تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 196 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

بیش از حد مصرف کردن Cpu در زمان دانلود فایل های سنگین تر از 100 مگ.گاهی وقتها حتی 80 درصد Cpu

رو اشغال میکنه. این در زمانی اتفاق میوفته که حداقل 10 تا فایل 100 مگی رو همزمان دانلود کنی.
    سلام دوست من

اگه کسپرسکی رو ببندیم چی؟
    این اشکال بر طرف میشه؟

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوست من

اگه کسپرسکی رو ببندیم چی؟
    این اشکال بر طرف میشه؟
    بله اشکال برطرف میشه اما به چه قیمتی؟

به قیمت اینکه اگر در فایلی که داریم دانلود میکنیم ویروس باشه یا نه ؟

یا اینکه در زمان دانلود فایل هیچ کنترلی بر روی پروتوکلها و ترافیک اینترنت صورت نگیره و هر کسی بتونه بیاد و بره؟

خب اگر مثلا من بخوام به خاطر گرفته نشدن سرعت سیستمم تمام خطرات رو قبول کنم خب در اون صورت اصلا

نه فایروالی بر روی سیستمم نصب میکنم نه آنتی ویروس.

فایروال و آنتی ویروس در اصل نقششون همینه که از سیستمم منو شما محافظت بکنند .

VTN جان شما اشاره کردید که در نسخه 7 این مشکل برطرف شده. اما با عرض پوزش باید بگم که

من نسخه 7 رو هم امتحان کردم و همچنان مشکل دیرتر لود شدن صفحات وب و مصرف کردن سی پی یو باقی

است. البته نمیگم که اصلا بر طرف نشده. بلکه مشکل رو تا حدودی حل کردند اما باز هم کار میخواد تا به پای

Avira Antivir و یا NOD32 برسه. منظورم از لحاظ کم مصرف کردن CPU است.

حالا فرض کنیم چون آنتی ویر قابلیت وب سکن رو نداره نمیشه با آنتی ویرسی مانند کسپر مقایسه کرد. اما در هر

صورت آنتی ویروسهایی مانند ناد32 و ... باقی میمونند که از این لحاظ بهتر میتونند جوابگو باشند.

یک نکته رو هم اشاره کنم و اون اینکه پروسه های کسپرسکای در سیستم بالانس نا منظمی رو ایجاد میکنند. اگر

کسی خوب و دقیق دقت کرده باشه متوجه میشه که کسپرسکای هم در میزان مصرف رم و هم CPU در حالت عادی

خیلی خوبه اما زمانی که کار به دانلود فایل های سنگین میرسه این بالانس ایجاد میشه. یهو میزان مصرف رم از 8000 میرسه به 30 000 یا 40 0000 و همچنین میزان مصرف CPU با کم و زیاد شدن های نا منظمی بالا پایین میشه.

این کم و زیاد شدن ها در هر ثانیه روی نمیده بلکه ممکنه هر 3/4 دقیقه یک بار این اتفاق بوفته تا جایی که صدای

کامپیوتر در میاد. من این روش کسپرسکای رو برای سرعت بخشیدن به پروسه هاش یک حقه میدونم. یعنی

کسپرسکای در اصل میخواست ثابت کنه که نسخه 6 این آنتی ویروس هم رم کمی مصرف میکنه و هم از لحاظ

مصرف کردن سی پی یو در حد خوبی قرار داره. اما پس از گذشت 4/5 ماه از نصب کسپر شاهد کم شدن سرعت

کامپیوتر شده و وقتی هم همه چی رو کنترل میکنیم هیچ چیز غیر عادی یافت نمیشه. چون پروسه های کسپر در

حالت عادی خیلی کمتر از اون چیزی رو که هستند نشون میده.

