خب علی جون نقش آفرینی همینه دیگه.خصوصاٌ نقش آفرینی های Bethesda.تازه Bethesda تو فال اوت 3 یکم تخفیف داده.تو آبلیویون و Morrowind در ابتدای بازی وضعیت از این هم بدتر بود و رفتن به ترازهای بالاتر سخت تر از فال اوت 3 بود.
خب علی جون نقش آفرینی همینه دیگه.خصوصاٌ نقش آفرینی های Bethesda.تازه Bethesda تو فال اوت 3 یکم تخفیف داده.تو آبلیویون و Morrowind در ابتدای بازی وضعیت از این هم بدتر بود و رفتن به ترازهای بالاتر سخت تر از فال اوت 3 بود.
دقیقا همین بازی رو لذت بخش میکنهخب علی جون نقش آفرینی همینه دیگه.خصوصاٌ نقش آفرینی های bethesda.تازه bethesda تو فال اوت 3 یکم تخفیف داده.تو آبلیویون و morrowind در ابتدای بازی وضعیت از این هم بدتر بود و رفتن به ترازهای بالاتر سخت تر از فال اوت 3 بود.
من نگفتم از بازی خوشم نیومد که !
ولی اولاش پول واقعا کمه
اصلا. می تونی خرتو پرت جمع کنی بری بفروشی پول هنگفتی گیرت میاد. فکر کنم همون اول نزدیک 600 Bottle Cap داشتمOblivion که از نظر پولی خیلی بدتر بود.
اییییییییییییییییی...خدا این دیگه چیه..4 ساعته بازی کردم هیچی نفمیدم..عین خری که به نعلش نگاه میکنه..خدای سر ازش در نیارم.. رسیدم یه جا یه اقا هه میگه پدرتو تو ایسگاه گلاسی رادیو(همچین چیزی)پیدا کن اما نمیدونم کجاس؟؟ کجاهه ای اهالی گیم...فقط مجذوب گرافیکشم..
آره منم همین کارو میکنم ولی مساله این جاس که فروشنده ها پولاشون خیلی کمه ! زود تموم میشه ! :دياصلا. می تونی خرتو پرت جمع کنی بری بفروشی پول هنگفتی گیرت میاد. فکر کنم همون اول نزدیک 600 bottle cap داشتمoblivion که از نظر پولی خیلی بدتر بود.
ای بابا چه قدر سخته من به یک جایی رسیدم که از راه آهن میای بیرون 4 نفر از اون آدم های قوی ان کوستمم اونجایه یکیشونو به زور میکشم چی باشه 4 تا شونو تازه از این خرچنگا هم میاد آتیشی ها
کسی راهنمای بازی رو نداره؟
این بازی خیلی شبیه بازی world of warcraft
شما باید برید به ایستگاه رادیویی Galaxy News Radio)GNR) و با Three Dog ملاقات کنید.با انتخاب گزینه ی Show Location موجود در گوشه ی سمت راست بالای Quest مربوطه،مسیر رسیدن به این ایستگاه بر روی نقشه با نقطه چین مشخص میشه و برای پیدا کردنش مشکلی نخواهید داشت.
سلام.
این بازی اپن ورلد هستش یا خطیه ؟
یعنی میتونی بجای اینکه داستانو بری بری آدم کشی و خلاصه ...
بعدشم قابلیت هایی مثل غذا خوردن و ... هست ؟!
اره دیگه چند جور می تونی تمومش کنی بازی هم open world هستش بخر حالشو ببر البته اگه انگلیسیت خوبه
(در حد گفت گو)
روند بازی کند و طولانیه تا مدت زیادی هم سرگرم میشی جذابیت خاصی هم داره
بازی اوپن ورلد هست ولی داستان مشخصی رو دنبال میکنهسلام.
این بازی اپن ورلد هستش یا خطیه ؟
یعنی میتونی بجای اینکه داستانو بری بری آدم کشی و خلاصه ...
بعدشم قابلیت هایی مثل غذا خوردن و ... هست ؟!
اگه مثل جی تی ای منظورته نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)