چيييييييييييييييييييييييي ييي ميييييييييييييييييييييييي يي گيييييييييييييييييييييييي ييي؟
farsi sms كه ديگه جواب ميده!
مشكلت تو نصبه يا تو اجرا؟
چيييييييييييييييييييييييي ييي ميييييييييييييييييييييييي يي گيييييييييييييييييييييييي ييي؟
farsi sms كه ديگه جواب ميده!
مشكلت تو نصبه يا تو اجرا؟
راستش تو هیچ کدوم!! هم نصب میشه هم اجرا!! ولی فارسی تایپ نمیکنه... یعنی هر چی دگمه میزنم هیچی تایپ نمیکنهمشكلت تو نصبه يا تو اجرا؟
پس مشكل شما در نحوه استفاده است
شما تحت اين برنامه نمي تونيد از صفحه كليد استفاده كنيد وبايد با جوستيك تايپ نماييد
ok اگه درست بود تشكر فراموش نشه!!
فنلاندشو من جايي نديدم ولي چين بين 210 تا 225 قيمت دارم
ما اومدیم تو تو کلوپ ولی چیزی برای گفتن نداریم
------------------------------------------------------------
ویرایش:
فقط هیچکی نمیدونه چرا یهو از 390 رسید تا 225 تومن
فکر کنم نوکیا فقط میخواست من این وسط حدود150 ضرر کنم البته پشیمون نیستم چون واقعا بهم حال میده![]()
Last edited by meitix; 21-02-2009 at 18:01.
lol
راس میگی دمت گرم![]()
دوستان آیا این برنامه دیکشنری که رو گوشی هست با دانلود زبان های اضافی ،فارسی روش اضافه میشه؟کسی تست کرده؟
دیکشنری خودش رو نمیدونم تست نکردم... ولی این دیکشنری خیلی خوب کار میکنه... حتما امتحانش کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز .... این دیکشنری خودش خیلی توپه ... حتی معنی رو برات میخونه !!!!!دیکشنری خودش رو نمیدونم تست نکردم... ولی این دیکشنری خیلی خوب کار میکنه... حتما امتحانش کن:
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط فایل آپدیت زبان فارسی رو باید Install کنید ....
که باید با GPRS ایرانسل کانکت بشین و آپدیتش کنین .... ( 600 کیلوبایته )
دقت کنید !!!! حتما با GPRS ایرانسل آپدیت کنید ... اگه همراه اول باشه حدود 2 ساعت طول میکشه و خب حدود 1000 تومن خرج بر میداره ...
ولی با ایرانسل فقط 200 تومن خرج داره ...
حالا یه پیشنهاد دارم !!!!
هیچ هزینه ای نکنید و این فایل رو دانلود کنید و دستی Install کنید ....
پسورد فایلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
djgr8
---> لینک سالمه و تست شده !!!! ولی اگه دانلود نشد بگین براتون رو یه سرور دیگه آپ کنم .... <---
تشکر فراموش نشه ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)