دوستان جدیدا یه ویروس اومده که با هیچ کدوم از آنتی ویروس های مبایل پاک نمیشه کسی آنتی وروس جدید تری نداره؟
نکته جالب اینه که ویروس نام اپراتور رو پاک میکنه و نام خودش رو مینویسه
دوستان جدیدا یه ویروس اومده که با هیچ کدوم از آنتی ویروس های مبایل پاک نمیشه کسی آنتی وروس جدید تری نداره؟
نکته جالب اینه که ویروس نام اپراتور رو پاک میکنه و نام خودش رو مینویسه
اسمی ازش داری؟
دوستان شرح پریشانی من گوش کنید . موبایل من اجازه نصب هیچ برنامه ای رو نمی ده حتی آنتی ویروس . اگه این یه نوع آلودگیه که من احتمال قوی می دم ویروس باشه . لطفا کمک کنید . موبایل من Nokia6630 . ری استارت کنم یا کار دیگه لطفا F1
با سلام
گوشي من يك ويروس بنام _PAlbTN دارد يك آنتي ويروس براي پاك كردن اين ويروس مزخرف ميخواهم از دوستان عاجزانه تقاضاي كمك دارم در ضمنگوشي من ان70 است و اين ويروس در پوشه عكسها مي باشد و بعد از هر پاك كردن اين ويروس در بازديد مجدد از عكسها بازم سر و كله اش پيدا مي شود
با سلام خدمت دوستان.
من اهل گوشي بازي نبودم و زياد با گوشي سروكله نزدم تا از زيروبم اون سردربيارم.چند روزي هست كه سوني اريكسون p990i خريده ام.ميخواستم بپرسم آيا اين گوشي نياز به آنتي ويروس داره؟چون جايي خوندم كه نوشته بود نياز به آنتي ويروس نداره و البته دليلش روهم ننوشته بود.اگر نياز به آنتي ويروس داره شما چه آنتي ويروسي كه براي اين گوشيها كار كنه پيشنهاد ميكنه.سيستم عامل اين گوشي Symbian 9.1 و UIQ3 هست.
منتظر راهنمايي دوستان هستم.
با تشكر.
عزیزان
موبایل 6600
زیر قسمت علامت باتری یه فلش به سمت بالااومده
آیا این ویروسه؟
ولی من وقتی که symantec mobile security رو غیر فعال کردم درست شد و دوباره فعال کردم باز صدای زنگ قطع و وصل شد
يك نفر از عزيزان قربتا الا الله يه ويروس كش براي p910 و p990 و گوشيهاي سوني اريكسون سيستم عامل دار معرفي نكرد
بهتر نیست بجای اینکه این همه حرف بزنیم یه برنامه مناسب برای آنتی ویروس ارائه بدیم
مک آفی و سیمانتک همونطور که دوستان گفتن واسه موبایل خیلی سنگینه چون بعضی میگفتن یا نصب نمیشه یا سرعت موبایل رو فوقالعاده کم میکنه حتی یکی از دوستان نوشتن که زنگ موبایلشون رو خراب میکنه و خیلی ها هم از اینکه براحتی آن اینستال نمیشه گله دارن
باید ببینیم اول از آنتی ویروسمون چی میخوایم چون ماکه با موبایل به اینترنت وصل نمیشیم چون اصلا وسیله مناسبی واسه این کار نیست ، اصلا چه کاریه ؟وقتی کامپیوتر هست
پس یک : کمی از نظر حجم و فعالیت سبک باشه و کار بقیه برنامه ها رو مختل نکنه
2- بتونه به صورت خودکار پیامهایی که دیگران برای ما میفرستن رو کنترل کنه و مانع نفوذ ویروس بشه
3- کرک شده باشه و هی دم به ساعت گیر آپدیتو اتصال به اینترنت رو نده
4- تا حدی آپدیت شده باشه که بتونه از ویروسهای رایج جلوگیری کنه (نه ضعیف نه خیلی هم قوی ، متوسط خوب باشه)
من فک میکنم اگه کاسپر اسکای کمی جدید تر بود و کرک شده بود میتونست مناسب باشه
اگه ممکنه بجای اینکه حرف بزنیم برنامه مناسب رو پیدا کنیم بیاریم بذاریم همه استفاده کنن ازش
ممنون و ساس گزارم
من قبول دارم.
من روی گوشیم symantec mobile security رو نصب کردم ولی غیر فعالش کردم .چون ایتقدر سرعت گوشی رو میاره پایین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)