جای دیگه ای جز امام صادق نمیره؟
جای دیگه ای جز امام صادق نمیره؟
فکر نکنم جای دیگه ای برهجای دیگه ای جز امام صادق نمیره؟
سلام
من امسال کنکور(ریاضی) دادم غیرِ حضوری هم بودم
مدرسه دولتی هم واسه غیر حضوری ثبت نام کردم
ولی من واسه دیفرانسیل و گسسته و فیزیک کلاس میرفتم
اگه رشته ات ریاضی هست که عمراااا!!! بتونی با 4 تا کتاب و نرفتن به مدرسه بتونی نتیجه خوب بگیری
اگه مدرسه ی خوبی میری که همونجا بخون !!!! (من مدرسه ام افتضاح بود از همه لحاظ)
ولی اگه مدرسه نمیخوای بری باید کلاس بری که اونم کلی خرج داره اگه بخوای بری پیش یه دبیر خوب![]()
میشه حدودا بگی رتبت چند شد و اینکه کلاس رفتی واسه دیفرانسیل و اینا کامل یاد گرفتی؟کلاسش مفهومی بود یا کنکوری؟
من رتبه م 27000 شد
البته من واسه کنکور درس نخوندم ...
ولی خوب اونجا که من میرفتم خیلی خوب بود مخصوصا دیفرانسیل و گسسته ش
کاملا یاد میگرفتی...
فقط فیزیکش خوب نبود که اونم یه دبیر خیلی خوب میشناسم تو تجریش استادِ دانشگاه هست خیلی ازش راضین ...من اون آخرا فهمیدم نشد برم پیشش ...ولی پولِ زیادی میگیره ...سرش خیلی هم شلوغه
یعنی دوستای دیگه م هم بودن خیلی راضی بودن
ونتیجه خوبی تو کنکور گرفتن
فهرست منابع آزمون سراسری سال 1388
بانک سوالات امتحانی ، فهرست منابع آزمون سراسری سال 1388 در صفحه اول این سایت قرار گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] air.ir
فاصله بين s و a را برداريد
Last edited by sair; 22-08-2008 at 16:48.
رویت فایل ثبتنام كنكور ۸۸ در فروردین
عبدالرسول پورعباس درباره تنها نقطه ضعف كنكور ۸۷ گفت: سازمان سنجش پیشبینی كرده بود كه داوطلبان كنكور در فروردین فایل خود را نگاه كرده و در صورت اشتباه آن را تصحیح كنند اما متأسفانه استقبال داوطلبان فقط در حد ۳۰۰ هزار نفر بود.
وی گفت: عدم استقبال داوطلبان كنكور ۸۷ از تصحیح فایلهای ثبتنامی باعث شده بود كه در زمان توزیع كارت بعضی از حوزهها به علت نواقصی كه وجود داشت، شلوغ شوند.
رئیس سازمان سنجش اظهار كرد: در كنكور ۸۸ داوطلبان باید در فروردین فایل ثبتنام خود را رویت كرده و آن را تأیید كنند، پس از این مرحله هیچ اشتباهی در كارت و مدارك از داوطلب پذیرش نمیشود.
منبع:آفتاب
سلام دوستان كسي كتاب جبرواحتمال براي كنكور ميشناسه ؟از پايه ياد داده باشه ؟؟
ممنون
ببین اگه یه کتاب خوش خوان گسسته بگیری هم جبر داره هم گسسته واقعا اگه کامل بخونی و تستاشو بزنی همرو میتونی جواب بدی فقط یه چیزی سطحش بالاست خیلی
مبتکران خوبه از پایه س
اندیشه سازان هم همینطور البته کتابای قدیمش
خوشخوان خیلی سطح بالاس آدم نا امید میشه تستاشو میبینه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)