فعلا که تابستونه 19-20 هزار نفر.
اما تو سال تحصیلی یهو امپر می زنه همون 60-50 هزار تا می شه
فعلا که تابستونه 19-20 هزار نفر.
شماره ی خونتونو موقع ثبت نام یه شماره ی الکی بده : دیکاش یه جوری میشد این پشتیبانو کلا حذف کرد! اصلا حاضر نیستم یه سال دیگه تحملش کنم!
درسته همینطوره اکثرا از مهر به بعد ثبت نام میکنن ... تازه امسال تعداد بیشتری آزمونای تابستون میرن پارسال کمتر بود...فعلا که تابستونه 19-20 هزار نفر.
البته آخرش دهنمو صاف میکنه شماره واقعی رو میگیره!شماره ی خونتونو موقع ثبت نام یه شماره ی الکی بده : دی![]()
از کی میشه واسه آزمونای مهر کانون ثبت نام کرد؟ تا کی مهلت داره؟
ما 2 تا خط داریم که اون یکی مال اینترنته فقط و گوشی بهش وصل نیست من همیشه شماره ی اون خطو موقع ثبت نام به مدرسهالبته آخرش دهنمو صاف میکنه شماره واقعی رو میگیره!![]()
میدادم هر وقتم زنگ میزدن زنگ میخورده اما کسی بر نمیداشتهتو هم همین کارو بکن
Last edited by timsar jackson; 02-09-2009 at 02:48.
هر موقع بری ثبت نامت می کنن
ولی اگه میخوای از اولین آزمون مهر بری خب تا همین یکی دو هفته باید بری دیگه
سلا م آقا مهدی . به نظر من تو اه واقعا تصمیمت اینه که امسال بخونی و قبول شی و راحت شی از سد کنکور و کتابای روهم افتادتبهتره که بری قلم چی... قلم چی برنامه ریزی فوق العاده ای داره
و اگه کسی واقعا به برنامش عمل کنه نه تنها می تونه همه کتاباش رو بخونه حتی میتونه چند بار هم اونا رو دوره کنه ...البته این در صورتی امکان پذیره که تو طبق برنامه باشی ...به هر حل به آخرای سال که میرسی و زمان کنکورت نزدیکتر میشه برنامه قلم چی هم فشرده تر میشه.... اینو کسی بهت میگه که ودش فقط با برنامه قلم چی تونست از سد این کنکور لعنتی بگذره!!!
![]()
سلام به کانونیا
میشه از این پشتیباناتون بپرسین که فارغ التحصیلا رو بورس میکنن یا نه؟
منتظر جوابم
بابا.شما چرا اینجوری میکنید.منم پارسال از پشتیبان قلمچی بدم میومد.اولین بار زنگ زد بهش گفتم که آقا من نه هیچ جلسه ای رو میام نه هیچ کار دیگه ای میکنم.درضمن خودم هم مشاور دارم .بعدش 1بار دیگه زنگ زد به مامانم گفتم بگو نیست.تو آزمونم هر وقت منو میدید میخندید.
......هرچند امسال فکر میکنم بودنش بهتر از نبودنشه.
سلام من سال دومم می خواستم بپرسم به نظر شما ایرادی داره که هم قلمچی ثبت نام کنم هم سنجش
قلمچی خیلی خوبه برات ولی برای سنجش خیلی زود سوم و پیش سنجش خوبه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)