والا منکه هرچی تست کردم با مشکلی بر نخوردم!!!
ولی یکاری بکن ضرر نداره :
بجای Newton Collision Tree از Newton Collision Primitive یا Newton Collision Convex Hull
استفاده کن ( ولی خیلی تغییر نمی کنه !!! )
راستی گرافیک چیه ؟ ( مدل و ... )
والا منکه هرچی تست کردم با مشکلی بر نخوردم!!!
بجای Newton Collision Tree از Newton Collision Primitive یا Newton Collision Convex Hull
اون دو تای دیگه که نمیشه چون شکلم شکل منظمی نیست . حالا یه بار دیگه تست میکنم و سورسشو اپلود میکنم ببینم چی میشه !والا منکه هرچی تست کردم با مشکلی بر نخوردم!!!
سیستمم اینه :
VGA : 1 GB 9500
CPU : Intel E5200
RAM : 2 GB
اینه :
فکر کنم مشکل از مدلسازیه . الان دوباره مدلمو میسازم ببینم چی میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب !!!
بررسی شد ، منم همون مشکل رو داشتم ( عجیبه (!) ).
ولی یجوری میشه بهترش کرد : از Newton Collision Convex Hull استفاده کن بجای Tree ، همون کار رو تقریبا انجام میده .
ولی بجاش افت فریم نداری .
بازم دنبالش رو می گیرم ببینم چی میشه و چجوری میشه درستش کرد !
سلام
مدلت Low پلی نیست احتمالا
برا چه کاری می خوای از Newton Collision Tree استفاده کنی ؟ ، برا اشکالی که شکل هندسی ندارند از Convex Hull باید استفاده کنی
سلام دوستان عزیز یک بازی دیگه هم برای نمایشگاه شروع کردم
اینم اولین شات بعد از 5 روز کار
![]()
جالب شده !
ولی هنوز جای کار زیادی داره که چندتاش رو میگم :
روی سایه ها بیشتر کار کن .
Bump + ( املاش رو یادم رفته ) Specular هم به کارت اضفه کن .
اگه می تونی یه فایل تصویری ازش بذار که درباره بقیش هم بگم.
راستی موضوعش چیه ؟
جنگه ایرانیه اما با یک موضوع جدید نه مثل کارای سپاه و ....
ممنون از نظرت بامپ که به درد نمیخوره پارالاکس (paralax) به کار میاد که نمیدنم چرا روی ابجکت های وصیع نمیوفتند هرچی پارالاکس و بامپ وجد داشت روش تست کردم اما هیچ کدوم کار نکردند
توی هوای بارونی که ظهر میاد اگه بری به سایه ها نگاه کنی میبینی هچی سایه نداره فقط یکم زیر هر ابجکت تیره شده سایه نرمه نرمه برای این من سایه هارو نرم کردم اگه به نظرت خوب نیست حالا عوضش می کنم
نبابا من غلط بکنم بگم بده!!!
خوبه ، اسم اون سایه آکولوژن هستش ( انگلیسیش رو یادم رفته چجوری می نویسن OCC ) .
بنظرم اگه Turtle رو داری ( واسه مایا ) سیستم نورپردازیش رو بذار مثل آسمون دیگه خودش درستش می کنه .
یه سوال:
پارالاکس چیه ؟
اه اه تورتل چرا اولن که به درد نمی خوره اگرم علی رحیمی با اون کار میکنه برای الینه که تو مایا از تورتل بهتر نیست
پارالاکس اینه
کل این کار روی یک صفحه صاف با 10 ورتکس می افتد
راستی یادم اومد که بگم نه با مایا کار میکنم نه با مکس![]()
من با یک برنامه شناخته نشده کار میکنم که تو ایران فعلان اینجور که بوش میاد اختصاص خودمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)