تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 104 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1039

نام تاپيک: ▓ تاپیک اختصاصی OutPost Firewall ( کلیه مباحث در اینجا ) ▓

Banned Braveheart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قرن 14 میلادی ، در میدان جنگ با استعمار انگلیس

پيش فرض

آقا درست شد ...

ممنون از دوستان مخصوصا آقا مسعود گل

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

يك مشكلي كه داردOUtPost شما يك بار Disable كن و برنامه را اجرا كن كار مي كند و بعد Enable كه كني به اون برنامه اجازه كار مي دهد

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من از اينترنت هوشمند در مشهد استفاده ميکنم ورژن فايروال هم Outpost Firewall Pro ver. 4.0.1007.7323 است.شرکتي که isp که اينترنت هوشمند خود را عرضه کرده و من استفاده ميکنم شرکت مطمئن و مشهوري نيست با اين وجود امروز OUTPOST چند بار هشدار صوتي(صدايي مثل بوم) رو داد اين يعني چي؟يعني کسي ميخواسته سيستم منو هک کنه و OUTPOST جلوي اونو گرفته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این فایروال سرعت اینترنت را به هیچ عنوان کم نمیکنه یا سرعت خود سیستم را از نظر امنیتی چطوره؟

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این فایروال سرعت اینترنت را به هیچ عنوان کم نمیکنه یا سرعت خود سیستم را از نظر امنیتی چطوره؟
    دوست عزیز کم شدن سرعت سیستم فقط به نصب این برنامه ربط نداره و باید خیلی مسائل رو در نظر گرفت. من سعی

میکنم به مهمترین اونها اشاره کنم. بقیه اش رو هم در انجمن مقالات در همین انجمن میتونید پیدا کنید. مثلا مسائلی

در مورد رم. بالا آمدن سیستم و غیره ...

1. قبل از هر کاری شما باید مطمئن بشید که فایروال Outpost Pro رو بر روی سیستمتون نصب کردید نه اینکه مثل خیلی

ها Outpost Security Siute Pro رو نصب کرده باشید. چون Outpost Security Suite pro سرعت سیستم را به دلیل

دارا بودن آنتی ویروس تا حدودی کاهش میده.

2. قبل از نصب Outpost Pro باید سیستمتون رو خیلی دقیق چک کنید. از مسائلی که باید در نظر بگیرید میشه به این

موارد اشاره کرد.

الف. سعی کنید به غیر از برنامه های ضروری که برای یک سیستم لازمند برنامه های دیگه را مانند Y Messenger,

MSN Messenger و یا غیره را از ستارت آپ سیسمتون حذف کنید چون هر چقدر سرویس اضافه و غیر ضروری در

سیستمتون فعال باشند به همان اندازه سرعت سیستم شما با نصب یک موتور جستجوگر مانند آنتی ویروس و یا

فایروال کاهش پیدا میکنه. چون این برنامه هایی که در ستارت آپ سیستم قرار دارند جزور مموری سیستم حساب

میشن و اولین کار و مهمترین کار یک آنتی ویروس و یا فایروالی مانند Outpost Pro چک کردن و سکن پروسه هایی

است که همراه با ویندوز بالا میان. پس هر چقدر تعداد این پروسه ها بیشتر و فعاللیتشون بیشتر باشه به همان

اندازه تاثیر منفی در سیستم شما میزاره.

ب. قبل از نصب این فایروال حتما مطمئن باشید که سیستم شما به میزان 98 درصد میتونه پاک باشه. چون اگر

سیستم شما مثلا آلوده به یک نوع ویروس شده باشه اونوقت با نصب این فایروال ویروس واکنش بیشتری رو جهت

غبر فعال کردن این فایروال انجام میده و چون Outpost Pro از قابلیت Self-Protection یعنی محافظت شخصی

برخورداره در اون صورت Outpost Pro نیز متقابلا واکنش از خودش نشون میده و میزان مصرف کردن رم و مخصوصا

CPU بالا میره. البته همه ویروسها سعی نمیکنند که آنتی ویروسها و فایروال ها رو از کار بندازند چون هر کدام جهت

انجام کار نوشته شده اند. اما تعداد ویروسهایی که فایروال ها و آنتی ویروسها رو از کار میندازند کم نیست.

این درگیر بودن ویروس با فایروال که اکثرا هم پروسه های مخفی دارند تا زمانی که کاملا از سیستم پاک نشه همچنان

ادامه پیدا میکنه و طرفی که این فایروال رو نصب کرده فکر میکنه که این Outpost Pro بوده که سرعت سیستمش رو

پایین آورده اما غافل از اینکه Outpost Pro در داخل میدان جنگ قرارگرفته و داره از سیستم مواظبت میکنه.

3. قبل از نصب Outpost Pro مطمئن بشید که آنتی ویروسی که استفاده میکنید با این فایروال مشکل داره یا نه . اگر

آنتی ویروس شما دارای قابلیت HIPS و یا رجیستری کنترل باشه در اون صورت به احتمال 70 درصد به بالا با فایروال

هایی مانند Outpost Pro دچار مشکل میشند. چونکه فایروال Outpost Pro دارای Anti Spyware و Anti-Leak است

بنابراین این فایروال میتونه رجیستری و قسمت های مهم یک سیستم رو که در مقابل تروجانها و ویروسها آسیب پذیر

ترند رو کنترل کنه پس اگر شما یک برنامه دیگه را برای زیر نظر گرفتن این قسمت ها بر روی سیستم بصورت نصب

شده داشته باشید در اون صورت چون این دو برنامه یعنی فایروال و برنامه ای که دارید هر دو میخواهند یک کار را

انجام دهند با هم درگیر شده و احتمال اینکه مقدار مصرف رم و CPU در پروسه های این برنامه ها بره بالا خیلی

زیاده.

4. در هنگام نصب این فایروال سعی کنید فرق Anti-Virus رو با Internet Security و یا Security Suite رو بدونید.

خیلی ها میرند و Kaspersky Internet Security رو همراه با این فایروال نصب میکنند و بعد میان و شکایت میکنند که

این فایروال خیلی بده و یا سرعت سیستم کند شده و یا اینکه سرعت اینترنتم کم شده. اما خبر ندارند که این بی

اطلاعی خودشون بوده که باعت بروز این مشکلات در سیستمشون شده نه نصب این فایروال. معمولا اینترنت

سکیوریتی ها و سویت ها دارای فابروال هستند و زمانی که شخصی بیاد فایروال Outpost Pro و یا هر فایروال

دیگه ای را در کنارشون نصب کنه اونوقت سیستم طرف دارای 2 فایروال میشه و چون بعضی ها به شعار هر چه

بیشتر بهتر عادت کرده اند و بعنوان یک فرهنگ قبولش کردند فکر میکنند که نصب 2 فایروال بصورت فعال در سیستم

باعث امنیت بیشتر در وب میشه. اما دقیقا برعکسه. چه نصب 2 آنتی ویروس فعال و چه نصب 2 فایروال فعال با

شعار هر چه کمتر بهتر میتونه محافظت و امنیت خوبی داشته باشه. یعنی از هر کدوم باید یک نوع نصب باشه.

بطور مثال BitDefender Antivirus Plus دارای فایروال جداگانه است که حتی با غیرفعال کردنش هم بازم تاثیرات منفی

خودش رو بر روی Outpost Pro و یا فایروال های دیگه میزاره. پس مواظب باشید و همیشه دقت کنید که برنامه ای که

استفاده میکنید دارای چه چیزی است.

در آخر شما میتونید برای نمونه به میزان مصرف کردن رم و CPU در سیستم من نگاه کنید.

یک نکته مهم رو هم فراموش کردم بگم و اون اینکه میزان مصرف رم و CPU توسط یک فایروال بغیر از موارد بالا که

اشاره کردم به یک مورد خیلی مهم هم بستگی داره. و میزان ترافیک بر روی شبکه و سیستم شماست. یعنی هر

چقدر ترافیک اینترنت بالاتر باشه به همان اندازه میزان مصرف رم و سی پی یو در پروسه های یک فایروال میتونه بره

بالا. مثلا زمانی که شما از برنامه های P2P و یا BitTorrent استفاده میکنید و مشغول دانلود کردن فایل و یا فیلمی

هستید ترافیک به مقدار خیلی خیلی زیادی میره بالا و چون کار اصلی یک فایروال کنترل ترافیک در داخل یک شبکه و

یا سیستم خانگی است بنابراین فعالیت فایروال بیشتر میشه و میزان مصرف کردن رم و سی پی یو نیز به همان

اندازه میره بالا.

بالا ترین میزان مصرف رم توسط فایروال Outpost Pro تا حد 40 مگ و CPU سی درصد است. یعنی یک برنامه کاملا

مناسب. البته فابروال هایی وجود دارند که از Outpost Pro کمتر رم اشغال میکنند مانند Look"n"Stop اما باید در نظر

داشته باشیم که کاری که Outpost Pro انجام میده به مراتب خیلی بیشتر از کاری است که یک فایروال ساده مانند

Look"n"Stop انجام میده. مثلا فایروال Outpost Pro دارای قابلیت های زیر است.

1. Self-Protection این قابلیت خودش باعث میزان مصرف بیشتر رم در هر نرم افزاری میشه که این قابلیت رو داشته

باشه.

2 . دارا بودن آنتی سپای ور

3. Ads Remover یعنی بستن تبلیغات ها در داخل وب سایت ها. مانند بنر بالای همین سایت پی سی ورد.

4 . Active Content و Privacy Control جهت نظارت کردن بر کوکیزها و همچنین جلوگیری از اجرای کدهای مخربی که

بصورت Java Script در داخل صفحات وب بصورت مخفی قرار داده شده اند. از مهمترین نوع این کدهای مخرب که اکثرا

و یا میتونم بگم همگی اونها برای تحت کنترل در آوردن سیستم طرف بکار میرند و یا راخت تر بگم برای هک کردن و

از کار انداختن آنتی ویروسها و فایروال ها بکار میرند میشه به Exploit ها اشاره کرد.

5. دارا بودن DNS Cach

و غیره...

هیچ یک از قابلیت های بالا در فایروال هایی مانند Look"nStop وجود نداره. به همین دلیل میزان مطفی فایروال

LooK"N"Stop خیلی کمتر از بقیه فایروال هاست. اگر شما تمامی پلاگین های اضافی رو در فایروال Outpost

غیرفعال کنید حداکثر میزان مصرف رمش میتونم بگم به 10 مگ هم نخواهد رسید. اما کسی که از این فایروال

استفاده میکنه بیشتر به خاطر این قابلیت هاشه که اونو نصب کرده چون اگر این قابلیت ها رو نمی خواست اونوقت

میرفت به سمت Comodo , McAfee,Kerio,Norton, و یا همین Look"n"Stop خودمون. البته اینو بگم که فایروال

Look"N2Stop یکی از بهترین فایروال ها در مقابل حملاتیه که به داخل صورت میگیره. میتونم بگم در این مورد با

Outpost Pro یکیه و هر دو به یک صورت عمل میکنند.

موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

میشه یک نسخه ی کرک شده و مستقیم فقط از فایروال اون بگذارید
    در ضمن از توضیحاتتون متشکرم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میشه یک نسخه ی کرک شده و مستقیم فقط از فایروال اون بگذارید
    در ضمن از توضیحاتتون متشکرم
    خواهش میکنم.

نسخه کرک شده از این فایروال وجود نداره. اما میشه توسط یک چیزایی مانند سریال رجیسترش کرد.

یخورده بگردید پیدا میکنید. شما اصلا تایپک این فابروال رو مرور کردید؟ حداقل چند صفحه ازش رو بخونید برای خودتون

خوبه نه من.

با تشکر.

Banned Maximillion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    ما بعد از مدت ها اومدیم به انجمن.
    دوباره هم outpost نصب کردیم.
    یه سری شماره سریال پیدا کردم اگه قبلی ها کار نکرد شاید اینها بدردتون بخوره.

--------- OUTPOST KEY BEGIN ----------

0E3xNVY vV01 5DJQXy40Nv6/38aKyhi4iCwn
    AVFJFTSqCpgh9C5vFd8KuP6oOmboFWC3NBfq
    Q yn0NBvP18YRKjEhxoDJMtQaVBVedgNLLLVse
    KmjSRS5MT0vzQJyHd1pi5VoUzyYNLhnBQ3aGx4
    ZhjSBsHtokBIvc/fXFK8JxXBt8 Y0eoikZ9kpq9j
    dyw4R6cgKPr6yqaZy0=

----------------------------------------------------------------

0AqNPIWYHrf7vZmqxULPH7mkH8+rLakahBf3XvDt
    kNR8UVVsqVqTHD72LXXimvGb0embUJOQ04iej9R/
    B0GBnn0XPRQTY+KLrnrpmbHO+RlEoRbrRDX+CcMi
    jTq1UrInIg1y9PVecY6FdU9g+UtdIN+z462EVc9t
    h5YMHMBLyfXzbP4PlD5EgAIFD1S4K7//gtw==
    Last edited by Maximillion; 19-09-2007 at 06:29.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

شماره سریالهای بالای کار میکنند
    اکثرا تا 100 روز براتون کار خواهند کرد
    من از شماره سومی استفاده کردم مهلت 180 روز برام اعلام کرد

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شماره سریالهای بالای کار میکنند
    اکثرا تا 100 روز براتون کار خواهند کرد
    من از شماره سومی استفاده کردم مهلت 180 روز برام اعلام کرد
    تا 180 روز روز دیگه این فایروال 4 تا ورژن عوض کرده.

مک آفی و نورتون نیستن که سالی یک بار به فکر برطرف کردن عیب و ایراداشون باشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •