تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 53 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 529

نام تاپيک: برنامه هاي : آنتي ويروس و امنيتي

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

دوستان جدیدا یه ویروس اومده که با هیچ کدوم از آنتی ویروس های مبایل پاک نمیشه کسی آنتی وروس جدید تری نداره؟
    نکته جالب اینه که ویروس نام اپراتور رو پاک میکنه و نام خودش رو مینویسه

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

اسمی ازش داری؟

داره خودمونی میشه hansol45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید . موبایل من اجازه نصب هیچ برنامه ای رو نمی ده حتی آنتی ویروس . اگه این یه نوع آلودگیه که من احتمال قوی می دم ویروس باشه . لطفا کمک کنید . موبایل من Nokia6630 . ری استارت کنم یا کار دیگه لطفا F1

داره خودمونی میشه wrackful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

با سلام
    گوشي من يك ويروس بنام _PAlbTN دارد يك آنتي ويروس براي پاك كردن اين ويروس مزخرف ميخواهم از دوستان عاجزانه تقاضاي كمك دارم در ضمنگوشي من ان70 است و اين ويروس در پوشه عكسها مي باشد و بعد از هر پاك كردن اين ويروس در بازديد مجدد از عكسها بازم سر و كله اش پيدا مي شود

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    من اهل گوشي بازي نبودم و زياد با گوشي سروكله نزدم تا از زيروبم اون سردربيارم.چند روزي هست كه سوني اريكسون p990i خريده ام.ميخواستم بپرسم آيا اين گوشي نياز به آنتي ويروس داره؟چون جايي خوندم كه نوشته بود نياز به آنتي ويروس نداره و البته دليلش روهم ننوشته بود.اگر نياز به آنتي ويروس داره شما چه آنتي ويروسي كه براي اين گوشيها كار كنه پيشنهاد ميكنه.سيستم عامل اين گوشي Symbian 9.1 و UIQ3 هست.
    منتظر راهنمايي دوستان هستم.
    با تشكر.

حـــــرفـه ای mir@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    اون سر دنیا

پيش فرض

عزیزان
    موبایل 6600
    زیر قسمت علامت باتری یه فلش به سمت بالااومده
    آیا این ویروسه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

من هم چنین مشکلی دارم البته من آنتی ویروس ندارم ولی صدای زنگ قطع و صل می شه
    لطف کنید راهنمایی کنید
    ولی من وقتی که symantec mobile security رو غیر فعال کردم درست شد و دوباره فعال کردم باز صدای زنگ قطع و وصل شد

پروفشنال bahal20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    خاك پاك شوشتر

پيش فرض

يك نفر از عزيزان قربتا الا الله يه ويروس كش براي p910 و p990 و گوشيهاي سوني اريكسون سيستم عامل دار معرفي نكرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه rasoul_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بهتر نیست بجای اینکه این همه حرف بزنیم یه برنامه مناسب برای آنتی ویروس ارائه بدیم
    مک آفی و سیمانتک همونطور که دوستان گفتن واسه موبایل خیلی سنگینه چون بعضی میگفتن یا نصب نمیشه یا سرعت موبایل رو فوقالعاده کم میکنه حتی یکی از دوستان نوشتن که زنگ موبایلشون رو خراب میکنه و خیلی ها هم از اینکه براحتی آن اینستال نمیشه گله دارن
    باید ببینیم اول از آنتی ویروسمون چی میخوایم چون ماکه با موبایل به اینترنت وصل نمیشیم چون اصلا وسیله مناسبی واسه این کار نیست ، اصلا چه کاریه ؟وقتی کامپیوتر هست

پس یک : کمی از نظر حجم و فعالیت سبک باشه و کار بقیه برنامه ها رو مختل نکنه
    2- بتونه به صورت خودکار پیامهایی که دیگران برای ما میفرستن رو کنترل کنه و مانع نفوذ ویروس بشه
    3- کرک شده باشه و هی دم به ساعت گیر آپدیتو اتصال به اینترنت رو نده
    4- تا حدی آپدیت شده باشه که بتونه از ویروسهای رایج جلوگیری کنه (نه ضعیف نه خیلی هم قوی ، متوسط خوب باشه)

من فک میکنم اگه کاسپر اسکای کمی جدید تر بود و کرک شده بود میتونست مناسب باشه

اگه ممکنه بجای اینکه حرف بزنیم برنامه مناسب رو پیدا کنیم بیاریم بذاریم همه استفاده کنن ازش
    ممنون و ساس گزارم

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

بهتر نیست بجای اینکه این همه حرف بزنیم یه برنامه مناسب برای آنتی ویروس ارائه بدیم
    مک آفی و سیمانتک همونطور که دوستان گفتن واسه موبایل خیلی سنگینه چون بعضی میگفتن یا نصب نمیشه یا سرعت موبایل رو فوقالعاده کم میکنه حتی یکی از دوستان نوشتن که زنگ موبایلشون رو خراب میکنه و خیلی ها هم از اینکه براحتی آن اینستال نمیشه گله دارن
    باید ببینیم اول از آنتی ویروسمون چی میخوایم چون ماکه با موبایل به اینترنت وصل نمیشیم چون اصلا وسیله مناسبی واسه این کار نیست ، اصلا چه کاریه ؟وقتی کامپیوتر هست

پس یک : کمی از نظر حجم و فعالیت سبک باشه و کار بقیه برنامه ها رو مختل نکنه
    2- بتونه به صورت خودکار پیامهایی که دیگران برای ما میفرستن رو کنترل کنه و مانع نفوذ ویروس بشه
    3- کرک شده باشه و هی دم به ساعت گیر آپدیتو اتصال به اینترنت رو نده
    4- تا حدی آپدیت شده باشه که بتونه از ویروسهای رایج جلوگیری کنه (نه ضعیف نه خیلی هم قوی ، متوسط خوب باشه)

من فک میکنم اگه کاسپر اسکای کمی جدید تر بود و کرک شده بود میتونست مناسب باشه

اگه ممکنه بجای اینکه حرف بزنیم برنامه مناسب رو پیدا کنیم بیاریم بذاریم همه استفاده کنن ازش
    ممنون و ساس گزارم
    من قبول دارم.
    من روی گوشیم symantec mobile security رو نصب کردم ولی غیر فعالش کردم .چون ایتقدر سرعت گوشی رو میاره پایین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •