سلام
شما بعد از نصب فایل زیر رو اجرا کنین :
http://www.cl.ly/1K1a1d1D443Y2A1z2N2p
سلام
شما بعد از نصب فایل زیر رو اجرا کنین :
http://www.cl.ly/1K1a1d1D443Y2A1z2N2p
من با vlc player اکثر فایل های ویدئویی رو که باز می کنم این پنجره باز میشه و چند دقیقه می مونه و بعد هم که میره فایل تصویری رو باز نمی کنه :
این مشکل از چیه؟!
چطور رفع میشه؟
سلام دوستان چرا بعضی از زیر نویس ها به عنوان مثال اینجوری میان؟
مثال:ãÇÏÑã íå ÏÇÓÊÇä ÏÑ ãæÑÏ Çíä˜å
چه طوری این مشکل رو حل کنم؟
ممنون
سلام
نگفتید ویندوزتون چیه؟!
من برا سون میگم...
برید به control panel,تو قسمت clock,language
اونجا change dispy language رو انتخاب کنید تو تب adminstertrative رو change system location
کلیک کنید وتوlocal system location بین گزینه ها persian رو انتخاب کنید وok.سیستم رو ریستارت کنید.
سلام
دوستان من چجوری تو مدیا وقتی دارم دی وی دی میبینم زیرنویس فیلم رو عوض کنم؟چون بیشتر زیرنویس ها رو فیلم اد میشن و رو منوی فیلم نیستن
رو صفحه ام کلیک راست میکنم و گزینه subtitle هست اصلا کار نمیکنه.حتی off میکنم بازم زیرنویس هست و اصلا زیرنویس فیلم ها رو نمیاره
ممنون
سلام دوستان
خواستم بدونم فیلمی با فرمت 720p-scOrp mkv را با چه برنامه ای میشه اجرا کرد ، من با هر برنامه ای از km player گرفته تا sm player سعی کردم باز کنم اما فقط توی km player صدا داره و تصویر نداره ... نمیدونم چرا نمایش نمیده ، تمام فایل های mkv را بدون هیچ مشکلی پخش میشه به جزء این یکی ....وقتی توی لب تاب دوستم امتحان کردم بدون هیبچ مشکلی با همون برنامه پخش میشه ... حتی به avi کانورتش کردم ولی فایده نداشت ...
کسی میتونه به من کمک کنه که چی کار باید بکنم تا مشکلم حل بشه ؟؟
سوال دوم اینکه چطوری توی مدیا پلیر 11 فایل زیرنویس میتونم به فیلم اضافه کنم؟
منتظرم ......
من این کار را انجام دادم اما زبان فیلم تغییر نکرد و همزمان دو زبان را پخش می کند. در ضمن نیازی به گزینه ctrl+ m نبود. برای تغییر زبان و زیر نویس ، کلیک راست کرده ،گزینه lyrics , captions , subtitles را انتخاب کنید و بعد از آن هم به بخش default بروید و تغییرات لازم را انجام دهید. همچنین از گوشه بالا سمت راست با زدن فلشی که مشخص است می توانید به منوها بروید و برای برگشتن همان فلش را در گوشه سمت راست پایین بزنید.
البته با km player خیلی راحت می توان زبان فیلم را تغییر داد ولی در windows media player نمی دانم چرا نمی شود.
Last edited by setaroo; 20-06-2011 at 08:32.
پاسخ به سوال دومتان:
برای تغییر زبان و زیر نویس ، کلیک راست کرده ،گزینه lyrics , captions , subtitles را انتخاب کنید و بعد از آن هم به بخش default بروید و تغییرات لازم را انجام دهید. همچنین از گوشه بالا سمت راست با زدن فلشی که مشخص است می توانید به منوها بروید و برای برگشتن همان فلش را در گوشه سمت راست پایین بزنید.
آقا این یه جورایی داره صورت مساله رو پاک میکنه
نمیشه برای هر فایلی که میخوای ببینی یه زیرنویس جدید درست کنی که
کسی راه حل بهتری بلد نیست؟
نميدونم چرات شركت gom همچين مشكل بزرگي رو حل نميكنه واسه هميشه
بقيه پلير هاي مثل vlc و mkplayer اين مشكل رو ندارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)