اگر بخوام حرفمو خلاصه کنم میتونم بگم که پروسه های اجرایی کسپر نقاب کم مصرف کردن رو به خودشون زدند

اما پشت پرده چیز دیگه ای هستند. یعنی دقیقا روشی رو که Firefox استفاده کرده اونا هم استفاده کردند. جهت

اصلاع بگم که فایرفاکس هم همین مشکلو داره.

من خودم هنوزم که هنوزه بهترین آنتی ویروس رو از لحاظ تشخیص و حتی خوش دست بودن همین کسپرسکای

میدونم اما از لحاظ هایی که اشاره کردم هنوز به پای NOD32 و Antivir نمیرسه.

کلا اگر کسپرسکای بخواد رقابت بهتری داشته باشه باید کم مصرف کردن رم و سی پی یو رو در یک طرف قضیه

حساب کنه و رقابت در تشخیص و پاکسازی رو هم در یک طرف. اگر یک طرف این رقابت مثل الان بلنگه حتی اگر

تشخیص خوبی هم داشته باشه بازم کسانی رو به طرف دیگر آنتی ویروسها میکشونه همونطور که بعضی ها رو

هم به خاطر تشخیص به طرف خودش کشونده.

با این وجود من منتظر نسخه نهایی 7 این آنتی ویروس هستم و امیدوارم که تا حدی بتونند این مشکل رو بر طرف کنند.

Last edited by Persian.Boy; 27-05-2007 at 21:19.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

VTN جان شما اشاره کردید که در نسخه 7 این مشکل برطرف شده. اما با عرض پوزش باید بگم که

من نسخه 7 رو هم امتحان کردم و همچنان مشکل دیرتر لود شدن صفحات وب و مصرف کردن سی پی یو باقی

است. البته نمیگم که اصلا بر طرف نشده. بلکه مشکل رو تا حدودی حل کردند اما باز هم کار میخواد تا به پای

Avira Antivir و یا NOD32 برسه. منظورم از لحاظ کم مصرف کردن CPU است.

حالا فرض کنیم چون آنتی ویر قابلیت وب سکن رو نداره نمیشه با آنتی ویرسی مانند کسپر مقایسه کرد. اما در هر

صورت آنتی ویروسهایی مانند ناد32 و ... باقی میمونند که از این لحاظ بهتر میتونند جوابگو باشند.

یک نکته رو هم اشاره کنم و اون اینکه پروسه های کسپرسکای در سیستم بالانس نا منظمی رو ایجاد میکنند. اگر

کسی خوب و دقیق دقت کرده باشه متوجه میشه که کسپرسکای هم در میزان مصرف رم و هم CPU در حالت عادی

خیلی خوبه اما زمانی که کار به دانلود فایل های سنگین میرسه این بالانس ایجاد میشه. یهو میزان مصرف رم از 8000 میرسه به 30 000 یا 40 0000 و همچنین میزان مصرف CPU با کم و زیاد شدن های نا منظمی بالا پایین میشه.

این کم و زیاد شدن ها در هر ثانیه روی نمیده بلکه ممکنه هر 3/4 دقیقه یک بار این اتفاق بوفته تا جایی که صدای

کامپیوتر در میاد. من این روش کسپرسکای رو برای سرعت بخشیدن به پروسه هاش یک حقه میدونم. یعنی

کسپرسکای در اصل میخواست ثابت کنه که نسخه 6 این آنتی ویروس هم رم کمی مصرف میکنه و هم از لحاظ

مصرف کردن سی پی یو در حد خوبی قرار داره. اما پس از گذشت 4/5 ماه از نصب کسپر شاهد کم شدن سرعت

کامپیوتر شده و وقتی هم همه چی رو کنترل میکنیم هیچ چیز غیر عادی یافت نمیشه. چون پروسه های کسپر در

حالت عادی خیلی کمتر از اون چیزی رو که هستند نشون میده.

اگر بخوام حرفمو خلاصه کنم میتونم بگم که پروسه های اجرایی کسپر نقاب کم مصرف کردن رو به خودشون زدند

اما پشت پرده چیز دیگه ای هستند. یعنی دقیقا روشی رو که Firefox استفاده کرده اونا هم استفاده کردند. جهت

اصلاع بگم که فایرفاکس هم همین مشکلو داره.

