سلام چجوری میتونم مطلب فارسی رو از pdf کپی کنم و به ورد منتقل کنم ؟؟ موقع کپی پست کردن ساپورت نمیکنه
سلام چجوری میتونم مطلب فارسی رو از pdf کپی کنم و به ورد منتقل کنم ؟؟ موقع کپی پست کردن ساپورت نمیکنه
با درود
زمانی که یک فایل متن فارسی رو در ورد میخوام pdf کنم یا روی کاغذ پرینت بگیرم گاهی یک یا دو واژه در پایان بعضی خطها در پرینت یا pdf سرخود تکرار میشود در صورتی که در فایل اصلی word چنین نیست. با چند نرم افزار pdf ساز هم آزمایش کردم باز این مشکل وجود داشت. اشکال از کجا میتواند باشد؟
سپاس فراوان
چطور میشه تو یه فایل پی اد اف چند تا فایل اکسل هم ضمیمه بشه یعنی با کلیک روی لینک اون فایل اکسل، فایل اجرا بشه
سلام دوستان خسته نباشید.
یه فایل PDF دارم که میخوام با Adobe Reader 10 بازش کنم با ارور زیر مواجه میشم.
راه دیگه ای هم ندارم که دوباره این فایل رو تهیه کنم. میشه راهنمایی کنین که چجوری درستش کنم؟
ارور اینه:
There was an error opening this document. The file in damaged & could not be repaired.
سلام
از وقتی ویندوز 7 نصب کردم دیگه برنامه ورد 2 پیدی اف کار نمیکنه . خیلی برنامه دانلود کردم ولی هیچ کدام کار نمیکنن و اکثرا ارور error opening the printer رو میدن . خودم روشی پیدا نکردم که از شر این ارور راحت بشم . اگر کسی از دوستان میدونه باید چکارش کنم ممنون میشم .
ویندوز7 64 بیتی دارم. آفیس 2007
سلام دوستان من میخوام یه فایل پی دی اف رو با Adobe Reader 9 باز کنم اما این ارور رو میده و از اونجایی که این فایل خیلی مهمه از شما درخواست کمکم دارم
اینم ارور :::
acrobat security
a digital id was user to encrypt this document but no digital id is present to
decrypt it. make sure your digital id is properly installed or contact the document autho
کمکم کنید بابا این فایل را میخوام اما میدونم ارور در مورد قفل شدن اینچیزا...
سلام
من از سایت رشد به آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتا فایل گرفتم که برای باز کردنشون باید فایلی را که خود سایت رشد داده بر روی ویندوز نصب کرد اما با نصب اون هم باز فایلها باز نمیشن
اگه زحمتی نیست یکی از این فایلها را از آدرس بالا دریافت کنید و کلیدش را هم از لینک زیر بگیرید ببینید شما می تونید باز کنید یا نه:
متشکر
سلام
منم امروز یه pdf دان کردم با هر نرم افزاری تست کردم بازم نمیزاره کپی کنم کسی راه حلی داره
اینم فایلا
شما اول باید اون فایل کلید رو از همونجا که pdf رو برداشتی دان کنی و بنصبی و مشکلت حل شه "وین رونی" هم مشکلش دقیقا مثل شماست براش توضیح دادم اگه متوجه نشدی لینک بده ببینم من میتونم بازش کنم یا نه
عزیز من تست کرم باز کرد
شما فایل کلیدشو بخون اون گوشی بالا سمت چپ یه علامت هست که میزنی فایل های پیوست شده به pdf رو بهت نشون میده, روش راست کلیک کن بعد یه جایی سیوش کن بعد برو اون فایلو که سیو کردیو روش دابل کلیک کن نصب شه بعد راحت pdf هاتو باز کن
یه مقدار اره انگار به این بخش بیتوجهی میشه
Last edited by armin_gera; 14-07-2012 at 13:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)