اقا من همين امروز رفتم west هيچي در مورد ممنوعيت نگفت
گفت امشب يا فردا مياريمش
اقا من همين امروز رفتم west هيچي در مورد ممنوعيت نگفت
گفت امشب يا فردا مياريمش
ایول پرنس جدید
البته اگه بزارن به دست ما برسه
شایعه![]()
شخص اکبر { ه } طی سخنرانی طولانی در حضور کثیر خبرنگاران داخلی و خارجی بعد از نام بردن یک سری از بازیها و فیلمها گفت :
اگه تو کامپیوتر کسی بازی bloodrayne باشه مجازات اعدام در انتظارش خواهد بود
و متقابلا فرمودند
ماموران ما به طور قافلگیرانه در یک خانه را میزنند و اگر در کامپیوتر آن خانه بازیهایی چون ولفجر XII و انرژی هسته ای باشد جوایز ارزنده ای به آنها داده خواهد شد
![]()
بهش میگم
![]()
فکر کنم تقریبا 60-70 درصد بازیهای معروفی که میشناسین ممنوع بشه، چون بالاخره تو هر بازی یچیزی داره که بدون شک مخالف نظر .... ها هست، یا بازی رو برای این ساختن که باعث غرب گرایی و گمراهی جوونای مملکت بشه.
درود:
شما از کدوم نمایندگی پرسیدید من از نمایندگی تهران پارس پرسیدم.
درود:
نمايندگي وليعصر-پايينتر از طالقوني
نه نبايد ممنوع كنند آخه پرنس كه مشكلي نداره!!!
حالا مثلا gta و چند تا بازي جديد ديگه رو ممنوع كردن خشونتش بالاس و يكم مشكل داره يه چيزي اين بازي كه مشكلي نداره . ولي ماهم كه كار خودمونو مي كنيم و بالاخره از يكجايي گيرش مي ياريم بيشتر به ضرر شركت هاي توزيع بازي شده بازي باز بالاخره بازي خودش رو هر طور شده بازي مي كنه .![]()
تکین هم بازی رو آورده توی 2 تا dvd منتشر شده اینم سایت جدید تکین
موفق و سربلند باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داستان :
ماجرا از آن جایی شروع می شود که Prince در طوفان شدید صحرا به دنبال خر خود Farah می گردد. بعد از آروم شدن طوفان او خود را در باغی زیبا و اسرار آمیز پیدا می کند. در اینجا او با دختری به نام Elika اشنا شده و پس از دنبال کردن و نجات دادن او به خاطر خواسته Elika با همدیگر به معبد می روند که در آنجا شاهد نابودی درخت زندگی توسط پدر الیکا و رها شدن اهریمن خدای تاریکی هستند. پس از زهایی, اهریمن شروع به تاریک و فاسد کردن سرزمین می کند. پدر الیکا پس از درگیری با Prince عقب نشینی می کند و الیکا برای Prince توضیح می دهد که چندین زمین Fertile در اطراف سرزمین و جود دارند که باید برای جان بخشیدن دوباره به درخت زندگی و زندانی کردن دوباره اهریمن آنها را از Corruption پاک کرد. این دو باید با 4 نفر از ژنرال های اهریمن مبارزه کردن و آنها را از Fertile Ground ها برانند.در این میان که این دو مشغول پاکسازی مناطق هستند مقداری از گذشته هر دو شخصیت مشخص شده : مادر الیکا سه سال پیش مرده و پدر الیکا به خاطر این مسئله ناراحتی های زیادی تحمل کرده تا اینکه خود الیکا هم بر اثر تصادفی می میرد و بعد از این اتفاق پدر الیکا که تحمل ضربه دیگری را ندارد به پیش اهریمن رفته و در ازای زنده کردن الیکا او را آزاد می کند. Prince هم که یک دزد حرفه ای است که فقط فکر خودش است و بسیار خودخواه است و اعتقاد دارد فقط به خاطر خودش باید بجنگد.
در آخر پس از نبرد ها و پاکسازی همه مناطق این دو باهم به معبد رفته و با پدر الیکا برای آخرین بار روبه رو شده که توسط Prince کشته می شود. در این میان اهریمن هم با این دو نفر روبه رو شده ولی توسط Prince ناکام می ماند. در آخر الیکا موفق به التیام دادن درخت زندگی می شود ولی در عوض قدرت زندگی خود را به درخت می بخشد. اهریمن دوباره زندانی شده و الیکا می میرد. Prince به خاطر علاقه به الیکا درخت زندگی را نابود کرده و همان کاری که پدر الیکا در اول داستان انجام داد را انجام می هد. الیکا را دوباره زنده می کند و اهریمن دوباره آزاد می شود . صحنه پایانی بازی Prince را در حالی که الیکا را به آغوش گرفته و به سمت صحرا حرکت می کند را نشان می دهد.... و اهریمن دوباره به فاسد کردن سرزمین ها مشغول می شود .....
جمله های فارسی که الیکا در بازی صحبت می کنه :
= استفاده از Wing of Ormazd Power Plate : " بالهای اومزد " "پرواز" "لطافت"
= استفاده از Hands of Ormazd Power Plate : " دستان اومزد" "قدرت او" ( البته این آخریو فکر کنم )
= استفاده از پرشهای دو نفره : " خدای خود را ستایش کن!!" "هرمز!!"
= استفاده از Compass : "راه راست را نشان بده" "راه مستقیم(؟؟؟)
من دیگه زیاد دقت نکردم دوستان دیگه هواسشون باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)