من خودم هنوزم که هنوزه بهترین آنتی ویروس رو از لحاظ تشخیص و حتی خوش دست بودن همین کسپرسکای

میدونم اما از لحاظ هایی که اشاره کردم هنوز به پای NOD32 و Antivir نمیرسه.

کلا اگر کسپرسکای بخواد رقابت بهتری داشته باشه باید کم مصرف کردن رم و سی پی یو رو در یک طرف قضیه

حساب کنه و رقابت در تشخیص و پاکسازی رو هم در یک طرف. اگر یک طرف این رقابت مثل الان بلنگه حتی اگر

تشخیص خوبی هم داشته باشه بازم کسانی رو به طرف دیگر آنتی ویروسها میکشونه همونطور که بعضی ها رو

هم به خاطر تشخیص به طرف خودش کشونده.

با این وجود من منتظر نسخه نهایی 7 این آنتی ویروس هستم و امیدوارم که تا حدی بتونند این مشکل رو بر طرف کنند.

من از فایروال کاسپرسکی استفاده نمی کنم شاید این مشکل از فایروال باشد ولی در آنتی ویروس کاسپرسکی ,

سرویس Web-Antivirus باعث دیر باز شدن صفحات وب می شد ( هرچند در سرعتهای پایین این اصلا محسوس

نیست , برای خود من که از ADSL256/128KB استفاده می کنم سرعت داونلود و آپلود با وبدون کاسپرسکی تقریبا

یکسان است حتی با وجود اینکه سطح امنیتی Web-Antivirus را روی حداکثر گذاشته ام ولی خیلی از کسانی که از

سرویسهای پر سرعت تر استفاده می کنند با آن مشکل داشته اند به همین خاطر شرکت کاسپرسکی بنا به ادعای

سازندگانش این قسمت از برنامه را در نسخه 7 از نو نوشته اند و توسط بعضی ها هم تست شده و از نظر سرعت

داونلود و آپلود نسبت به نسخه 6 بسیار بهتر شده است .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر چند در نسخه 7 اگر از هوریستیک یا امولاتور جدید در Web-Antivirus ( مخصوصا اگر سطح تنظیمات روی حداکثر

باشد ) استفاده شود سرعت شروع داونلود بسیار طولانی می شود چون کاسپرسکی اول فایل را به اندازه ای که

بتواند آن را بررسی کند داونلود می کند و بعد ان را تحویل براوزر می دهد .در هر حالت سیستم هیچ کاربری با کاربر

دیگر یکسان نیست و نرم افزارهای مختلف روی سیستمهای مختلف کارکرد یکسانی ندارند .

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

بله اشکال برطرف میشه اما به چه قیمتی؟

به قیمت اینکه اگر در فایلی که داریم دانلود میکنیم ویروس باشه یا نه ؟

یا اینکه در زمان دانلود فایل هیچ کنترلی بر روی پروتوکلها و ترافیک اینترنت صورت نگیره و هر کسی بتونه بیاد و بره؟

خب اگر مثلا من بخوام به خاطر گرفته نشدن سرعت سیستمم تمام خطرات رو قبول کنم خب در اون صورت اصلا

نه فایروالی بر روی سیستمم نصب میکنم نه آنتی ویروس.

فایروال و آنتی ویروس در اصل نقششون همینه که از سیستمم منو شما محافظت بکنند .
    نه عزیز

من که می خوام یک آهنگ دانلود کنم و بد اینترنت رو قطع کنم.اشکالی نداره که.
    داره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه عزیز

من که می خوام یک آهنگ دانلود کنم و بد اینترنت رو قطع کنم.اشکالی نداره که.
    داره؟

دوست عزیز اگر شما فایلی رو که میخواهید دانلود کنید و بعد اینترنت خودتون رو قطع کنید و بعد از قطع شدن اینترنت

آنتی ویروس و فایروال خودتون رو قطع کنید هیـــچ مشکلی که از طرف اینترنت باشه برای شما پیش نمیاد و با خیال

راحت میتونید به کارهایی که میخواهید انجام بدید برسید.

