تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 198 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

اقا من یه سوال دارم میشه کاری کرد مریگان از گروه نره هر کاریش میکنی اخر میر
    اره
    بعد از اینکه اون گری واردنه بهتون میگه که هرکی ارچدیمن را بکشه خودشم کشته میشه به اتاقت میری و میبینی که مراگن هم اونجاست بعد بهت پیشنهاد میده که اگه اونشب باردارش کنی وقتی توی جنگ ارچدیمن را کشتی روحش میره داخل بچه و اینطور نجات پیدا میکنید (البته +98 عاشقم بود)
    يه سوال داشتم ميخواستم بدونم اگه بيشتر تلاش كنم ميتونم نظر landsmeet رو در مورد عدم كفايت "لوگان" عوض كنم؟؟چون حالا آ«ا 3 به 3 هستش و درنتيجه دعوا ميشه و................ .
    منم همینطور شد ولی لوگین را کشتم حتی بهش اجازه ندادم داخل Joining شرکت کنه (البته به الیستر گفتم بکشتش اونم از خدا خواسته بخاطر دانکن زد کشتش)
    فک کنم Optimus جان در این باره بیشتر اطلاعات داشته باشن

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

يه سوال داشتم ميخواستم بدونم اگه بيشتر تلاش كنم ميتونم نظر landsmeet رو در مورد عدم كفايت "لوگان" عوض كنم؟؟چون حالا آ«ا 3 به 3 هستش و درنتيجه دعوا ميشه و................ .
    زمانی که شما وارد خونه Howe می شید که Queen بیارید بیرون باید به زیرزمین امارت برید و اونجا howe در یک درگیری کشته میه اینجا هواستونو جمع کنید همه اتاق های زیرزمین و زندان ها وشکنجه گاههارو بگردید :
    • دریکی از اتاق های شکنجه مردی که روی دستگاه شکنجه بسته شده را بعد از کشتن زندان بانان و شکنجه گران آزاد کنید و در عوض آزادی از او بخواهید که پدرش را راضی کند در Landsmeet برعلیه Loghain شهادت دهد.
    • باز هم در یکی از زندان ها یک Templar اسیر شده را پیدا کنید و انگشتری بهتون میده که باید به خواهرش بدید.
    • پسر Arl Denerim هم اسیر است که می توانید آزادش کنید و ازش بخواهید برعلیه Loghain شهادت دهد ( البته اگر شما داستان Elf City را بازی کرده باشید به احتمال زیاد او را اول بازی کشته اید و بدانید که اگر آزادش کنید بر علیه Elf ها عمل خواهد کرد . من که کشتمش چون خیلی به و جودش لازم نیست)
    • یادتان باشد در هنگام Quest Redcliffe از اون Elf کمان دار نامه هایی مبنی بر اینکه Howe و Loghain در این کار دست دارند را گرفته باشید.
    • زمانی که Queen را آزاد می کنید درگیر نشوید و بدون خونریزی خودتان را تسلیم کنید.
    • نامه ای که از رئیس قاچاق بردگان Elf هست را داشته باشید .
    • مهمترین قسمت : به Gwan Noble Tavren در قسمت Market Place بروید و در آنجا با تمام افراد مهم که قراره در landsmeet ظاهر شوند صحبت کنید : با Dragon Peek's Lord که پدر همون پسرس که آزادش کردید و با خواهر اون Templar که انگشتر بهش بدید و ....
    در Landsmeet بدین صورت عمل کنید : Persuation بالا هم داشته باشید بی اثر نیست
    زمانی که Loghain اولین سخنانش را شروع می کند شما آخرین خط یعنی اینکه Blight الان مسئله مهمیه نه Orlisians را انتخاب کنید. تا حالا 2 تا رای را بدست خواهید آورد.
    مسئله زهر دادن به Arl را مطرح کنید.
    مسئله شکنجه افراد را.
    مسئله Queen که خودش مطرح می شود. اگر همه کارهارا به درستی انجام داده باشید همه به نفع شما رای خواهند داد.
    اقا من یه سوال دارم میشه کاری کرد مریگان از گروه نره هر کاریش میکنی اخر میره بعد یه چیزی یه باگ تو بازی هست که میتونی مثه اب خوردن اتریبیوت بگیری اگه کسی نمیدونه بگه تا واسش بزارم من دارم دوباره بازی میکنم تو لول سه همه چیم رو 40ه
    نه این کارو نکنید بدونید اگر ار این Glitch ها و باگ ها و بالا بردن این اتربیوت ها استفاده کنید و از همه بدتر Level بالاتر ببرید اونم اوایل بازی دشمنان هم Levelشون میره بالا و چون شما هم به اسلحه های خوب دسترسی ندارید بالانس بازی که بهم می خوره هیچ مشکل ساز هم خواهد شد.
    وقتی این بازی را اپدیت میکنی خیلی جذابتر میشه مخصوصا با اون غول سنگی و دو تا زره بسیار زیبا
    تعداد زیادی زره و جود داره مخصوصا یه جا هم هست که تو سفرهاتون یه جایی می رسید که یک شهاب سنگ سقوط کرده و یک زوج پیر بچه ایی را از محل سقوط پیدا کرده و می برند ! ( اشاره به داستان Superman ) شما می توانید فلز موجود در شهاب سنگ را برداشته و آن را به Smithi که در Warden's Keep هست ببرید و قوی ترین شمشیر ( می خواهید longsword باشد یا greatsword فرقی نمی کند ) بازی را به نام Starfang می سازید.
    Last edited by Optimus Prime; 29-11-2009 at 12:37.

3. 9 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

همانطور که می دونید 4 Specialization برای این کلاس وجود دارد :
    خیلی مرسی بابت توضیحات
    تو صفحه های قبل بچه ها گفتن که از alistar هم میشه یاد گرفت البته دقیقا یادم نیست
    درسته؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

تو صفحه های قبل بچه ها گفتن که از alistar هم میشه یاد گرفت البته دقیقا یادم نیست
    درسته؟
    بله میشه
    باید دوستیتون بالا باشه
    ازش Specialization تمپلار را یاد میگیرید

6. این کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه clove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

trainer یا cheat ای هست که بشه xp یا دوستی بین اعضای پارتی رو افزایش داد؟

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عجب بازیه لعنتی سالها بود انقدر تو نخ یه بازی نرفته بودم دیشب گرفتم بدون وقفه داشتم تا 3-4 صبح بازی می‌کردم اصلاً نمیتونستم از پاش بلند شم واقعاً عالیه بازی خیلی وقت بود یه RPG خالص عالی نزده بودم. چه داستانی چه GamePlay ولی روی PC حال میده با مایس و اون دوربین خاص روی PC.

9. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

عجب بازیه لعنتی سالها بود انقدر تو نخ یه بازی نرفته بودم دیشب گرفتم بدون وقفه داشتم تا 3-4 صبح بازی می‌کردم اصلاً نمیتونستم از پاش بلند شم واقعاً عالیه بازی خیلی وقت بود یه RPG خالص عالی نزده بودم. چه داستانی چه GamePlay ولی روی PC حال میده با مایس و اون دوربین خاص روی PC.
    هر چه بيشتر بري جلو بيشتر محوش ميشي ! الان من تو Brecilian Forest هستم كه پره از اتفاقات جالب و هيجان انگيز . يه درخت باحالي داره كه شاعره ! هر چي ميگه قافيه داره !

11. این کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.

چقدر روي بخش داستاني خوب کار شده ....
    يه سوال داشتم:
    من الان اونجام که زنه جادوگره پسر Arl Eamon رو تحت کنترل گرفته .... قرار شد بکشيمش ولي مادرش گفت شايد راهه ديگه باشه ... رفتيم يه mage رو آورديم ، گفت که يه راهيي هست .... به من گفتن برو Circle Of Magic .... چه جوري برم اونجا؟

راستي ، اين ترتيب quest ها اهميت داره؟ مثلا من الان اون قلعه رو ترک کردم .... ميتونم برم quest هاي ديگه رو انجام بدم ...؟ اونا اونجا معطل شن ، اشکالي نداره؟

من يه چيزي رو متوجه نشدم .... از بس demon ، eamon ، Arl ، Arch ..... شنيدم يکم قاطي کردم ....
    Aliestir برادر ناتني King Cailan هستش ديگه ؟

اين قسمت تاکتيز چقدر پيچيده اس ....

13. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اين قسمت تاکتيز چقدر پيچيده اس ....
    آره پیچیدست
    کسی می تونه توضیح بده در مورد تاکتیکز و اینا؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

من الان اونجام که زنه جادوگره پسر Arl Eamon رو تحت کنترل گرفته .... قرار شد بکشيمش ولي مادرش گفت شايد راهه ديگه باشه ... رفتيم يه mage رو آورديم ، گفت که يه راهيي هست .... به من گفتن برو Circle Of Magic .... چه جوري برم اونجا؟
    توی نقشه ی اصلی میتونی انتخابش کنی
    شکل یه برجه
    راستي ، اين ترتيب quest ها اهميت داره؟ مثلا من الان اون قلعه رو ترک کردم .... ميتونم برم quest هاي ديگه رو انجام بدم ...؟ اونا اونجا معطل شن ، اشکالي نداره؟
    نه فک نکنم
    برای من که اهمیتی نداشت
    Aliestir برادر ناتني King Cailan هستش ديگه ؟
    بله
    کسی می تونه توضیح بده در مورد تاکتیکز و اینا؟
    تاکتیک ها باعث میشن که اعضای گروه بطور اوتوماتیک کار هایی راکه شما میگید انجام بدن (مثل GAMBITS توی فاینال فانتزی 12 )
    مثلا شما دوست داری وقتی اطراف جادوگرتون بیشتر از 2 دشمن وجود داشته باشه جادوگرتون از قدرت گیج کنندش استفاده کنه که دستورش این میشه:
    عمل:استفاده از قدرت گیج کننده موقعیت: محاصره شدن بوسیله ی بیشتر از دو دشمن
    یا مایلید اگه مانای هدف عضوتون 100% باشه از جادوی جذب مانا استفاده کنه
    عمل:استفاده از جادوی جذب کردن مانا موقعیت:مانای هدف 100%

16. 3 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •