Flv رو ساپورت میکنه باید از سایتش گرفت و اینکه بروزر فولدرهارو مثل پی سی نمیشه کرد یعن خودش ام پی تری ها رو میاد از روی اطلاعات آلبومش تو یه فولدر میریزه وقتی با مدیا پلیر سینک می کنی. حالا باید دید شاید تو فریم ور جدیدش ایمنم ورد شاید حل بشه یعنی هر فایلی بخای رو بریزی تو یه فولدر و خودت مرتبش کنی. البته یه پلی لیست هم خودش می تونه درست کن

فقط می مونه کیفش . سیلیکون کیف خوب هست اگر گیر بیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •