من اواست اینترنت سکیوری رو نصب کردم و از یک چیزش خوشم اومد تا نصب کردم چند لحظه بعد خود به خود در عرض چند ثانیه آپدیت شد که واسم خیلی جالب بود.
.gif)
اما معلوم نیست در چه تاریخی آپدیت شده و این آپدیت چه روزی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال دارم:
1-بهترین تنظیمات واسه این نرم افزار چیه؟
3-متاسفانه من تا 20 روز برای این نرم فزار وقت دارم؟چطور میتونم یه کرک دائمی داشته باشم یا حداقل واسه چندین ماه از دست این راحت بشم؟
4-فایروال این نرم افزار عملکردش چطوره؟ضد جاسوسی اون خوبه یا اینکه باید به فکر نصب فایروال و ضد جاسوسی جداگانه باشم؟من چندین ساعت اینترنت هستم اما سایتهای مخرب زیادنمیرم بیشتر توی فروم ها وچت و ... هستم.
5-ایا آواست نسخه ی رایگان داره مثلا آنتی ویروسش رایگان هست؟من شنیدم یه نسخه ی رایگان داره؟اون نسخه در مقابل اینترنت سکیوری چه تفاوت هایی داره؟
6-اگه بخوام خیر سرم به طور اورجینال خرید کنم قیمتاشون چنده؟همه ی مدلاش رو مد نظر دارم و بر روی یک کامپیوتر
================================================== =
اگر حوصله داری بخون:
من تقریبا یک سال از Kasper intenet security 9 استفاده میکردم خیلی خوب بود اما چند وقت پیش بشدت بوت سیستم کند شد هزارتا کار انجام دادم تا درست بشه اما نشد که نشد .برای صحت این گفته ها شما به تاپیک زیر برو میبینی که برای کند شدن سیستم -من تاپیک زدم و متاسفانه به نتیجه نرسید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
================================================== ======
تا اینکه به طور اتفاقی کاسپر رو پاک کردم و متوجه شدم که عامل کندی سیستم کاسپر بوده
================================================== ==========
الان هم از اواست 5 نسخه رایگان استفاده میکنم.دیگه دردسر سریال بازی و کرک بازی ندارم!
اواست 5 حتی با وجود رایگان بودنش خیلی خصوصیات داره که کمتر انتی ویروس رایگانی داره.یکی از این خصوصیات web shield هست که دو سه جا واقعا به دادم رسیده . حتی اویرا با اون همه تبلیغات وسیع این قابلیت رو نداره
================================================== ==============
اگر شما میبینی در ایران روی کاسپر- نود و اویرا مانور میدن بیشتر کار نمایندگی های فروش این محصولات هست که دارن برای فروش بازار داغی میکنن.
درباره قدرت اینترنت سیکوریتی اواست فقط یک نکته بگم:
دو جور شرکت هست که سازنده اینترنت سیکوریتی ها هستند:
1-شرکت های که در اصل سازنده انتی ویروس بودند و بعد با ساخت فایروال اینترنت سیکوریتی ساز شدند مثل اواست-اویرا-ناد32
2-شرکت هایی که برعکس بالا هستند یعنی اول فایروال میساختن و بعد به ساخت آنتی ویروس روی اوردن
مثل:agnitum-comodo-zone alarm
================================================== ========
طبق اخرین نتایج بدست امده از سایت های معتبر تست انتی ویروس و فایروال:
شرکت های نوع اول به طبع انتی ویروس خوبی دارن اما در قسمت فایروال بعلت بی تجربگی کمیتشون لنگه
شرکت های نوع دوم هم که برعکس نوع اول هست
============================================-==============
مثلا اویرا-بیت دیفندر-ناد 32 در تست فایروال متاسفانه خیلی ضعیف ظاهر شدند
================================================== =======
فقط یک استثنا وجود داره که اون کاسپر هست
================================================== =========
شما بهتر بود از نسخه انتی ویروس خالی اواست استفاده میکردید چون alwl (شرکت سازنده اواست) در این زمینه بی تجربه است.البته باید بازم صبر کرد