مثلا من خودم هر وقت میخوام با برنامه های ویرایش ویدئو و یا ویرایش عکس مانند فوتوشاپ کار کنم کسپرسکای رو

غیر فعال میکردم و کارمو ادامه میدادم.

اما نکته ای که باید بهش توجه کنید اینه که شما و یا هر کس دیگه ای قبل از غیر فعال کردن آنتی ویروس و یا فایروال

خودتون باید از پاکیزه بودن سیستمتون مطمئن باشید. مثلا فرض کنیم شخصی فایلی رو از اینترنت دانلود کرده و بعد

از قطع کردن اینترنتش آنتی ویروسش رو غیر فعال میکنه. اون شخص به خیال خودش دیگه ویروس ها نمیتونند کاری

بکنند و یراست میره سراغ نصب برنامه ها و یا باز کردن فایل های فشرده. در اون صورت اگر در یکی از اون فایلها

ویروس و یا تروجانی باشه فعال شده و خرابکاریی رو که نباید بکنه میکنه چون نه آنتی ویروسی وجود داره که جلوش

رو بگیره نه برنامه محافظتی دیگه ای وجود داره.

پس نتیجه میگیریم که اینترنت فقط یک راه ورودی برای ویروسها است و راهای دیگه ای هم وجود داره. اما اگر شما

اول آنتی ویروس خودتون رو آپدیت کنید و بعد از آپدیت کردن سیستمتون رو سکن کنید اونوقته که میشه گفت 97

درصد میتونه سیستم شما تمیز باشه و میتونید به کارهایی که در داخل سیستمتون میخواهید انجام بدید برسید اما

اگر خواستید هر چیزی رو از خارج سیستم به داخل وصل کنید بهترین کار اینه که اول آنتی ویروس خودتون رو دوباره

فعال کنید. مثلا زمانی که میخواهید یک سی دی سوخته شده رو داخل درایو بزارید و یا اینکه موبایل و یا پلیری رو به

کامپیوتر وصل کنید
    .
    Last edited by Persian.Boy; 28-05-2007 at 13:16.

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

اینجا هیچکس از avast چیزی نمیگه بر خودم لازم دیدم در موردش صحبت کنم!
    من همه جور آنتی ویروسی امتحان کردم (لازم نیست توضیح بدم هر کدومش چه مشکلاتی داره) اما آواست که حدودا 2 ماهه باش کار میکنم تقریبا هیچ مشکل بزرگی نداره (لااقل من ندیدم) به هیچ وجه سرعت سیستم رو پایین نمیاره، بسیار ساده آپدیت میشه، کرکش دو سال کار می کنه، نمی دونم قدرتش تا چه حدیه ولی می دونم تو بیش از 10 تا کامپیوتر آشناهام نصب کردم دیگه ویروس نگرفتند همشونم راضی اند حجمش هم فقط 10 مگه
    راستی اولین بار که نصب میکنید از شما می پرسه آیا می خواهید وقتی کامپیوتر ریست شد اسکن کنم که جواب بله بدهید اینجوری هیچ ویروسی نمی تونه از دستش فرار کنه

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

آقای Persian.Boy

از توضیحاتتون ممنونم.ولی

تا چه حد سرعت دانلود رو پایین میاره؟
    منظورم چند کیلوبایت در ثانیه هست.

یعنی شما می خواید بگید که Nod32 از Kaspersky بهتره؟
    من کسپر رو پاک کنم و نود32 نصب کنم؟

چی کار کنم؟

راستی

شما گفتید که:

اما عیب ها....

پایین آوردن سرعت لود شدن صفحات وب.

