چه سیاه چه سفید بگیرم فرقی نمی کنه؟
حجم هر بازی حدودا چه قدره؟
چه سیاه چه سفید بگیرم فرقی نمی کنه؟
حجم هر بازی حدودا چه قدره؟
اگر جدید باشه نه ، فرقی نمیکنه . کنسول های جدید درایو هاشون D3-2 هستند و این کنسول ها کپیخور نمیشند (البته فقط دیسک کپی) ، و با این نسل از کنسول ها فقط میتونید بازی رو از روی هارد اجرا کنید یا اینکه با مودچیپ و شبیه ساز درایو از SDcard استفاده کنید که برای مودچیپ من Flatmii رو پیشنهاد میکنم ، باقی رو همشو من دارم و به درد نمیخوره .
این رو هم بگم که اگر درایوتون دیسک کپی نخونه ، یعنی بازی های GC رو نمیتونید روش اجرا کنید و فقط بازی های WII رو میتونید اجرا کنید . البته با Flatmii میتونید بازی های GC رو از طریق Mini SD اجرا کنید .
اینجا رو نگاه کنید ، از روی شماره سریال کنسول میتونید بفهمید که درایو توش چیه :
و از اینجا هم میتونید بفهمید که کدوم چیپ ها کدوم درایو ها رو کپی خور میکنند :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اگر علاقه ای ندارید مثل من بازی رو از روی دیسک اجرا کنید ، مهم نیست که چه نوع کنسولی میخرید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی از جواب کاملتون
فقط 2 سوال برام موند:
1.حجم هر بازی حدودا چه قدره؟
2.وقتی که بازی اجرا میشه دیسک باید داخل دستگاه باشه(مثل x360)؟
بستگی داره ، حجم هر بازی بر روی هارد کامپیوتر شما 4 گیگ هست ولی معمولا بعد از اینستال شدن رو هارد Wii با فایل فرمت WBFS کمتر میشه ، در مورد بعضی بازی ها 300 مگ هم هست . (این یعنی اینکه شما باید یک هارد مخصوص بازی های Wii در نظر بگیرید ، البته برنامه هایی برای ویی نوشته شده که بازی رو از روی فایل فرمت های معمولی میخونه ولی اونطوری بخش بزرگی از فضای هارد شما الکی پر میشه)
2 - خیر ، نیازی به دیسک بازی نیست . فراموش نکنید که دستگاه شما دیسک کپی را نمیخواند![]()
سلام...تو خود جعبه ی کنسول یه نانچاک با یه ویموت داره...اگه خواستی دسته 2 بگیری، آره لازم میشه.
من تا جائیکه فهمیدم از دیسکهای wii با هیچ کامپیوتری نمی شه image گرفت و کپی کرد مگر اینکه درایو نوری کامپیوترتون یه مدل خاصی از LG باشه. این درسته؟
(من خودم که بازی wii را توی کامپیوتر می زارم بعنوان دیسک خام میشناسه)
نه محتویات دیسک معلوم نیست انگار هیدنه...ولی با imgburn یا هر نرم افزاری میشه ایمیج گرفت
فایل سیستم دیسک های ویی با ساتاندارد ویندوز فرق میکنه ، برای همینه که تشخیص داده نمیشه ، باید درایور مخصوصش رو نصب کنید تا بتونید توش رو ببینید ، ویندوز به صورت استاندارت فایل سیستم های :
FAT
FAT
NTFS
رو میشناسه ولی مال وی و بازی هاش :
WBFS هست ، برای همینه که ویندوز نمیشناستشون .
شما ایمیج بگیر ، انجام میشه . اگر هم WII کپی خور داری ، یک هارد وصل کن بهش USBLoader ها خودشون قسمت کپی توی هارد دارند ، بعدش با برنامه WBFS Manager از توی هارد یا USB ایزو بازی رو استخراج کن . فقط یادتون باشه که USB یا هاردتون رو با خود WBFS Manager فرمت کنید .
پس این قضیه درایوهای LG چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Only specific drives are capable of reading Wii and GC discs, At present the only drives known to be capable of reading Wii and GC discs are the following:
- Hitachi LG GDR-8161b (IDE)
- Hitachi LG GDR-8162b (IDE)
- Hitachi LG GDR-8163b (IDE)
- Hitachi LG GDR-8164b (IDE)
- Hitachi LG GDR-H10NBLK (SATA)
- Hitachi LG GDR-8082N - USB SLIM Portable Drive
شما خودتون تا حالا هیچ دیسکی را کپی کردین؟ درایو کامپیوترتون چیه؟ اگر چنین کاری کردین واسه ملت هم توی فرومهای خارجی بنویسین. اینا همه شون می گن فقط با درایو lg می شه.(یا اینکه باید wii را به کامپیوتر وصل کرد یا روی کارت backup گرفت)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)