از بروبچ p30 کسی تو xi هست ؟
بله میشه شهر شما رو تصرف کردآیا کسی میتونه شهر های من رو تصرف کنه؟؟؟؟اگه میتونه چطور؟؟؟منظورم غارت نیست!!!!
در ضمن به چه روشهایی جمعیت رو بالا نگه دارم؟؟؟؟؟؟؟؟
باید یک تحقیق رو پشت سر بگذاری بعد میتونی تصرف کنی
برای بالا بردن جمعیت باید ظرفیت رو به وسیله ساخت شهرداری بالا ببری برای خوشحالی و آمدن مردم باید انگور بدی به مردم توسط آبمیوه فروشی.
من هستم.سکرتی اینجا هست ؟؟
پست های مختلفی هم توش داشتم![]()
آقا این بازی آموزش نداره؟
من چیزی ازش نفهمیدم
تا اتحاد کینگ هست دیگر اتحاد ها رو می خوایم چی کار
زنده باد کینگ
ناراحت نشی ولی کینگ کیلو چند؟؟ قدرت نظامی برتر دست ما هست.(سکرت) کینگز فقط امتیازاتشون بالاست چنرالی باید جلوی ما لنگ بندازن
اینو جدی نمی گی درسته
تا اونجا که من خبر دارم سکرت حتی بلد نیست چطور بجنگه
درسته نیرو نظامی دارید ولی بلد نیستید بجنگید و این از نیرو مهمتره
سورن هم این خیال رو داشت اما جنگ تاریخی بازی رو دید جزیره ای که برای سورنی ها بود شده بود برای کینگ
تمام بچه های سورن به این میگن جنگ تاریخی
من تا حالا از سکرت خیلی غارت کردم حمله هایی هم که بهم شده فقط باعث شده سکرت تلفات بده
الان رفتم نیرو نظامی سکرت رو با کینگ بررسی کردم دیدم 11 به 13 به نفع کینگ هست
داشت باورم میشد که سکرت نظامیش بالاست :d
Last edited by ali_metal_357; 08-09-2009 at 13:00. دليل: بررسی نیرو نظامی سکرت
حالت خوبه؟؟؟
باز خدا پدر pars های خالی بند رو بیامورزن
یوزرت چیه؟؟
speed server هم راه افتاد !
تو این سرور از ورژن جدید بازی استفاده میشه
در ضمن همونطور که از اسمش معلومه همه چیز خیلی سریع تره ، مثلا هر کارگر 4 برابر نسبت به سرورهای دیگه بیشتر تولید می کنه ، ساختمانها خیلی سریع تر ساخته میشوند و ...
سلام به همه دوستان
من یه چند ماهی نبودم و نتونستم در این تایپک بعضی از دوستان بزرگوار را راهنمایی نمایم
دوستان ما ادعایی بر حرفه ای بودن نمی کنیم ولی خوشحال میشم در این مورد بازی ایکاریم بزرگواران را راهنمایی نمایم
اول از همه جواب یکی از دوستان را بدهم vahid_vaezinia
نقل قولvahid_vaezinia:آقا من یه یوزر تو org دارم !
5 تا شهر دارم اولی لول 19 هست !
بیش از 200000 تا تو خزانه پول دارم انبار هام هم پره !
نیروی نظامی هم کامله
کسی میخواست پ.خ کنه بهش پسوردمو بدم حال کنه ! من دیگه وقتشو ندارم !
در ضمن کسی تو بازی فکر حمله به من به سرش نمیزنهنقل قول:نقل قول:نوشته شده توسط ali_metal_357
میگمااا اگر بازی نمی کنی منابعت رو برای من میفرستی
من لولم خیلی عقبه
یوزر واگذار شدهنقل قول از خودم
هنوز از رو نرفتی
خلق خدا را الاف و مسخره خودت نکن و همچنین کمتر دروغ بگو
تو یوزر به کسی می دهینقل قول از namx
عزیز وقتی اون میده شما نمیتونی ازش استفاده کنی ....نقل قول Baltaza
حتما یکچیزی میدونه که میگه نمیده.عرض کردم من نه ادعایی دارم و نه دعوایی Baltaza خوب فهمید من یک چیزی می دونم که گفتمنقل قول از vahid_vaezinia
نخیر ! ایشون هیچی یاد نداره ! من اشتباهی اول بهش پسورد رو دادم ! بعد پسورد درست رو که بهش میدم یاد نداره وارد بشه نصفه شب اومده یاهو اعصاب منو بهم ریخته ! میگه اگه میتونی وارد بازی بشی عکس بگیر !!! منم عکس گرفتم براش !
دیدم ایشون یاد نداره وارد بازی بشه داده به namx
در مورد صحبت vahid_vaezinia باید عرض کنم بله ایشون یوزر و پسورد رادادن ولی اما پسورد کاملا اشتباه
می دونید برای چی بدلیل اینکه پسورد 5 حرفی بود من که ادعایی ندارم ولی توی کدوم سرور ایکاریم میشه برای ساخت اکانت یه پسورد 5 حرفی داد اصلا کمتر از 8 کاراکتر برای پسورد قبول نمی کنه که من این را برای vahid_vaezinia عرض کردم ولی .... من نزدیک بر 3 ماه است که بازی نمی کنم ولی با این وجود برای می تونید اتحاد فرمانروایان جنگ را در سرور ایرانی سرچ کنید البته می دونم که خیلی رتبه ام در این مدت پایین اومده و....
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)