بیش از حد مصرف کردن CPU در زمان دانلود فایل های سنگین تر از 100 مگ.گاهی وقتها حتی 80 درصد CPU

رو اشغال میکنه. این در زمانی اتفاق میوفته که حداقل 10 تا فایل 100 مگی رو همزمان دانلود کنی
    سرعت لود شدن صفحات چقدر پایین میاد؟

10 تا قایل 100 مگی یعنی یک گیگ.
    حالا این یک گیگ یک فایل باشه یا 10 تا فایل 100 مگی باشه این مشکل پیش میاد؟

من فایل هایی که دانلود می کنم 90 مگ هستند.پس احتمالا CPU رو زیاد اشغال نمی کنه؟
    Last edited by Viren; 29-05-2007 at 11:26.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Viren جان من توی صحبت هام همیشه آخرش گفتم که بازم هیچی کسپرسکای نمیشه. اما هر آنتی ویروسی

مشکل های مربوط به خودش رو داره. گاهی بعضی از کمبود ها رو در آنتی ویروس ها با جایگزین کردن و یا برداشتن

یک برنامه میشه حل کرد. مثلا ناد 32 آنتی ویروسی هست که در شناختن ویروسها هیچی از کسپرسکای کم نداره

و تقریبا میتونم بگم 99 درصد ویروسها رو میتونه شناسایی کنه. اما عیبی که داره اینه که در سناسایی Trojan,

Malware و Adware ها ضعیفه و حتما باید از یک برنامه کمکی دیگه مانند AVG-Anti Spyware , A-Squared در

کنارش استفاده بشه تا بشه تا حدی این ضعفو برطرف کرد.

نظر من اینه که فعلا KIS بهترین برنامه امنیتی از بین برنامه های موجود هست. اما بهترین از نظر شناسایی و قدرت

پاکسازی. ناد 32 درسته که آنتی ویروس سبک تری است اما قدرت انجینی رو که کسپرسکای داره هنوز ناد 32 نداره

البته ناد 32 قراره که در نسخه 3 نهایی انجینش رو تغییر بده.

اما در مورد دانلود فایل .... دوست عزیز دانلود کردن 10 تا فایل 100 مگی یعنی 10 تا پنجره باز شده توسط Explorer

یعنی 10 تا ارتباط اینترنتی برای دریافت اطلاعات. یعنی مصرف پهنای باند بیشتر و کلا فشار بیشتر بر همه چی

در ضمن بیشترین فشار رو به pc سرعت دانلود ایجاد میکنه نه مقدار و میزان دانلود. یعنی اگر با سرعت 2 کیلو بایت در ثانیه فایلی رو دانلود

بکنی هیچ فشاری به پی سی نمیاد و ضعیفترین سیستم ها هم میتونند جوابگو باشند اما زمانی که بحث بر سر دانلود با سرعتی بیشتر از

4 مگ مگ بر ثانیه میرسه اونوقته که میشه آنتی ویروس. فایروال و حتی سیستم ها رو آزمایش کرد و فهمید که چه چیزی باعت پایین آوردن

سرعت و میزان مصرف بیشتر سی پی یو میشه.
    Last edited by Persian.Boy; 30-05-2007 at 11:11.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

ممنون از توضیحتون

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام VTN 54 عزیز
    یک سوال دارم:

من در سایت PC World داشتم تست های آنتی ویروس ها رو نگاه می کردم و آنتی ویروس Kaspersky با BitDefender رو مقایسه می کردم دیدم که نمرات BitDefender خیلی بهتر بود فقط به خاطر SlowDown زیادش نمرش یکم پایین تر از کسپرسکی بود!!!
    باز هم میگید کسپرسکی بهتره؟
    راستی تستی ندارید که کپرسکی 7.0.0.119 رو با BitDerfender 10 مقایسه کنه؟
    چون اون تست واسه کسپرسکی 6 بود!!

راستی تست:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •