تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 299 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[quote=juventuss;2806692]بچه ها اخر من نفهمیدم nextgen یه کنسول هستش یا به بازی با کیفیت عالی nextgen میگن ؟؟؟؟

next gnartion یعنی نسل آینده به بازیهایی که برای دو کنسول برتر یعنی xbox 360 یا ps3 ساخته میشه چون از نظر سخت افزاری بسیار پر قدرتن بازی های فوقالاده پر گرافیک واز نظر گیم پلی زیبا رو برای این کنسولها میسازن next gen میگن و بازی هایی که ازنظر گرافیک و گیم پلی ضعیفند وبرای کنسولهای نسل گذشته مثل ps2 ساخت میشن میگن current genration حالا بحثی اینجا مطرحه اینه که چرا ea فیفا رو مثل بعضی بازیها ی دیگه فیفای نسخه ی نکست xbox رو برای کامپیوتر تبدیل نمی کنه چون کامپیوتر های جدید از نظر سخت افزاری در حد کنسولهای برتر هستن...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این 2 تا ویدیوی فیفای پی سی رو دیدین ...آخه من نمی دونم کی اینا رو مجبور میکنه این قدر دروغ بگن که گیم پلیشو با نسخه نکستش مقایسه کنیدو 350 تاانیمیشن جدیدو هیچ چیز تکراری نیستو میخواد با کنسولای بر تر رقابت کنه و .... گیمپلیش عینن مثل فیفا 08 فقط یه چیزایی اضافه شده حتی نخواستن منت سره ما بزارن حداقل توپشو از نظر حجمی مثل نکستجن طراحی کنن انیمیشناشم همونان حتی ضربات ایستگاهیشم عوض نشده فقط توگرافیک از نظر رنگبندیو نور پردازی عالیه چمنه سه بویدیشم خوبه ولی استادیوماش تغییر نکرده
    حتی دروازه هاش بازیکناشم از نظر فیسو مو و دستو پا خیلی خو بن ولی هیکلاشون اینجور که تو مصاحبه میگفتن در حد نسل آینده نیست یکم فانتزیه در کل اون مصاحبه رو که خوندم خیلی امیدوار شدم ولی ویدیو هارو که دیدم حالم گرفته شد...
    راستی یه چیزی دیروز اتفاقی تو یه سایتی چندتا پچ دیدم برا فیفا 08 نوشته بود پچ گیم پلی نکست برای فیفای پیسی سایت ایتالیایی بود حجم پچشم 1 گیگ بود کسی تا حالا استفاده کرده ببینه چجوریه ؟

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این 2 تا ویدیوی فیفای پی سی رو دیدین ...آخه من نمی دونم کی اینا رو مجبور میکنه این قدر دروغ بگن که گیم پلیشو با نسخه نکستش مقایسه کنیدو 350 تاانیمیشن جدیدو هیچ چیز تکراری نیستو میخواد با کنسولای بر تر رقابت کنه و .... گیمپلیش عینن مثل فیفا 08 فقط یه چیزایی اضافه شده حتی نخواستن منت سره ما بزارن حداقل توپشو از نظر حجمی مثل نکستجن طراحی کنن انیمیشناشم همونان حتی ضربات ایستگاهیشم عوض نشده فقط توگرافیک از نظر رنگبندیو نور پردازی عالیه چمنه سه بویدیشم خوبه ولی استادیوماش تغییر نکرده
    حتی دروازه هاش بازیکناشم از نظر فیسو مو و دستو پا خیلی خو بن ولی هیکلاشون اینجور که تو مصاحبه میگفتن در حد نسل آینده نیست یکم فانتزیه در کل اون مصاحبه رو که خوندم خیلی امیدوار شدم ولی ویدیو هارو که دیدم حالم گرفته شد...
    راستی یه چیزی دیروز اتفاقی تو یه سایتی چندتا پچ دیدم برا فیفا 08 نوشته بود پچ گیم پلی نکست برای فیفای پیسی سایت ایتالیایی بود حجم پچشم 1 گیگ بود کسی تا حالا استفاده کرده ببینه چجوریه ؟
    نه بابا چند تا هم پچ بود می گفتن بازی رو نکست جن می کنه همش الکی بود !

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم حدس می زدم باز هم دوباره ea گند بزنه
    مثل این که باید بیخیال فیفا بشیم
    باز همون اش و همون کاسه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من هم حدس می زدم باز هم دوباره ea گند بزنه
    مثل این که باید بیخیال فیفا بشیم
    باز همون اش و همون کاسه
    دقیقا منم موافقم تو این چند سال چه گلی به سر ما زده که امسال بزنه . . .
    من واقعا برام سوال شده این EA آخه چرا اینجوری میکنه این همه تو سایتا گفتن بره PC نکسته آخرشم
    هیچی . . . اصلا کلا دوست دارن آدمو عذاب بدن من نمیدونم چه مانعی سره راه هست که واسه پیسی نکست بزنن تو این چند سال که ماله ps2 رو تبدیل میکردن خوب حالا که کامپیوترا اینقدر قوی شدن ماله xbox رو
    تبدیل کنن مگه کونامی چکار کرد ...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مثل این که ea اون فیفا 08 مزخرف رو یادش رفته
    یک ابرو ریزی تمام بود برای بازی های این نسل
    من نمی دونم pc چیش کمتر از xbox که نکست نمی کنن

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

آقایون زود قضاوت نکنید بذارید حداقل یک trailer از بازی پخش بشه بعدا .........
    فیفا 09 نسبت به 08 پیشرفت خوبی کرده اما تا next هم فاصله زیاد هست حداقل باید تا 21 august صبر کرد تا اتفاقاتی در نمایشگاه لایبزیگ بیفته واون موقع می توان کاملا نظر داد

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فیفا 09 نسبت به 08 پیشرفت خوبی کرده اما تا next هم فاصله زیاد هست حداقل باید تا 21 august صبر کرد تا اتفاقاتی در نمایشگاه لایبزیگ بیفته واون موقع می توان کاملا نظر داد
    تا اون موقع هم صبر می کنیم ولی مطمئنم فیفا هیچ پخی نشده
    اولش هی الکی تبلیغ های گنده گنده می کنن موقع عرضه ..........
    این شده سیاست ea
    داستان پرو استریت یادتون رفته

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درسته ولی یعنی شما میگی این دو تریلر هیچ ...
    بابا از همین الان مشخصه دیگه مگه نسبت به این ویدیو هایی که دیدیم چقدر میخواد تغییر کنه ...منم از گرافیکش راضیم ولی تا وقتی که گیم پلیش کامل تغییر نکنه هیچی نمیشه حالا هر چی میخوان امکانات به بازی اضافه کنن...

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه مسعود این پستم رو بخونه بهش میگم :
    آخه با مرام تاپیک فیفا میزنی مارو خبر نمیکنی؟ مگه نمیدونی عشق EA Sports هستیم ما
    حالا بیخیال... چه خبر ؟
    انگار نکست نبودن 09 بدجوری گندزده رو اعصابا ول کنید بابا نکست واسه PC درسته واسه ما خوبه ولی اونایی که از کامپیوترهای گیمینگ استفاده نمیکنن محروم میشن فیفا به این مسئله خیلی دقت میکنه هر ساله بازی فیفا منتشر میشه که معمولا تو اکثر کامپیوترها نصب میشه چون از همون فیفا 06 گرافیک 64 میخواد تا همین یورو 2006 هم همینطور بوده قبول کنید اگه بخواد نکست بزنه باس گرافیک هم بره 256 یا 512 بشه که یه دفعه ای برای فیفا خورها ممکن قابل هضم نباشه عشق نکستها بهتره به جای اینکه 100 هزار پول خرج کامپیوترشون کنن تا تبدیلش کنن به گیمینگ بهتره یه XBox بخرن و خیال خودشون رو راحت کنن
    این پنبه رو از گوشتون درارین که بخوان نکست بزنن دلیلش هم واضح هست EA میدونه که با نکست کردن PC ممکن نصف استفاده کنندگان این بازی کاهش پیدا کنن چون سیستمشون نمیکشه شما فقط خودتون رو میبینین تو خیلی از کشورهای اسیایی و جنوب شرق اسیا و همین خاور میانه کلی کامپوتر غیر گیمینگ هست که کاربراش دلشون به فیفا بازی کردنش خوشه اگه فیفا هم قاطی بازی های گرافیک بالا بشه... دیگه خودتون میدونید که چه بازاری از دست EA خارج میشه بازار PC

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •