در اینکه نجاد ما اریایی هست شکی نیست.
ولی تفاوت ما با المانی ها سر جایی هست که زندگی می کنیم.
هر چی شما به سمت عرض جغرافیایی پایین تر حرکت کنید رنگ پوست ها سیاه تر میشه.
ولی این نمیتونه منکر نجاد یه ملت بشه.
در اینکه نجاد ما اریایی هست شکی نیست.
ولی تفاوت ما با المانی ها سر جایی هست که زندگی می کنیم.
هر چی شما به سمت عرض جغرافیایی پایین تر حرکت کنید رنگ پوست ها سیاه تر میشه.
ولی این نمیتونه منکر نجاد یه ملت بشه.
بابا جون مادرتون امروز این ترکیه رو ببرین حال این ترکای ترک پرست بی دین کم شه. دهنمونو چیز کردن از بس تایپیک تورکیه!!! زدن
این که شرایط جغرافیایی و عرض جغرافیایی در شکل ظاهری تاثیر میذاره یه بحث دیگست.پس لابد ما اگه بریم آفریقا موهامون مجعد و لبامون کلفت میشه اره؟یا بریم شرق آسیا چشم بادومی میشیم؟نه این اتفاقیه که تو چند هزار سالم نمیفته. بحثم رو شکل اصیل و اولیه نژاد ماست و میخواستم اختلاط نژادمون با عربها و ترکها و مغولها و غیررو ذکر کنم که این اختلاط نژادی باعث اختلاط فرهنگی هم شده مثل زبانمون که اکثر کلماتش ریشه ی عربی داره ولی ساختار زبان فارسیه ولی نژاد ژرمنها چون کمتر با نژادهای دیگه مخلوط شده زبانشونم بیشتر از 90 درصد کلماتش ریشه ی ژرمنی داره.و ساختار دو زبان یکیه واز نظر چهره هم که بگه ما خیلی شبیه عرباییم ولی اختلافات ریشه ای زبانمون نشون میده که هم نژاد نیستیم.و این شباهتا به خاطر اختلاطهای نژادیه.چون اونا زبانشون ریشه ی سامی داره و ما آریایی.
Last edited by mohamad23; 25-06-2008 at 17:44.
نامردا حالا باید شب کنکور بازی رو مینداختن
امشب بد جوری به دلم خورده که یه 4 ...5 نا گل به این ترکها میزنیم......
از ترکیه خوردن برای تیمی مثهآلمان
واقعا خجالت داره!
این همون نژاد هند و اروپایی هست که من گفتم چون زادگاهشون قفقاز بوده و نژاد آریا هم از شعبات این نژاده.اما طبق اون چیزی که منظور شماست ما اصلا چیزی به اسم نژاد نداریم چون همه از نسل آدم و حواییم دیگه!
همش درسته حرفی نیست.
فقط این رو من میخواستم بگم که ایرانی ها نجاد اولیه شون اریایی بوده.
بعدا مختلط شده بله درسته و خیلی سخته یه نجاد اصیل بمونه.
حتی خود ترکیه هم نجاد عرب زیاد داره چون عثمانی قومی عرب بوده و بعدا به این سرزمین کوچ کرده
زمان حکومت خلیفه عثمان.
درسته هیچ نژادی کاملا اصیل نمونده بعضیا کمتر بعضیا بیشترولی نژادهای ترک و عرب نژادهای غیر آریائی بودن که وارد نژاد ایرانی شدن و تا مقدار زیادی تغییرش دادن و به نظر من حماقت از ترکها و تنبلی از عربها به ما ایرانیها وارد شده وگرنه اون ایران پیش از اسلام کجا و این ایران کجا.تفاوتهااز زمین تا آسمانه.
تایید میشه 100%
فقط در مورد قسمتی که قرمز کردم ترکا بسیار ادم های باهوش و خوبین. مخصوصا ایرانیاشون.
متوجه نشدم.
نجاد کلمه جدیده؟ من با اینکه فارس نیستم ولی مطمئنم نژاد درسته.
نژادی به نام آریا وجود ندارد. و در هیچ متن تاریخی این کلمه ذکر نشده. هردوت و سایر مورخان هم با کلمه Persian ایرانیان را مخاطب قرار می داده اند.
تورک ها و اروپایی ها از نژاد قفقازی هستند. نژادی به نام تورک یا ژرمن و ... وجود ندارد. اینها نام قوم هستند نه نژاد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)