تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 239 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 2390

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avast ← راهنمای تاپیک در پست اول

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آپديت هاي يك كامپيوتر دگه را مي توان تويه يك كامپيوتر دگه استفاده كرد؟
    برای آنتی ویروس Avast احتیاجی به جمع کردن آپدیت ها بصورت دستی وجود نداره. شما هر وقت که بخواهید میتونید کل آپدیت هایی رو که تا کنون برای این آنتی ویروس وجود داره رو در قالب یک فایل exe از سایت خودش دانلود کنید. این فایل رو در هر کامپیوتری که avast نصب باشه اجرا کنید آنتی ویروستون آپدیت میشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

بچه ها من 5 رو نصبیدم
    منتها unsecured هستش
    هرچی هم رو fix یا start program میزنم فعال نمیشه
    چی کار کنم ؟؟

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

بچه ها کد واسه ورژن 5.0.418 دارین ؟؟؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

من اواست اینترنت سکیوری رو نصب کردم و از یک چیزش خوشم اومد تا نصب کردم چند لحظه بعد خود به خود در عرض چند ثانیه آپدیت شد که واسم خیلی جالب بود.اما معلوم نیست در چه تاریخی آپدیت شده و این آپدیت چه روزی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند تا سوال دارم:
    1-بهترین تنظیمات واسه این نرم افزار چیه؟

3-متاسفانه من تا 20 روز برای این نرم فزار وقت دارم؟چطور میتونم یه کرک دائمی داشته باشم یا حداقل واسه چندین ماه از دست این راحت بشم؟
    4-فایروال این نرم افزار عملکردش چطوره؟ضد جاسوسی اون خوبه یا اینکه باید به فکر نصب فایروال و ضد جاسوسی جداگانه باشم؟من چندین ساعت اینترنت هستم اما سایتهای مخرب زیادنمیرم بیشتر توی فروم ها وچت و ... هستم.
    5-ایا آواست نسخه ی رایگان داره مثلا آنتی ویروسش رایگان هست؟من شنیدم یه نسخه ی رایگان داره؟اون نسخه در مقابل اینترنت سکیوری چه تفاوت هایی داره؟
    6-اگه بخوام خیر سرم به طور اورجینال خرید کنم قیمتاشون چنده؟همه ی مدلاش رو مد نظر دارم و بر روی یک کامپیوتر
    Last edited by zimka_14162; 19-02-2010 at 17:57.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی نرم افزار خوبیه یه سوال دیگه هم داشتم یادم رفت
    7- قابلیت گیم مود به چه درد میخوره و باید تیک بخوره؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خیلی نرم افزار خوبیه یه سوال دیگه هم داشتم یادم رفت
    7- قابلیت گیم مود به چه درد میخوره و باید تیک بخوره؟
    زمانيكه فردي اقدام به اجراي بازي ميكنه آنتي ويروس در حالت Game Mode سرعت سيستم را نميگيره و اقدام به اسكن بازي و كند شدن آن نميكنه.

7. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

پست 334 رو میشه جواب بدین
    با تشکر

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من اواست اینترنت سکیوری رو نصب کردم و از یک چیزش خوشم اومد تا نصب کردم چند لحظه بعد خود به خود در عرض چند ثانیه آپدیت شد که واسم خیلی جالب بود.اما معلوم نیست در چه تاریخی آپدیت شده و این آپدیت چه روزی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند تا سوال دارم:

3-متاسفانه من تا 20 روز برای این نرم فزار وقت دارم؟چطور میتونم یه کرک دائمی داشته باشم یا حداقل واسه چندین ماه از دست این راحت بشم؟
    4-فایروال این نرم افزار عملکردش چطوره؟ضد جاسوسی اون خوبه یا اینکه باید به فکر نصب فایروال و ضد جاسوسی جداگانه باشم؟من چندین ساعت اینترنت هستم اما سایتهای مخرب زیادنمیرم بیشتر توی فروم ها وچت و ... هستم.
    5-ایا آواست نسخه ی رایگان داره مثلا آنتی ویروسش رایگان هست؟من شنیدم یه نسخه ی رایگان داره؟اون نسخه در مقابل اینترنت سکیوری چه تفاوت هایی داره؟
    6-اگه بخوام خیر سرم به طور اورجینال خرید کنم قیمتاشون چنده؟همه ی مدلاش رو مد نظر دارم و بر روی یک کامپیوتر
    1-در مورد بهترين تنظيمات نميشه نظر خاصي داد.هر فردي متناسب با دانش خود و نيز نيازهاش ممكنه تنظيمات مختلفي را براي محصول امنيتيش درنظر بگيره.
    2-كرك دائمي براي هيچ محصولي وجود نداره و اين محصول هم از اين قاعده مستثني نيست.
    3-در مورد فايروالش بابد به تاپيك اختصاصي مقايسه فايروالها مراجعه كنيد و نتايج را مشاهده كنيد.ولي از آنجائيكه اين محصول تازه منتشر شده بايد در تستهاي بعدي نتايج را ديد.
    4-نسخه رايگان هم داره.در صفحه اصلي سايت Avast.com تفاوت هر 3 محصول بطور خلاصه بيان شده(با شكل).
    5-در مورد محصول Avast نديدم كه توي ايران نمايندگي داشته باشه.مگر اينكه از طريق واسطه با كارت اعتباري بتونيد خريد كنيد كه قيمتهاش به دلار در سايتش ذكر شده.

10. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

چند تا سوال دارم:

من نظرات خودم رو میدم دوست عزیز
    امیدوارم که مفید واقع بشه
    من خودم از نسخه ی رایگان این آنتی ویروس سبک استفاده می کنم + Firewall Comodo
    خیلی هم خوب باهم مچ شدن بدون هیچ گونه دردسر و همچنین کند کردن سیستم
    جفتشون رایگان هستند و جز بهترین ها.
    به نظر خودم نسبت به NOD32 و KASPERSKY از خیلی جهات بهتره.
    تنظیم خاصی نداره فقط یادت باشه که حتما رجیستر کنی تا لایسنس ـت به مدت 1 سال Active بشه

12. این کاربر از R e Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چند تا سوال دارم:

================================================== =
    اگر حوصله داری بخون:

من تقریبا یک سال از Kasper intenet security 9 استفاده میکردم خیلی خوب بود اما چند وقت پیش بشدت بوت سیستم کند شد هزارتا کار انجام دادم تا درست بشه اما نشد که نشد .برای صحت این گفته ها شما به تاپیک زیر برو میبینی که برای کند شدن سیستم -من تاپیک زدم و متاسفانه به نتیجه نرسید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ================================================== ======
    تا اینکه به طور اتفاقی کاسپر رو پاک کردم و متوجه شدم که عامل کندی سیستم کاسپر بوده
    ================================================== ==========
    الان هم از اواست 5 نسخه رایگان استفاده میکنم.دیگه دردسر سریال بازی و کرک بازی ندارم!
    اواست 5 حتی با وجود رایگان بودنش خیلی خصوصیات داره که کمتر انتی ویروس رایگانی داره.یکی از این خصوصیات web shield هست که دو سه جا واقعا به دادم رسیده . حتی اویرا با اون همه تبلیغات وسیع این قابلیت رو نداره
    ================================================== ==============
    اگر شما میبینی در ایران روی کاسپر- نود و اویرا مانور میدن بیشتر کار نمایندگی های فروش این محصولات هست که دارن برای فروش بازار داغی میکنن.
    درباره قدرت اینترنت سیکوریتی اواست فقط یک نکته بگم:
    دو جور شرکت هست که سازنده اینترنت سیکوریتی ها هستند:
    1-شرکت های که در اصل سازنده انتی ویروس بودند و بعد با ساخت فایروال اینترنت سیکوریتی ساز شدند مثل اواست-اویرا-ناد32
    2-شرکت هایی که برعکس بالا هستند یعنی اول فایروال میساختن و بعد به ساخت آنتی ویروس روی اوردن
    مثل:agnitum-comodo-zone alarm
    ================================================== ========
    طبق اخرین نتایج بدست امده از سایت های معتبر تست انتی ویروس و فایروال:
    شرکت های نوع اول به طبع انتی ویروس خوبی دارن اما در قسمت فایروال بعلت بی تجربگی کمیتشون لنگه
    شرکت های نوع دوم هم که برعکس نوع اول هست
    ============================================-==============
    مثلا اویرا-بیت دیفندر-ناد 32 در تست فایروال متاسفانه خیلی ضعیف ظاهر شدند
    ================================================== =======
    فقط یک استثنا وجود داره که اون کاسپر هست
    ================================================== =========
    شما بهتر بود از نسخه انتی ویروس خالی اواست استفاده میکردید چون alwl (شرکت سازنده اواست) در این زمینه بی تجربه است.البته باید بازم صبر کرد

14. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •