من تا هفته پیش با پارس بودم مشکلی نداشتم.
الان هم ظاهراً مشکلی نیست با سرویس های دیگه امتحان میکنم
از بچه های ارومیه کسی شاتل سرویس ART داره یا کسی رو میشناسه به من پیغام بده ممنون میشم..
.
.
.
من تا هفته پیش با پارس بودم مشکلی نداشتم.
الان هم ظاهراً مشکلی نیست با سرویس های دیگه امتحان میکنم
از بچه های ارومیه کسی شاتل سرویس ART داره یا کسی رو میشناسه به من پیغام بده ممنون میشم..
.
.
.
سلام به همگي اين پارس آنلاين نوساناتش هميشه اينطور مزخرفه يا از شانس بد ما اينطوري ميشه بعضي مواقع با 128 60 ميده بعضي مواقع 4
سلام دوستان اینم وضعیت ماست بعد عمری وفاداری!!
ولی خوب باید گفت از ماست که بر ماست !!![]()
من ۱۲۸ ۲۰ گیگ گرفتم. تو نمایشگاه می گفتند روی یک و یک نیم مگ بسته شده ولی من به ندرت سرعت بالای ۱۰۰ می بینم. خوب باشه دور و بر ۵۰ هست.سلام به همگي اين پارس آنلاين نوساناتش هميشه اينطور مزخرفه يا از شانس بد ما اينطوري ميشه بعضي مواقع با 128 60 ميده بعضي مواقع 4
شب ها هم خیلی خیلی پایینه! همین ۱۶ ۱۲۸ رو هم نمی ده!
من از آنا ۱۲۸ حجمی گرفتم ۱۴ تومن هر شب ۱۵۰ مگ دانلود دارم.
دوستان شما دارین پول میدین مفت که نمیخرین من تا حالا 2 بار آی اس پی عوض کردم فقط به خاطر قیمت و سرعت شما باید همیشه دنبال بهترین برید من از مکس نت گرفتم و ازش راضی هستم 128 را یک مگ بسته با ماهی 12.3 تومان از این ارزونتر نمیشه در ضمن شب و روزش هم یکیه و هر شب 2 گیگ رو شاخشه.
این مکس نت ۱۲۸ رو که می ده:
میانگین سرعت تو روز؟
میانگین سرعت تو شب؟
چه محدودیتی؟
یک ماهه چند؟
مکس نت را یک شرکت تبریزی هست که 2 ماهی میشه تو ارومیه نمایندگی زده و من در تبریز از این شرکت اکانت داشتم سرعتش 1 مگ هست و فرقی نداره سرعت دانلود شب یا روز ثابته اکثرا برا من رو 110 هست من که هر شب به طور میانگین 2.4 گیگ دانلود میکنم سه ماهه گرفتم 37 تومان + 13 تومان هزینه راه اندازی یک ماهه هم حدود 17 تومان است ولی سه ماهه بگیری هزینه تقریبا 12.300 تومان میشه
اورمیه فلکه مخابرات مجتمع شمس طبقه 6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هزینه ی راه اندازی رو که خود سایت زده 10 تومن شما چه جوری 13 تومن میگینمکس نت را یک شرکت تبریزی هست که 2 ماهی میشه تو ارومیه نمایندگی زده و من در تبریز از این شرکت اکانت داشتم سرعتش 1 مگ هست و فرقی نداره سرعت دانلود شب یا روز ثابته اکثرا برا من رو 110 هست من که هر شب به طور میانگین 2.4 گیگ دانلود میکنم سه ماهه گرفتم 37 تومان + 13 تومان هزینه راه اندازی یک ماهه هم حدود 17 تومان است ولی سه ماهه بگیری هزینه تقریبا 12.300 تومان میشه
این مکس نت بالاترین حجمی که برای هر ماه میده ۵ گیگه! هر ۵ گیگ اضافه هم ۱۸ تومن.
در حالیکه من ۱۲۸ پارس آن لاین دارم ماهانه ۲۰ گیگ ٬ دیگه نمی تونم واسه دانلود شبانه این همه خرج اضافه بکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)