دوست عزیز من برام سیستم عامل هم مهمه ولی در کنار جاوا
الان هم تو فکر n78 و n81 ام ولی می خوام ببینم g700 چطوره
دوست عزیز من برام سیستم عامل هم مهمه ولی در کنار جاوا
الان هم تو فکر n78 و n81 ام ولی می خوام ببینم g700 چطوره
این دان نشد. اون دوتا رو میتستم ،میخبرمت.![]()
آره بابا.کلی برنامه سیمبین براش هست.
در ضمن رم به اندازه کافی داره که شما برنامه های جاوایی که زیاد لازم دارید رو باز بگذارید.
از این نظر مشکلی نیست.
======================================
در مورد قیمت هم طبیعی هست که پایین بیاد.کی گفته تقلبیش ریخته؟
تازه p1 بعد از این همه وقت که بیشتر از یک سال و نیم هست تازه میگن تقلبیش داره میاد توی بازار.
پس بیخود فکر بقیه رو به هم نریزید.
ممنون.
اون بازی جنگیه خیلی شیک و مرتب اجرا شد ولی توی خود بازی فریم فریم حرکت میکرد. اون بازی کشتی هم سایز تصویرش ناسازگار بود دورشو نشون نمیداد. به هر حال روی جی700 سازگار نبود. البته بازی های خود گوشی هم جاوا هستن. یعنی جاوا ش مشکلی نداره این بازیا باهاش سازگار نبود. بهتره روی 990 یا پی وان هم یه تست کنی ببینیم چرا اینجوری ان منم باهاش ور میرم ببینم چی میشه.
خوب دوست عزیز همین نا سازگاری یعنی که هر جاوای رو نمی خونه که این خودش یک ضعفه من این 3 تا بازی رو روی w910 چک کردم بدون هیچ مشکل اجرا می شدن و می خواستم ببینم g700 هم توپ اجرا می کنه یا نه که شما می گید باز یکیش کنده یکیش اینجوری و.....
خوب این گوشی که گفتید ذاتا جاوا هست به همین خاطر برنامه های جاوا رو خوب اجرا میکنه . گوشی های سیمبین فقط جاوا رو شبیه سازی میکنه
. شما اگر این بازی های جاوا واست مهمه گوشی جاوا بخر سیمبین ها خوب نیستن .
w910 هم برنامه های sis رو اجرا نمیکنه. این خودش ضعف بزرگه
Last edited by nakhordemast; 17-10-2008 at 09:48.
ببین عزیز مطمئن باش بازی جاوا رو روی هر گوشی سیستم عامل دار اجرا کنی درست کار نمیکنه
درسته که اونها هم جاوا رو پشتیبانی میکنن اما اولویت اولشون نبوده
راستش خودم هم نمیتونم فنی و تخصصی این قضیه رو تو ضیح بدم اما تجربه بهم نشون داده که بازی های جاوایی که خیلی راحت
و روون و به بهترین شکل روی گوشی های جاوا و ساده ای مثل کا 750 یا گوشی های این تیپی مثل کا 850 یا دبلیو 910 و غیره
اجرا میشن روی قویترین گوشی های هوشمند مشکل اجرا میشن و این نه به دلیل نقطه ضعف اون گوشیها، بلکه به دلیل ساختار
متفاوت نرم افزار سیستم عامل اونها و عدم سازگاریشون با بازیها و پلت فرم جاوای مورد نظر شماست
مثلا روی آ1200 و پی وان و حتی ان 95 و ......
شما اگه جاوا برات اولویت داره که بهتره جاوا بخری اگرم سیستم عامل اولویت داره که یه نوکیا بخر با انگیجش بازی های بهتر از
جاوا هم گیرت میاد
موفق باشی
این رو هم من بگم که درسته که اسمارت فونها برنامه های جاوا رو یک مقدار دیرتر از معمول باز میکنن ولی در اجراشون این مشکل رو ندارن.
البته من بازی رو چک نکردم.
این نقطه چینایی که سمت راست صفحه 700 هست چیه؟ من که نفهمیدم به چه درد میخوره.
سوال دوم که دیوونم کرده از قسمت orgnaizer رفتم و black berry رو اجرا کردم . یه ساعت خودشو کشت بعد هم یه آیکون اومد کنار آنتن . میدونید این بلک بری برای چیه و چه جور امکاناتیه چطوری خاموشش باید بکنم؟
من فکر میکردم اون نقطه چینها لمسی باشه برای اسکرول کردن صفحات.چون واقعا بدرد میخوره اگر باشه.ولی ندیدم کسی این رو بگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)