بازش کردم میخوام ببینم حالا گیرش آوردم با پی باید بریزم رو دستگاه...
ممنون
بازش کردم میخوام ببینم حالا گیرش آوردم با پی باید بریزم رو دستگاه...
ممنون
باید دنبال مدل و سریالی که روی چیپ نوشته در وب بگردی ... گاهی firmware اش پیدا میشه و گاهی نه .. گاهی وقتی firmware رو ریختی مشکل حل میشه و گاهی بدتر میشه! ...
برای ریختن روی دستگاه معمولاً کافیه فایل ها رو اجرا کنی یا اگه اجرایی نیستن توی شاخه اصلی حافظه دستگاهت بریزی...
seymor جان چیزی واسه اون پلیر چینی ما پیدا کردی؟
شماره دقیق فلشش رو هم تو پستای قبلی زدم
ممنون![]()
دوست عزیز بسیار ممنون از کمکتون
من فریم ور رو خیلی راحت پیدا کردم و خیلی راحت ریختم و الان هم مثل روز اول داره کار میکنه همه چیش....
من این چند روزه واقعاً سرم شلوغ بوده و هست ... بهرحال خودت هم می تونی بگردی ، کم اینکه دوستمون هم در این چند پست اخیر مشکل مشابهش حل شد ... کافیه واژه k9k8g08 رو با firmware بگردی روی نت ...
خدا رو شکر .. موفق باشی .. و ضمناً این firmware رو یه جای امن نگه دار که اگه دوباره لازم شد ، سریع مشکل رو حل کنی ..
دوست من واسه من مثلا چندتا تراشه داشت که یکیش سامسونگ با یه عددی بود... کشتم خودمو با اون گیر نیومد ولی یه تراشه دیگه بود به اسم Anyka با یه عدد که تا اونو زدم تو چندتا پست اول گوگل پیدا شد....
حالا شد .. ببین کارای ANKYA رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ردیف کرده .. بگرد دنبالش
coby رو بردم نمایندگی اولش که یارو میگفت هیچی نیست اصلا یه همچین مشکلی نداریم بالاخره راضی شد که بازش کنه نمیدونم سیم اتصال باتریش بود یا چیز دیگه دوباره لحیم کرد و باد گرفت و با اسید بردش رو شست داد بهم دوباره که تو همون موقعیت تستش کردم فعلا که نشده نمیدونم حالا دوباره پیش بیاد یا نه![]()
برنامه جانبی و بازی و اینا منظورته ؟ .. نه - چیزی براش نیست و توصیه می کنم که خیلی دنبالش هم نرو ، چون اینطور تغییرات نرم افزاری می تونن برای مارک هایی مثل همین کینگستون که اعتبار متوسطی دارن و پشتیبانی ضعیف خطرناک باشه .. می خوای یه چیزی نصب کنی ، یه دفعه یه مشکلی پیش میاد و حالا بیا و دستگاه رو درست کن ... از کجا می خوای درایورش رو گیر بیاری و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)